icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
28. led 2017

@romik32 jedu minimalku, takže minimum hormonu a to nevadi. Bohuzel mi skoro vsechny popraskaly ( a to jsem měla i orgalutran, aby nepopraskaly)než jsem došla na sál, zbyly jen dvě, z toho jedno oplodnily a pátý den pouze desetibunecne. Takže smůla

romik32
28. led 2017

@vvercatkoo tak to moc drzim palcaky at to klapne 👍

handous1
28. led 2017

@romik32 já mám jednoho už pubertaka a jsem opravdu vděčná že ho mám. Ráda bych pro něj sourozence .

handous1
28. led 2017

@vvercatkoo kam chodis do caru ? Zkoušela si i jinou kliniku ?

romik32
28. led 2017

@handous1 To mne taky napadlo,zmena obcas prospeje😉 Ono to urcite vyjde holky,mozna ne hned,ale urcite vyjde😉i kdyz hned zrovna u vas se uz neda rict..achjo..byla ste nektera v laznich?

handous1
28. led 2017

@romik32 ja jsem v lázních nebyla. Ja mám nekvalitní vajíčka je to bohužel už věkem 😦
Ještě věřím že by se to mohlo podařit a tak to párkrát ještě zkusíme.

romik32
28. led 2017

@handous1 a muzu,kolik ti je? Mne bude tedkom36,takze taky to s kvalitou asi nebude moc velka hitparada,tak snad jeste neco snesu😅

handous1
28. led 2017

@romik32 ještě chvilku 41 let.

romik32
28. led 2017

Joj,tak to uz je docela dost..to ja si myslim,ze uz asi nebudu mit zadny😅si dobra,ze vubec naky mas...myslis,ze po ivf to amh o hodne klesne? Pred prvnim jsem mnela 3.6,tak jsem zvedava,kolik to bude za pul roku..odebrali mi jich 17..

georgina_
28. led 2017

@hanyas děkuju! ♥

vvercatkoo
28. led 2017

@handous1 do Olomouce, já mám ahm 1,36 a špatný spermogram, který už není pravda. Od září se brutálně změnil k lepšímu. Doktor teď říkal, že by se to mohlo podařit i přirozeně, ale problem bude teď v mé kvalitě vajíček. Uvidíme, jak to teď dopadne. O změně jsme přemýšleli, ale jsme tam spokojeni a pan doktor pro nas dělá nemožné, jim aspoň nejde o peníze

handous1
28. led 2017

@vvercatkoo rozumím. V olomouci dělá i pan doktor Machač jestli se nepletu který je dobrý a hlavně lidský doktor. Já mám amh 1,0 vajíčka ještě mám ale ta kvalita to je už problém.

romik32
28. led 2017

@vvercatkoo vzdyt je ti 32,ta kvalita jeste musi byt v poho,ne?jo a na kvalitu doporucujou,rybi olej,pupalkovy olej a materi kasicka,ta je prej hodne dobra na reprodukcni organy😉

petapal
28. led 2017

@handous1 držím pěsti jsi silná dočkáš se neboj👶

handous1
28. led 2017

@petapal děkuji si hodná. Jestli se dočkám to je ve hvězdách ale rozhodně budu vědět že jsem pro to udělala maximum. . Vždycky mě moc bolí když nějaká žena otehotni a mimi nechce a jde na potrat nebo v horším případě mimi da pryč to opravdu beru špatně a řvu jak zelva.

petapal
28. led 2017

@handous1 tak to chápu taky mne štve když vidím okolo ty neprizpusobivě co si toho neváží a prskaj jedno za druhém.Nechápu jak to ten nahoře rozděluje.Já když vidím miminko tak se rozplivam a nedejbože když je někdo známý těhotný přeji jim to ,ale tak moc to bolí .

vvercatkoo
29. led 2017

@handous1 tak ten se mnou bojuje

vvercatkoo
29. led 2017

@romik32 mě bylo řečeno, že na kvalitu nic není, ale jinak mám vyzkoušeno za ty dva roky snad všechno

lenejewel89
29. led 2017

Dnesni...

lenejewel89
29. led 2017
lenejewel89
29. led 2017

Tento je pred zaschnutim...

handous1
29. led 2017

@vvercatkoo tak ty máš svého doktora Macháče ? Je opravdu dobrý chtěla jsem k němu taky to ještě delal v Brně. Nakonec jsem byla u pana doktora Koudelky doporučil mi tenkrát na kvalitu vajíček nějaké léky který se u nas nekoupí jen v americe. Nevím uz ten název ale mam je doma.

petapal
29. led 2017

@lenejewel89 zkus za dva dny vím,že se to nedá vydržet testovala jsem i dvakrát za den a jsou to nervy.mně více ukazovalo odpoledne než ráno.A když už tam byla krásně vidět měla jsem zas strach,že zmizí drž se

lenejewel89
29. led 2017

@petapal Zkusim a uvidim, ale moc to nevidim...😔 A dost me boli podbrisek na prave strane...Snad neprijde menstruace...

salenas
29. led 2017

@lenejewel89 nic nevidím,bohužel

petapal
29. led 2017

@lenejewel89 já vidím ducha zkoušela něm ti to upravit a vidím teď počkat jestli bude silit hodím tvé foto upravené

petapal
29. led 2017

@lenejewel89 mně bolelo taky furt břicho mně zas na levé a tam. bylo uložené miminko a nejvíc večer to se vždy bála

petapal
29. led 2017

@lenejewel89 může se ti hcg ukazovat pomaleji teď jen prostě vyčkat i když je to na hlavu chápu tě a moc ti přeji ať to dopadne dobře.

lenejewel89
29. led 2017

@petapal Dekuju, dekuju moc!

petapal
29. led 2017

@lenejewel89 já kdybych mohla čůrám má testy od rána do večera je to jak droga😂

Strana