Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vvercatkoo tak to moc drzim palcaky at to klapne 👍
@vvercatkoo kam chodis do caru ? Zkoušela si i jinou kliniku ?
Joj,tak to uz je docela dost..to ja si myslim,ze uz asi nebudu mit zadny😅si dobra,ze vubec naky mas...myslis,ze po ivf to amh o hodne klesne? Pred prvnim jsem mnela 3.6,tak jsem zvedava,kolik to bude za pul roku..odebrali mi jich 17..
@handous1 do Olomouce, já mám ahm 1,36 a špatný spermogram, který už není pravda. Od září se brutálně změnil k lepšímu. Doktor teď říkal, že by se to mohlo podařit i přirozeně, ale problem bude teď v mé kvalitě vajíček. Uvidíme, jak to teď dopadne. O změně jsme přemýšleli, ale jsme tam spokojeni a pan doktor pro nas dělá nemožné, jim aspoň nejde o peníze
@vvercatkoo rozumím. V olomouci dělá i pan doktor Machač jestli se nepletu který je dobrý a hlavně lidský doktor. Já mám amh 1,0 vajíčka ještě mám ale ta kvalita to je už problém.
@vvercatkoo vzdyt je ti 32,ta kvalita jeste musi byt v poho,ne?jo a na kvalitu doporucujou,rybi olej,pupalkovy olej a materi kasicka,ta je prej hodne dobra na reprodukcni organy😉
@handous1 tak ten se mnou bojuje
@romik32 mě bylo řečeno, že na kvalitu nic není, ale jinak mám vyzkoušeno za ty dva roky snad všechno
@vvercatkoo tak ty máš svého doktora Macháče ? Je opravdu dobrý chtěla jsem k němu taky to ještě delal v Brně. Nakonec jsem byla u pana doktora Koudelky doporučil mi tenkrát na kvalitu vajíček nějaké léky který se u nas nekoupí jen v americe. Nevím uz ten název ale mam je doma.
@lenejewel89 zkus za dva dny vím,že se to nedá vydržet testovala jsem i dvakrát za den a jsou to nervy.mně více ukazovalo odpoledne než ráno.A když už tam byla krásně vidět měla jsem zas strach,že zmizí drž se
@petapal Zkusim a uvidim, ale moc to nevidim...😔 A dost me boli podbrisek na prave strane...Snad neprijde menstruace...
@lenejewel89 nic nevidím,bohužel
@lenejewel89 já vidím ducha zkoušela něm ti to upravit a vidím teď počkat jestli bude silit hodím tvé foto upravené
@lenejewel89 mně bolelo taky furt břicho mně zas na levé a tam. bylo uložené miminko a nejvíc večer to se vždy bála
@lenejewel89 může se ti hcg ukazovat pomaleji teď jen prostě vyčkat i když je to na hlavu chápu tě a moc ti přeji ať to dopadne dobře.
@petapal Dekuju, dekuju moc!
@lenejewel89 já kdybych mohla čůrám má testy od rána do večera je to jak droga😂

@romik32 jedu minimalku, takže minimum hormonu a to nevadi. Bohuzel mi skoro vsechny popraskaly ( a to jsem měla i orgalutran, aby nepopraskaly)než jsem došla na sál, zbyly jen dvě, z toho jedno oplodnily a pátý den pouze desetibunecne. Takže smůla