icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
30. led 2017

@evina2310 Tak moc drzim palcaky👍

evina2310
30. led 2017

@romik32 jsi moc hodna,fakt slabouckej dusik

romik32
30. led 2017

@evina2310 Bude silit,uvidis 😘

lenejewel89
30. led 2017

@martaskvorova Ukaz mi dnesni test kdyz ti zaschnul prosim...A delala sis digi jo?

tetalucina
30. led 2017

@handous1 ahoj, jsou to hormonY Dhea a k tomu materi kasicka to mi dal dr na dva tri mesice a uvidime..jake s nima mas zkusenosti?

tetalucina
30. led 2017

@flawi jsou to hormony DHEA a k tomu materi kasicku na dva az tri mesice

romik32
30. led 2017

@tetalucina materi kasicka se muze brat 2 mesice? Ja cetla u jednych tablet,ze nejlepsi je jednomesicni kura,chystam se ji brat pred 2ivf..👍

georgina_
30. led 2017

HOLKY PROSÍM, neměla jste některá lehkou formu hyperstimuláku? Všude čtu je šílený příběhy, ale nic o lehké formě...mám lehce nafouklé bříško, bolesti žádný, zvracení ani průjem, jen takový nepříjemý tlak když jdu "na velkou", ale jinak se cítím dobře, jen se bojím, aby se to nerozjelo...zítra se chci prosadit na kontrolu, ale moc ráda bych si od někoho přečetla, že to nic moc není a že to přejde...pokud to půjde dobře, na ET bych měla jít ve čtvrtek...moc děkuju za jakékoliv info...

absintka19
30. led 2017

@georgina_ ja jsem mela stredni ohss, ale do nemocnice jsem nechtela. Pichala jsem solumedrol, pila 3-4l vody za den a jedla tolik jogurtu, ml.napoju co to jen slo. Do zpravy ti poslu foto-mam tam vetsi bricho u ohss nez ted v 26tt 🙂

absintka19
30. led 2017

@georgina_ jinak zhorsilo se mi to opu tusim 3. Nebo 4.den az takze nejlepe je nechat to na KET protoze tehu to zhorsi. Ja jsem se prvni dny po opu citila skvele, a najednou fuuuu a byl z bricha balon.

andryst
30. led 2017

@absintka19 a ty jsi šla na et nebo ket.. .když jsi měla střední občas?

andryst
30. led 2017

@absintka19 ohss🙂

absintka19
30. led 2017

@andryst na ket, byla jsem jak velryba 🙂 a bylo by to jeste horsi. Ket se hned povedl.

georgina_
30. led 2017

@absintka19 moc ti děkuju za rychlou reakci ♥..trochu jsi mě uklidnila, mám o hodně menší bříško, ale je prostě nafouklé, vidím to a cítím to, takže riziko je...snažím se pít (včera 3 litry, dnes bohužel jen 2,5), jím maso, ryby...no uvidím...a říkali ti, čím to, že se ti to projevilo až po pár dnech a ne hned? A můžu ještě dotaz - jak tě vyšetřovali? 🙂

andryst
30. led 2017

Na to měla taky... řekli mi v Heliose ze mám pit kolu ale bublinky musíš vysumet . Pomohlo to..chodila jsem i do prace🙂

martaskvorova
30. led 2017

@lenejewel89 Dnesni delane cca v 16h...

andryst
30. led 2017

@absintka19 ani také mi to bylo doporučeno....

absintka19
30. led 2017

@georgina_ oni rikali ze priznaky jsou nejhorsi 3-4.den. Co ti fakt pomuze tak z lekarny nutridrinky (dava se to dedouskum a babickam ma to od bilkovin, vapnik a vse mozne, davaji to 'lezakum'). Co myslis jak vysetrovali? Ultrazvukem, jinak vajecniky po odebrani 27 vajicek mi koncili kousek pod žebrama, mazec a nejaky ten tyden trvalo nez se vratili na sve misto.

georgina_
30. led 2017

@andryst jako vážně? 😀 jdu ji hned vybublinkovat a vypít celou dvoulitrovku 😀 Nebo je nějaké omezené množství (třeba kvůli tomu cukru a kofeinu...)?

absintka19
30. led 2017

@andryst jo. Muj milovany Helios, uz se tam tesime znovu 🙂 je to ma druha rodinka 🙂

georgina_
30. led 2017

@absintka19 moc děkuju, ráno si tam naběhnu a koupím...jj myslela jsem typ vyšetření - někde jsem četla nějaké sono atd. No jo, tak tys to měla daný veeeelikou úrodou, já měla jen 8 folíků a z toho jen 6 vajíček, takže nechápu...

absintka19
30. led 2017

@georgina_ rada poradim. 6 vajicek je pekne. No ja jsem byla lepsi nez od babicky slepicky 🙂 ono i tak je to 'zahul' pro telo. Tak az je ohss brzo pryc a mimi brzo v brisku.

georgina_
30. led 2017

@absintka19 no minule jsem měla dvojnásobek, ale "prodlužku" přežil jen jeden bojovníček a toho jsem bohužel neudržela...tak doufám, že teď je ten nižší počet ve prospěch kvality, měla jsem i nižší dávky hormonů, tak uvidíme. Jsi hodná, drž se, ať jste s mimčem oba v co nejlepší pohodě! 😉

lenejewel89
30. led 2017

@martaskvorova Krasne!

andryst
30. led 2017

@georgina_ to mi tenkrát doporučil Dr.Fiser.. myslim ze uz tam není...byl strašně příjemný.. jinak to je jasné že to nemůžeš vypít na ex normálně popíjet.. . Ale nesmí tam být ty bublinky...

andryst
30. led 2017

Ja byla spokojená změnu mi doporučil můj gynekolog.. po opakované neúspěchy.. ale teď vím ze nebyli z jejich strany.. mám hodně vajíček ale asi na prd kvalitu.

tetalucina
30. led 2017

@romik32 ja mam arkokapsle mat.kasicka od lecitelky, chtelajsem je ihned.myslim ale, zenejlepsi je ta v prasku nebo ampulkach....posoudit nemohu, na kontrolu teprve pujdu

georgina_
30. led 2017

@andryst je mi to jasný, už mám 3dc v sobě, střídavě popíjím s vodou, tak uvidím...každopádně díkes 🙂

panbaf
30. led 2017

@absintka19 ahoj, čím si prosimte stimulovala? Já Gonalem a měla jsem 38 vajíček a ohss jsem nemela..taky mi říkali, že jsem kvočna 😀

andryst
30. led 2017

@georgina_ ja měla 33vajicek 🙂 a břicho jak kdybych byla ve 4 mesici😀

Strana