Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, moje byvale spolubojovnice. Jak se vám vede ? Já na Silvestra porodila ten nás poklad 🙂
@tehulka1167 jee to mi uniklo.tak zpetne moc gratuluji.my miminko cekame nejdele za mesic😉
Hanyas dekuji za podporu 23.1 jdu na krev tak uvidime
@adelinkkaa jojo,pamatuju si te 🙂 to je dobře. Ať to jde hladce 🙂
@tehulka1167 ahojky, koukala jsem na fotku. Mate krasnyho drobecka 🙂 moc gratuluju. Ty jsi takova nase nadeje, ke ktere muzeme vzhlizet. Snad se taky dockame 🙂
@hanyas to si piš, že se dočkáte 🙂 věřit a zase věřit a ne vzdát to.
@animalgirl ani ja ne. Ale snazim se moc nesledovat 😉
@tehulka1167 ahoj, moc blahopreji ke krásnému chlapečkovi, ať se Vám oběma daří skvěle 😀
@tehulka1167 juuu tak to gratuluji a ať se vám ve zdraví daří.My jsme se konečně taky dočkali po prvním IVF biochemické těhu ☹,2IVF nic a hned po tom KET a vyšlo to 😀jsem v 15 tt 🙂 🤰. screening dopadl na 1 a na 80% holčička👧 a termín 13.7 na moje narozeniny 😍
@zabbkakvak tak vidíš. To je super 🙂 člověk se hold musí obrnit trpělivosti.
@tehulka1167 jo jo je to těžké po neúspěchu nabrat sílu ale nic jiného nezbývá.Ty jsi tady na koníkovi taková naše vrba která umí podpořit
Holky, zitra o pul 11 jdu na KETIK, sliznice nizka, 5mm, ale i tak to zkusime...Kez by se mi ukazaly //...
@lenejewel89 budu drzet palce 😉 a potom budeme cekat spolecne 😉
tak už to zase začalo, stimulace v plném proudu a nafouklá jsem jako balón...holky, držte se! 🙂
@tehulka1167 gratuluju a přeju hodně zdravíčka! 🙂
A mam v sobe tecku...💖💖💖 Byl to krasny zazitek videt na ultrazvuku jak to do me dava!!! Jsem dojata jeste ted. Nasazen klidovy rezim a jestli se postesti, brzy na ma vykouknou //...
Ukazte fotecky embryek holky🙂)))
ženy beru gynprodyl 1-1-1 od et 9.1 do 23 .1 co jdu na krev mame ket ale vždy u odpoleni davky se mi mota hlava měly jste to někdy? připadam si jak na kolotoči a nebo po par panacich 😀
Kdy jste neco citilo po transferu? Treba pnuti nebo tak?🙂
@lenejewel89 4 a 5 den
@hanyas hlavně opatrně a no stres!!! 😉 Já mám teda toho stresu v práci až nezdravě (objem práce i psychický nápor ze strany nadřízených), kdo ví, jak to se mnou bude po ET, nerada bych, aby to mělo nějaký negativní vliv...chjo uz teď jsem z toho taková vynervovaná...ty to máš v práci v poho? 🙂

@jinazena nadeje tam urcite je 😉 pockej jeste par dni a uvidis 😉