Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas A kolikaty den po transferu jsi, ze testujes???
@anetapegg Gratuluji!💗💗💗💗💗💗💗💗
@anetapegg Ty jsi testovala i 3 a 4 den? A videla jsi neco na testu?
@lenejewel89 7. den... minule jsem měla ducha 8.den, ale bylo to mimoděložní, takže hodně nízké hCG...takže si myslím, že kdyby se drobek chytil a bylo vše ok, už by druhá čárka byla aspoň nepatrně znát...
@hanyas To asi bylo no, ale tak jeste pockej, testni 10. den...ja jsem teprve 3...To cekani je hrozny.
@lenejewel89 čekání je nejhorší 🙂 ale ze začátku bych řekla, že to není tak strašný, protože víš, že stejně nic nemůžeš. Jak už těch dnů "po" přibývá, testování láká víc a víc.
@hanyas Zitra budu 4.den a uz to asi nevydrzim, no uvidime, i kdyz tam nic nebude, porad si budu rikat, ze je jeste cas...
@lenejewel89 ano já testovala už od 2 dne po ket (blázen🙂 ) každopadně 4 den po ket byl mini duch a viděl ho i přítel.testuji dr.max test 10 citlivost
@anetapegg Tak ja na to taky zitra rano vlitnu, budu 4.den tak treba tam pidi dusik take bude. Muzes mi poslat fotku toho 4.dne?
@anetapegg Dikyyy.
Ahoj holky,jsem dnes po transferu 5 ti denni blastocysty,jedine kvalitni z 9 oplodnenych vajuch..a jsem drobet v rozpacich,pri et se embryjko zachytilo v katetru,tak ho v ty tekutine transferovali napodruhy,,lekar si sice delal srandu,ze kdyz tak zlobi,tak to bude kluk,ale nemohl ho poskodit? ja sem se 5 dni bala,jestli prezije neco PK,ted zase toto a to sa prej stane 1 z 50 paru😖
A vy uz testujete 4 den?
@lenejewel8 @anetapegg holky a proč se tím tak brzy vůbec "stresujete"? 🙂 I když uvidíte nebo neuvidíte 4.den ducha, tak to přece nemusí nic znamenat...
holky,je to moje prvni ivf,minimalka 3foliky,z toho 2 schopne k oplodneni,obe se chytli,
jednu 3.denni morulku mam v sobe a jedno v inkubatoru,pokud bude zitra pekna blasticka tak zamrazime.jsem z toho vedle......
@georgina_ Ja to proste nemuzu vydrzet no, jsem plna ocekavani a kdyz tam uvidim dusika tak i kdyz to nemusi dopadnout tak se budu tesit na dalsi den...Jsem proste netrpelivka🙂
@anetapegg Tak dnes 4.den po KET a na testu nic...ani dusik jako u Tebe. A to jsem mela take blastocystu jako ty...koukam na test a nic...at se snazim sebevic tam toho dusika videt...tak ale porad neni nic ztraceno, zkusim zase dalsi dny...
@lenejewel89 4 den je fakt moc brzo, od 5 teho dal zkousej..uvidis bude tam
A u me ani dnes nic. Takze pockam na ctvrtek na krev, ale je mi jasny, ze bude negativni... preju vam vic stesti...
@anetapegg Snad mas pravdu, zitra zase koupit testy a rano napisu, jestli je tam dusik..
Achjooo kez by...
@lenejewel89 to je přesně, co jsem myslela - zbytečně se teď nervuješ, že tam nic není...vydrž, času ještě dost, držím pěsti 😉
@georgina_ No jo no jen si rikam, ze pokud to tam je, tak uz by alespon pidi dusik mrl byt no, ale jeste uvidim...zitra zase testnu.

@anetapegg gratuluju a moc ti to přeju. Já dnes taky zkoušela testnout a nic. Ani náznak druhé čárky :-/