icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
21. led 2017

@anetapegg gratuluju a moc ti to přeju. Já dnes taky zkoušela testnout a nic. Ani náznak druhé čárky :-/

lenejewel89
21. led 2017

@hanyas A kolikaty den po transferu jsi, ze testujes???

lenejewel89
21. led 2017

@anetapegg Gratuluji!💗💗💗💗💗💗💗💗

lenejewel89
21. led 2017

@anetapegg Ty jsi testovala i 3 a 4 den? A videla jsi neco na testu?

hanyas
21. led 2017

@lenejewel89 7. den... minule jsem měla ducha 8.den, ale bylo to mimoděložní, takže hodně nízké hCG...takže si myslím, že kdyby se drobek chytil a bylo vše ok, už by druhá čárka byla aspoň nepatrně znát...

lenejewel89
21. led 2017

@hanyas To asi bylo no, ale tak jeste pockej, testni 10. den...ja jsem teprve 3...To cekani je hrozny.

hanyas
21. led 2017

@lenejewel89 čekání je nejhorší 🙂 ale ze začátku bych řekla, že to není tak strašný, protože víš, že stejně nic nemůžeš. Jak už těch dnů "po" přibývá, testování láká víc a víc.

lenejewel89
21. led 2017

@hanyas Zitra budu 4.den a uz to asi nevydrzim, no uvidime, i kdyz tam nic nebude, porad si budu rikat, ze je jeste cas...

anetapegg
21. led 2017

@lenejewel89 ano já testovala už od 2 dne po ket (blázen🙂 ) každopadně 4 den po ket byl mini duch a viděl ho i přítel.testuji dr.max test 10 citlivost

lenejewel89
21. led 2017

@anetapegg Tak ja na to taky zitra rano vlitnu, budu 4.den tak treba tam pidi dusik take bude. Muzes mi poslat fotku toho 4.dne?

anetapegg
21. led 2017

Treti test od vrchu 4 den po ket

lenejewel89
21. led 2017

@anetapegg Dikyyy.

romik32
21. led 2017

Ahoj holky,jsem dnes po transferu 5 ti denni blastocysty,jedine kvalitni z 9 oplodnenych vajuch..a jsem drobet v rozpacich,pri et se embryjko zachytilo v katetru,tak ho v ty tekutine transferovali napodruhy,,lekar si sice delal srandu,ze kdyz tak zlobi,tak to bude kluk,ale nemohl ho poskodit? ja sem se 5 dni bala,jestli prezije neco PK,ted zase toto a to sa prej stane 1 z 50 paru😖

romik32
21. led 2017

A vy uz testujete 4 den?

georgina_
21. led 2017

@lenejewel8 @anetapegg holky a proč se tím tak brzy vůbec "stresujete"? 🙂 I když uvidíte nebo neuvidíte 4.den ducha, tak to přece nemusí nic znamenat...

evina2310
21. led 2017

@romik32 ja byla ve ct na et,tedy jsem 3.den po a stalo se mi to same.embryjko-3denni morulka zustala v katetru,tedy znovu,napodruhe se zadarilo.
Mela jsem stejne myslenky,jestli se neporusilo☹

evina2310
21. led 2017

holky,je to moje prvni ivf,minimalka 3foliky,z toho 2 schopne k oplodneni,obe se chytli,
jednu 3.denni morulku mam v sobe a jedno v inkubatoru,pokud bude zitra pekna blasticka tak zamrazime.jsem z toho vedle......

lenejewel89
21. led 2017

@georgina_ Ja to proste nemuzu vydrzet no, jsem plna ocekavani a kdyz tam uvidim dusika tak i kdyz to nemusi dopadnout tak se budu tesit na dalsi den...Jsem proste netrpelivka🙂

anetapegg
21. led 2017

@georgina_ protoze uz tak brzo tam muze byt duch. I ja mela 5denni blastocystu +4dny po vlozeni rovna se 9dnu jakoze po ovulaci. A to uz jde duch nekdy videt. Proste chtela jsem testovat a lepit si kazdy test. Bavi me to a mam z toho radost po tolika letech nezdaru.

lenejewel89
22. led 2017

@anetapegg Tak dnes 4.den po KET a na testu nic...ani dusik jako u Tebe. A to jsem mela take blastocystu jako ty...koukam na test a nic...at se snazim sebevic tam toho dusika videt...tak ale porad neni nic ztraceno, zkusim zase dalsi dny...

anetapegg
22. led 2017

@lenejewel89 4 den je fakt moc brzo, od 5 teho dal zkousej..uvidis bude tam

hanyas
22. led 2017

A u me ani dnes nic. Takze pockam na ctvrtek na krev, ale je mi jasny, ze bude negativni... preju vam vic stesti...

lenejewel89
22. led 2017

@anetapegg Snad mas pravdu, zitra zase koupit testy a rano napisu, jestli je tam dusik..
Achjooo kez by...

georgina_
22. led 2017

@hanyas neztrácej naději, třeba máš jen nižší hladinku...držím pěsti!

georgina_
22. led 2017

@lenejewel89 to je přesně, co jsem myslela - zbytečně se teď nervuješ, že tam nic není...vydrž, času ještě dost, držím pěsti 😉

hanyas
22. led 2017

@georgina_ jsi hodna. Ja vim, ze nadeje umira posledni, ale minule jsem uz mela ducha. A to mi to hCG rostlo pomalu, kdyz to bylo GEU. Kdyby bylo vse jak ma, myslim, ze uz bych minimalne toho ducha musela mit...

hanyas
22. led 2017

@georgina_ kdy ty jdes na kontrolu?

lenejewel89
22. led 2017

@georgina_ No jo no jen si rikam, ze pokud to tam je, tak uz by alespon pidi dusik mrl byt no, ale jeste uvidim...zitra zase testnu.

handous1
22. led 2017

@hanyas ja testovala včera i dnes a také nic. Já teď necitim nic vloni když jsem byla těhotná tak jsem citila menší bolesti v podbřišku a teď vůbec nic tak vim jak to skončí. Ach jo.

romik32
22. led 2017

@evina2310 fakt jo? ja myslela,ze nikdo takovej ani neni😲 tak snad se budou takhle drzet i u nas👏nic nezbyva,jenom verit doktorum,ze jsou sikovny...diky bohu,ze se to pak kontroluje😀

Strana