Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Taj ja nakonec mela prekvapeni..i kdyz to vypadalo,ze tri zvysne embryjka zpomalujou,pry nakonec zamrazili 3 blastocysty,doufam,ze nevadi,ze dnes to je 7 den od opu😀akorat je pry museli zamrazit spolecne a jak jsem byla z toho prekvapeni v soku,tak jsem nepochopila proc,oni se vyvijeli kazde jinak,tak mozna proto..to je jedno,aspon jsem klidnejsi,ze kdyz by to naaahodou nevyslo,jako ze to vyjde,tak jeste je sance bez dalsiho ivf 😍👏
@romik32 ja mela jen glostil,5dni 3 tablety denne.na et jsem byla minuly ctvrtek😉moc verim,ale premyslim i o tom co muze nastat.-).jen ted mi vrta hlavou,ze mohli obe vejce nechat do stadia blasty,treti den po punkci vlozily morulku a druhe nechali kultivovat.mozna proto,ze byla jenom dve,nevim..............
@hanyas ahojky holka,ktery den jdes na krev?budu drzet palce,nadeje umira posledni👏...ja se bojim i tesim, kazdou chvilku to citim jinak🙂
@tetalucina ahojky, na krev jdu ve čtvrtek. Zítra ráno asi udělám poslední test, pro jistotu a už to nebudu řešit. O víkendu si dám skleničku, dvě tři vína a bude mi fajn. Nesmím se tím nechat semlít. Beru to z té lepší stránky. Radši ať se embryjko nezakusuje vůbec, kdyby se potom po pár týdnech mělo pustit... Taky už se psychicky začínám připravovat, že mě čeká další celý IVF. Ty injekce mě děsí už i ve snu :-/ 😀
@evina2310 Takze ti dali morulku a ta dalsi se prestala vyvijet? ono je lepsi to asi nechat kultivovat tech 5 dni,at se vidi,jak to je kvalitni...nechapu,proc davaji treba 4 bunecny emryjko,zbytecnej transfer,ono se to vyjimecne povede treba,ale blastocysty jsou proste lepsi,3 den jsou jeste embryjka ve vejcovodu,prave az kolem toho 5 tyho se dostavaji do delohy,proto po 5 denni kultivaci se dostavaji jakoby do spravnyho prostredi..
Tak u me se zazrak nekona. Snad nekdy priste. Jenom nechapu, proc me poboliva ten podbrisek. Jak to vlastne funguje? Kdyz Estrofem je na rust sliznice a nic se do ni nezavrta, to ta sliznice roste dal a dal, kdyz do sebe cpu Estrofem 3xdenne??? To uz ji musim mit doslova plnou delohu, ne? 😀
@lenejewel89 Leni nezlob se na me, ale u Tebe je to porad ta stejna pisnicka dokola... jak psala salenas, odpiskala si ten KET uz od zacatku. Kde mas psano, ze po KETu te nutne neco musi bolet, ze se musi dit veci, ktere si vypsala, ze nemas/ necitis? A to tve testovani uz 4ty den po KETu je taky teda pres čáru trochu i ten tvuj denicek s tehu testama je akorat na podraženi psychiky.... mne vždy řekli doktori a to je mame stejne, že stres ublizuje, a kdyz jsem uz mela tehu potvrzene a krvacela jsem, Texl mi tloukl do hlavy, ze stresem tomu drobeckovi jen ublizim. Uvedom si to Leni, manzel mozna vedel, proc uz KET nechce podstoupit pokud takhle doma vyvadis. Pust si film, hraj si se svym ditetem, zkus se od toho trochu odpoutat, chyba ze mas testy doma, mela sis ho koupit nejdriv az 9. Den , ale Tobe se Leni hrozne tezko radi...
😀 ja ho teda neuzivam,takze vim,ze jestli se nezavrta,tak to jiste dostanu..ona asi roste jenom do urcite vysky ne?
@hanyas ahojky, jojo jsem v Heliosu. No funguje to tak, ze se stridaji lékaři pouze u stimulace. Kdyz se objednate k nemu máte tim u neho prvni konzultaci, ktera je podle me nejduležitejsi. Pokud bude potreba dalsi kontroly pred stimulaci nebo i zákroku ( laparoskopie, hysteroskopie aj.) udela si to primo on u Tebe. Potom jsou pri stimulaci kazdy 3-4den kontroly vzdy rano na sedmou a tam uz se lekaři na ultrazvucich stridaji, ale muzu řict s klidnym srdcem ( podstoupila jsem u nich dve stimulace, operaci, nekolik transferu, takze jsem si tam nejaky cas pobyla a stihla vsechny vic poznat), že jsou všichni moc šikovni po profesni strance, pusobi tam i syn primaře. Jinak nevím jak je to s odberem, ale mužeš si primaře vyžádat alespoň určitě na transfer embryjka. Jsou tam moc vstřícni a snaži se vyhovet pacientkám. Nelituju Heliosu ani trochu 😊

@andryst Ano plnou a i pres to to muze prijit. Rikala mi to dr v caru ze je to mozny i pres to, i kdyz asi vyjimecne. Ale neni to nemozne