Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Podle velikosti folikulů se právě řídí stimulace...
@tehulka1167 Tak alespoň jsem zase o něco chytřejší pro případné příště... Je smutné, že jim tam člověk nechá tolik peněz, ale oni k tomu takto přistupují... ☹
@cucito A nemáš třeba možnost jet co jiného Car??? On ten Sanus..nevím no 😒 Rádi by jsme ti poradily co to půjde. IVF není prča ,nervy a pěněz. Chce si za vším jít a vše si vydupat.
@cucito Já mám Sanus v Hradci kousek od sebe a taky radši jezdím do Prahy do Pronatalu než do toho Sanusu.
@tehulka1167 Máme to cca 15km. Říkali jsme si, že snad všude používají stejné metody, tak by mělo být jedno, kam chodíme. Ale poznávám, že asi ne. Plno holek na Sanus v Jihlavě nedá dopustit... Já nevím... Byli jsme i v Unice v Brně, ale jen na konzultaci...
@cucito to je ale velka chyba, když s tebou doktor nekomunikuje. Já se svým lékařem komunikují i přes mail
@vvercatkoo On nemluví skoro vůbec. Na vše se musím ptát! Neříkám, že není odborník, ale vzhledem k důvodu, proč do CARu chodíme, bych čekala jiný přístup...Vím, že pro ně je to běžná věc - každodenní rutina, ale trochu citlivého přístupu bych očekávala...A za ty peníze taky nějaký servis, že?
@misha83 Ahoj díky, doufám, že nebude potřeba, ale když tak se na Tebe obrátím. Byli jsme v Unice jen na konzultaci, byli jsme z nich docela zaskočeni. Udělal hned ultrazvuk, ukázal ceník, honem honem domluvit termíny... Tak jsme řekli, že si to rozmyslíme. Vyšli jsme ven, koukli na sebe z manželem a už nás tam nikdo neuviděl. Až později jsem zjistila, že má s nimi můj gyndr smlouvu - takže za každou poslanou ovečku se mu hezky sypaly penízky do kapsy.... 😠
@cucito to mě opravdu mrzi, doporučují vymenit
@vvercatkoo Uvidíme. Na to je zatím čas...
@tehulka1167 Já bych zase nikdy více do Pronatalu do Prahy....Odešla jsem z Pronatalu po druhém neuúspěšném pokusu, v Praze to bylo příšerný, jak na běžícím pásu....Je to hodně individuální. Sanus Jihlava za mě tisíckrát lepší i se Škurlou, který nemluví 😀 . Se mnou pak už i komunikoval když jsem se nenechala a pořád jsem se ho ptala 😀 . @cucito
@pavlina1976 Se mnou se rozpovídal jen jednou, když jsem se ho ptala na nativní proces. To tvořil snad i souvětí a mluvil tak 2 minuty v kuse 🙂 Já si právě taky myslím (a po zkušenosti z Unici i vím), že velká města - velké CARy - to jsou běžící pásy. V Sanusu jsou zlaté sestřičky. Se vším vyjdou vstříc - byla jsem na OPU v neděli - ne všude o víkendu jsou... Tak budu muset Škurlu taky rozmluvit jak Ty 😀
@pavlina1976 A tam jsi otěhotněla hned? Co jsi přešla pak.
@cucito Jj je to těmi velkými městy, byla jsem na první transfér v Pronatalu v Karlových Varech a tam to bylo super, jako v Sanusu, takové domácké 🙂. A že se dělá v so a v ne to jsem zažila jen v Sanusu a to jsem chodila do Pranatalu do Budějovic - po dvou IVF mi neudělali žádné vyšetření nic a chtěli mne hnát do dalšího a to mě tlačili do darovaných vajíček, že už jsem stará, že nereaguju na stimulaci. Přešla jsem do Prahy do Cube, tam mi vyměnili léky, komplet a najednou jsem měla 11 krásných zralých vajíček a všechny se oplodnili, 9 jich vydrželo do balstocyt, skoro zázrak 😉 . Jediný co mě mrzelo, že jsem si neprosadila hned tu imunologii, protože jsem měla biochemický a takhle jsem si vyplýtvala postupně všechny mrazáčky. A do Sanusu jsem přešla protože, v Cube nedělali darovaná embryjka. A povedlo se napoprvé (to už jsem brala metypred na NK buňky). A na Škurlovi se mi líbí, že mi necpal preventivně milion léků, který mi nacpali právě v Pronatalu a bylo to k ničemu.....Takže si vydonuťte vyšetření holky! @tehulka1167
@pavlina1976 To jsis Pavli prošla dlouhou cestou . Ale odměnou ti je Vojtíšek 🙂
@tehulka1167 Jj dlouhou, řešili jsme to fakt asi 5 let a Vojtík je na 6tý pokus 😉 .
@pavlina1976 Klobouk dolů před Tebou - to sis toho taky prošla! Už s sebou budu brát pořád manžela - budí respekt už pouhým vzhledem - je to chlap jako hora, a když promluví - ale to se ho Škurla lekne a nebude mluvit už vůbec 🙂 Ne, dělám si srandu...Teď jsem byla dvě hoďky venku se psem, nálada je hned lepší...
@pavlina1976 Jee . A když jsi byla tak úspěšná se svými vajíčky proč jste pak šli do Darovanýho?
@tehulka1167 Už jsem nechtěla jít do dalšího IVF. Bála jsem se, že kvalita těch mých vajíček je už špatná kvůli věku a endometrioze....Když jsem si představila zas ty nervy atd. Věděla jsem, že otěhotnět nemám problém, takže volba byla mladé vajíčko 🙂. A museli bychom to platit celý bez pojišťovny a darovaný vajíčka stojí taky 100tis. , takže volba pro darovaná embryjka byla jasná 😉
@pavlina1976 a kolik to stálo s darovaným? V tom se ztrácím ☹
@pavlina1976 jo aha už to vidim,takže to stálo sto litrů?
@tehulka1167 Ne, 100tis stojí právě jen vajíčko a spermie manžela, když jsme šli do darovaného embryjka, tak to bylo za 20tis. To byla taky velká rozhodující informace 🙂
@pavlina1976 Takže jsi měla darované vajíčko a spermie byla Tvého manžela? Jak dlouho jste čekali na vajíčko? Ne že by to bylo aktuální, ale raději se informuji předem.
http://ona.idnes.cz/ivf-geny-darovane-vajicko-v...
Dnes jsem našla a trochu mě to uklidnilo - že i při darovaném vajíčku by mimi mohlo mít něco za mě 😉
@pavlina1976 jooo tak. 🙂
@cucito Ne máme celé darované embryjko. Za prvé je to daleko levnější a za druhé mi to přijde prostě spravedlivější. Manžel byl pro a nevadí mu to 😉 . Odnosím si ho, takže je náš a hotovo! Ale každý si k tomu musí dojít no....Já už jsem nebyla ochotná jít do dalšího celého IVF plně hrazeného z naší kapsy, nebo dát za darované vajíčko 100tis. 'Těžko říct, jestli kdybych brala metypred už při mých embryjkách tak jestli by se zadařilo, nebo stejně ne....Ten věk a endoška kvalitě vajíček fakt nepřidá 😒 .To už ale nezjistíme 😀

@vvercatkoo Já má doktora, který mi skoro nic neřekne! Natož aby mi něco ukázal! Nejenom mně - řešila jsem to s holkami na koníku, které chodí do stejného centra jako já. I na počet jsem se musela ptát! Tak příště se zeptám i na velikost...