icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

evina2310
8. únor 2017

@romik32 beru to sportovne,ja ji verila🙂v breznu zkusim minimalku

petapal
8. únor 2017

@hanyas tak co ti řekli na uz měla jsi jít dnes

georgina_
8. únor 2017

holky já dneska nevím co by, byly chvilky, kdy jsem myslela, že uteču z práce domů do postele...tlak v břiše, že nevím, jestli chci prdět 😀 nebo jestli dorazí mrcha, jestli prasknu nebo co...taky jste to měly podobně po ET? Snad se prďolka udrží...

hanyas
8. únor 2017

@petapal sliznice 7mm, ale i tak me zenou jeste v pondeli na kontrolu (zbytecne 😒 ) v uetry volat embryologii a doufat, ze do stredy mrazacek vydrzi. Tak uz je to zase v rukou prirody, co bude nebo nebude 🙂

hanyas
8. únor 2017

@georgina_ jeee a kolikaty den jsi? To jsem nikdy nezazila 🙂 mne jen sem tam popichavalo v brisku. Tak to berme jako dobry znameni. Urco se zakusuje vic a vic 🙂

petapal
8. únor 2017

@hanyas držím palečky

hanyas
8. únor 2017

@petapal dekuju 🙂

evina2310
9. únor 2017

@georgina_ ja mela taky strasny vetry,to muze byt priznak tehotenstvi🙂

georgina_
9. únor 2017

@evina2310 je fakt? Tos mě trošku uklidnila, už jsem si připadala jak exot 😀 Někde jsem i četla článek od nějaké paní MUDr., že to může být progesteronem - křeče, plynatost, zácpa, zpomalení činnosti střev...do toho ještě ty tlaky v "teta zónách". Bojím se, aby to prďolovi neublížilo, no uvidím...

georgina_
9. únor 2017

@hanyas to buď ráda, někdy je to fakt festovní křeč ☹ K tomu mám menstruační bolesti, píchání jsem cítila ze začátku...jsem týden po ET, tak uvidím. Pořád s ním mluvím, snad vydrží bobek 😀

petapal
9. únor 2017

@georgina_ taky jsem prdela a pořádně po ET a byla js tehu ,ale pak to špatně dopadlo teď čekám na další pokus tak držím palečky

Manžel mi říkal,že to není možný jak prosím,že musím miminko lekat😅

georgina_
9. únor 2017

@petapal 😀 Moc děkuju, chci věřit, že to dopadne dobře...taky držím pěsti!

georgina_
9. únor 2017

@hanyas jeej, zapomněla jsem ti připsat, že ti taky držím pěsti, klapne to! 🙂

hanyas
9. únor 2017

@georgina_ děkuju 🙂 kéž by nám to všem tady chtělo letos vyjít 🙂

petapal
9. únor 2017

@georgina_ určitě to klapne neboj

petapal
11. únor 2017

Tak co holky někdo něco nového mně se žáci a rozjíždět MS zatím bolí břicho a spinim tak do zítra to dostanu.Od 2dc začnu brát 4tabl.tamoxifenu má minimalku a 10dc pojedu na ultrazvuk a rozhodně se.Doufám,že vše dobře dopadne a budu mít miminko u sebe už brzo

petapal
11. únor 2017

@georgina_ jak je

georgina_
11. únor 2017

@petapal ahojky, díky za optání...noc na dnešek malinko klidnější (tj. křeče mě vzbudily "jen" dvakrát), ale jinak žádná změna...koupila jsem si bílé aktivie a fenyklový čaj, hlídám si, co jím...tak kéž by mě to přestalo trápit...drž se, dobře to dopadne! 🙂

hanyas
12. únor 2017

@georgina_ ahojky 🙂 nejsi uz nahodou nejaky 10.den po ET? Nechystas se testovat? Jestli ne, tak ti zavidim tvoje nervy 🙂 🙂 🙂

georgina_
12. únor 2017

@hanyas jj, trefilas to 😀 přiznám se, že jsem v pátek odpoledne zkusila a byla tam slabá čárka (viditelná, ne duch)...ale to jsem zkoušela jen kvůli těm bolestem...nechci si dělat plané naděje, opakovat budu zítra a ve čtvrtek na krev 🙂

andryst
12. únor 2017

@georgina_ ahojky...potichoucku gratuluji.. 🍀ja říkala že to vyjde🙂

georgina_
12. únor 2017

@andryst kéž by, jsem nohama na zemi 🙂 ale děkuju za podporu!

martaskvorova
12. únor 2017

Ahoj, holky,
tak v pondeli hcg 230, v patek jsem mela hcg 823, ale na uktrazvuku nic. V pondeli tedy znova. Docent rikal, ze to nedopovida tydnu po ketu, mela bych byt v 6+0tt, dnes tedy v 6+2tt. Je mozne, ze se jeste prcek ukaze? ☹

hanyas
12. únor 2017

@martaskvorova ahojky, mně bylo řečeno, že na UTZ je něco vidět až v cca 1000j hCG. Takže podle hCG máš ještě jakoby čas. Podle tt už by ale asi něco málo být vidět mělo. Nevěš hlavu. Vždyť víš, že měl bobeček pomalejší start...určitě i tohle dožene 😉

hanyas
12. únor 2017

@georgina_ neřííííkej! 🙂 tak to je paráda! Gratulaci si nechám na potvrzení z krve, jo? Ale bude to tam! 🙂

georgina_
12. únor 2017

@hanyas jj, ještě si počkejme 🙂 Díky za podporu!

petapal
12. únor 2017

@georgina_ taky gratuluji ti já jak bych začal testovat už bych zkoušela další jsi dobrá

hanyas
14. únor 2017

@martaskvorova ahoj berusko, jak to s vama vypada?

thea07
14. únor 2017

ahoj holky, jsem 7. den po ET a test negativní, byl to náš poslední 4. pokus, ukázala se vám někomu druhá čárka později? nějak už nemám sílu, je mi 39 let, 15 let snažení a vše k ničemu

romik32
14. únor 2017

@thea07 A kolikadenni embryjko si mnela? 7den je jeste brzo,nestresuj se..😘mnela jsi 4ivf? A co minimalka? V cem je problem u vas? Je mi to hrozne lito,ze tolik pokusu k nicemu😒

Strana