Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martaskvorova to nevadí kolik mas...hlavni je aby stoupala...
@andryst Doktorka tvrdila, že je to na 13. po transferu málo :( Ale pro jistotu jdu ještě na jeden odběr...
@martaskvorova nestresuj se...neni to málo.. . Mohlo se zabrat později.. jak je ti? Máš skleněné oči atd.
@andryst Nic mi není, akorát cítím chvílema tlaky v podbřišku... Skleněné oči mám, ale protože mi není dobře po psychické stránce...
@martaskvorova skleněné je máš protože tam je 🙂 neboj.. věř mu .. důležitý bude páteční odběr.. pokud se hodnota zdvojnásobí..tak je to ok..vim jak ti je ale nic nenadělá.. bez se projít nebo bez nekam na návštěvu at na to nemyslis..kdyby tam uz nebylo..nic by tě nebolelo..drzim palce🍀
@andryst Snažím s etomu věřit, pořád ho tu povzbuzuju, aby to vydržel.. a teď mi kamarádka psala, že ona měla 3 týdny po IUI hodnotu jen 30, za dva dny 30,5 a až další týden se to srovnalo a je v šestém měsíci 🙂 tak mě to povzbudilo ;)
@martaskvorova moc ti preju at se hcg zvysuje,zvaldnete to spolu ,uvidis!!!!
@evina2310 Děkuju moc, musím věřit! Dám vědět 🙂
@martaskvorova souhlasím s @andryst - důležité je, jestli bude hcg růst, držím pěsti 🙂
Tak po 40 hodinách hcg vzrostlo ze 33 na 42... 😔
@martaskvorova to je blby?
@evina2310 Melo by to byt kolem 55 - 65
@martaskvorova melo?jeste se to bude sledovat?
@evina2310 Ano, v utery se rozhodne, co dal 😉
@martaskvorova tak to mě mrzí...moc jsem na tebe myslela...
Tak ze u nás...opet negativní.. čekala jsem to..
@martaskvorova tak snad tva bublinka bude ok🍀
@georgina_ jsem v pohodě...spis je pro mě vždy těžké když vidíš na testu dvě čárky a pak to přestane bojovat.. tento měsíc jsem to čekala.. jak nemá do 3dnu příznaky tak vim ze v mém případě je to ztracené...musime bojovat hot dál.. . Kdyby aspoň nebyli ty ceny tak ukrutne...hned by člověku bylo o něco lépe.. tak ať se vám holky daří.
uvidime,v po jdu na krev

@hanyas Ono tělo ví, jak to má zařídit, ale mohlo by to bý o něco dřív.. Uvidíme v pátek, jak to dopadne ☹
@absintka19 Já jsem po různých diskuzích četla, že někdo takhle nízkou hodnotu měl a dopadlo to dobře, ale je to strašně individuální. Teď budou ty tři dny naprosto šílený. Chtěla bych se s tim poprat, pobrečet si, ale zatím nevím, jak se to vyvíjí... ☹