Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martaskvorova No to chapu,ze bys to mela radsi za sebou,musi to byt moc narocne😔treba jeste je nadeje,oni to nedelaji schvalne,treba si opravdu mysli,ci kdyby preci jenom..ale ja bych uz asi nedoufala..moc pozitivni energie posilam😘
Holky, co myslíte, že znamená špinění 2 dny po ketu (byla jsem ve středu)? Volala jsem ráno do CAR, tam mi řekli, že to může být ještě poranění při transferu. Nevim, byla to rychlovka, nic mě při tom nebolelo, ve čt všechno v pohodě. Už mám za sebou jeden úspěšný et, tam jsem nic takové neměla :(
@hanyas No já jsem si to taky řikala, do ms je přece ještě daleko. Beru estrofem a pícham agolutin jako posledně. Sestřička mi řikala, že na to je ještě brzy. Ale v poradně Heliosu dr. Texl píše, že bl. se uhizďuje 24-48 od transferu... Dávali mi jednu pětidenní blastocystu. A tobě? 🙂
@hanyas Vyšlo, měli jsme oplodněno asi 24 vajíček, 1 embryjko se chytlo, zbytek se zamrazil. Měla jsem teda po OPU dost nafouklý břicho, ale chtěla jsem ET hned a vyšlo to. A píchala jsi pregnyl? Mě právě doktorka řikala, že by i ten 10. den mohl teoreticky ještě být v krvi. Test pak sílil, takže pregnyl to nebyl
@martaskvorova ahoj,dlouho jsem tu nebyla,jsi skvela,krasne to zvladnes!S tema miminkama me to moc mrzi!!!!!!!!
@georgina_ neco tu pro tebe mam 🙂 a nejen pro tebe. Pro nas pro vsechny. Je to krasne napsany ❤🤰❤ http://moje.dama.cz/blog.php?blog=14433
Holky mám dotaz ... v úterý jsem byla na embryosferu a dneska jsem skončila na pohotovosti ,od včera průjem a bolesti (takové malé ale ) dle doktora po gynekologicke stránce jsem Ok ,jen mám dvě cysty vlevo 41mm a v pravo 38mm ... endometrium 6 mm - nevadí to něčemu ? V úterý jsem měla endiometrium 8mm tak jsem z toho trosku mimo :(

@georgina_ tak hlavne opatrne 😉 budeme lenosit spolu, jo? 🙂 mne ted zacinaji jarni prazdniny, tak mam v planu nic neplanovat 😀