Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, snad vás to povzbudí: dnes ráno 14D po ET a krásná dálnice (oba plastové testy + spodní papírový test; horní papírový test je 8D po ET, prostřední papírový 11D po ET - krásně to sílilo), krev také pozitivní...modlila jsem se, ať mám hcg aspoň 50 a ono je hodně přes 1000! Pořád tomu ještě nevěřím a moc se bojím, abych neudělala něco špatně a brouček se nepustil 😍
@martaskvorova to mě mrzí... ☹ to tě jako poslali jinam?
👏🎉😍
@martaskvorova to mně mrzí drž se
@martaskvorova Boze,je hrozny tohle prozivat,ale ver,ze priroda je mocna a asi nebyli v poradku..dulezity je,ze ti jde otehotnet,a priste se uz udrzi uvidis🍀😘
@martaskvorova presne jak pise romik32. Je to hrozne nespravedlivy, ale pokud nebyli v poradku, je to takhle lepsi... priste uz to vyjde ❤
@petapal jen jedno. Ale je to stres to je neskutecne.
@makina1977 to ti věřím nám se po 5letech IVF zadarilo a bohužel přestalo tlouct srdicko v prosinci jsem byla na revizi.Teď mne čeká poslední pokus minimalka tak věřím,že ten nahoře mi už nadělí a bude spravedlivý .Zítra bude vše v pořádku neboj
@martaskvorova bude dobře neboj říkej si lepší teď na začátku nez později
@martaskvorova to jsou paradoxy, vid? Prvne se clovek modli, aby se to drzelo, aby hCG rostlo a ve finale se tesime na hCG 0... taky to mam za sebou...
@martaskvorova Co vsechno se od tech dvou carek muze stat,vid😢ja si furt rikam,ze jestli to ma dojit do zdarneho konce,at se to vubec nechytne..ja sem tady totiz desne chytra,ale sama by sem se uplne zosypala..😔
Jestli to nema dojit jsem chtela napsat😉
@georgina_ gratuluju, at vse dobre dopadne. Ted uz je to na miminku. Ted to budou obavy co vysetreni, pak uz jsou to obavy na cely zivot 🙂 ale prijemne.🤰
@petapal to je smutne . Zeny toho vydrzi mnoho. Ja uz jsem po ultrazvuku a fazolek sel videt a mame srdicko.
@makina1977 tak tfuj tfuj, at je i dal vsechno v poradku ❤
@romik32 Ja jsem se sesypala vcera a porad nejsem ok. Ale spis z toho duvodu, ze to doktori protahujou ☹ Zacala jsem krvacet jako pri ostatnich potratech, vacky z delohy zmizely. A oni do me porad cpou prasky na udrzeni, a rikaji, pockame do rana, treba to dopadne dobre. Jsem smirena s tim, ze to nedopadne, jen to nechci tak protahovat 😢
@makina1977 tak to je super gratuluji
@petapal @romik32 @absintka19 holky děkuju vám! ♥
@martaskvorova to je mi lito, holky k tomu řekly snad všechno, takže k tomu nemám co dodat...drž se holka, brzy bude snad lépe!

@martaskvorova ☹ to je mi líto...dá se s tím ještě něco dělat nebo je úplně konec? ☹