Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas Ahojky, včera jsem měla hcg 1700, ale na uz nic, dnes odpo jedu znovu :(
@martaskvorova to je zvlastni, ze neni nic videt, kdyz hCG roste tak pekne 😕 treba se to dnes zlomi a vykoukne na tebe 🙂 budu drzet pesti!
@martaskvorova drzim palce,at tam je videt..🍀
@martaskvorova držím pěsti
@thea07 ja jsem 7.den po ket netestovala pro zbytecny stres 🙂 testla jsem 12.den a byla slaba carka. Ted prdola roste, jsem ve 28tt.
Tak lezim v nemocnici, na UZ nic, HCG roste...
@martaskvorova chjo... ☹ a co dal teda? Myslis, ze je to mimodelozni?
@hanyas Praveze si tady doktori mysli, ze to bude v deloze. Ale musi se to hlidat...
@martaskvorova jasna vec. Radsi nic nepodcenit 😉 kam chodis, jestli se muzu zeptat?
@hanyas Nejradsi bych zdrhla, nic mi neni. Jinak chodim do Pronatalu a ted jsem na Vinohradech 😉
@martaskvorova holka, držím pěsti, dobře to dopadne, dávej na sebe pozor!
@martaskvorova buď ráda, že ti nic není 🙂 Vím, že je to vopruz, ležet v nemocnici, ale jestli je to v zájmu mimíska a tebe samotné, zatni zuby a vydrž to 🙂 brzy budeš doma i s fotečkou u UTZ 😉
@martaskvorova za me pronatal je jednička.
@hanyas
@tehulka1167
Holky, tak mam mini pidi dva gestacni vacky v deloze...
@martaskvorova hustý gratuluji
@petapal Dekuju, ale porad je to pomalejsi a nejisty. Budou hlidat hcg 😉 a snad v patek domu
@martaskvorova tak ať se rozjedou a budeš v pořádku držím pěsti odpočívej oni porostou nejdřív nic a pak dvě👶
@martaskvorova tak to je perfektni zprava! A zrovna na Valentyna 😍 tak potichoucku gratuluji a at uz jde vsechno jako po masle! 🙂
Nam se dnes rozmrazuje posledni mrazacek, tak tise doufam, ze do rana vydrzi a pojedeme si pro nej...🙏u
@martaskvorova na to vubec nemysli. Porad je tu varianta, ze je vse jak ma byt a ty budes mit rarasky hned dva. Takze pozitivni mysleni! 🙂 a za palecky dekuju. Doufame, ze bude OK, ale vzhledem k predchozim zkusenostem je to 50/50.
@hanyas Ahojky, tak jak to vypada s mrazackem? 🙂
@martaskvorova Ahojky..gratulece dvojnesobna..a zavadělajsi jedno nebo dvě..už si to nepomatuji 🙂
@andryst Ahojky, dekuji, ale jak rikam, neni vyhrano, zatim jsou opravdu pidi a mely by byt vetsi ☹
Zavadeli jsme dve 🙂 Ale podle hodnot hcg me ani nenapadlo, ze by se chytla obe.
Budou tam neboj👶🍀👶
@martaskvorova ahojky, je to bojovnicek. Uz cekam na transfer 🙂

@thea07 plno holek sedmý den nemá nic a ve 14 dnech,kdy se má testovat,dálnici. Testuješ moc brzy, děláš si stresy,zkus užívat toho pocitu,že máš bojovníčka u sebe!