Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
holky já dneska nevím co by, byly chvilky, kdy jsem myslela, že uteču z práce domů do postele...tlak v břiše, že nevím, jestli chci prdět 😀 nebo jestli dorazí mrcha, jestli prasknu nebo co...taky jste to měly podobně po ET? Snad se prďolka udrží...
@evina2310 je fakt? Tos mě trošku uklidnila, už jsem si připadala jak exot 😀 Někde jsem i četla článek od nějaké paní MUDr., že to může být progesteronem - křeče, plynatost, zácpa, zpomalení činnosti střev...do toho ještě ty tlaky v "teta zónách". Bojím se, aby to prďolovi neublížilo, no uvidím...
Tak co holky někdo něco nového mně se žáci a rozjíždět MS zatím bolí břicho a spinim tak do zítra to dostanu.Od 2dc začnu brát 4tabl.tamoxifenu má minimalku a 10dc pojedu na ultrazvuk a rozhodně se.Doufám,že vše dobře dopadne a budu mít miminko u sebe už brzo
Ahoj, holky,
tak v pondeli hcg 230, v patek jsem mela hcg 823, ale na uktrazvuku nic. V pondeli tedy znova. Docent rikal, ze to nedopovida tydnu po ketu, mela bych byt v 6+0tt, dnes tedy v 6+2tt. Je mozne, ze se jeste prcek ukaze? ☹
@martaskvorova ahojky, mně bylo řečeno, že na UTZ je něco vidět až v cca 1000j hCG. Takže podle hCG máš ještě jakoby čas. Podle tt už by ale asi něco málo být vidět mělo. Nevěš hlavu. Vždyť víš, že měl bobeček pomalejší start...určitě i tohle dožene 😉
@martaskvorova ahoj berusko, jak to s vama vypada?
ahoj holky, jsem 7. den po ET a test negativní, byl to náš poslední 4. pokus, ukázala se vám někomu druhá čárka později? nějak už nemám sílu, je mi 39 let, 15 let snažení a vše k ničemu

@romik32 beru to sportovne,ja ji verila🙂v breznu zkusim minimalku