icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
20. únor 2017

Nekdo neco noveho, holky? Nejak mi to neutika...

petapal
20. únor 2017

@hanyas já se teď vrátila od apolinare takže po tamoxifenu 4tabl.5dni nezareagovala jsem skoro jedno na pravé straně pouze 17mm folikul a na druhé straně kolem 7mm takže mi tam pichli pregnyl.A zítra udělají IUI sice máme dost y spermiogram,ale manžel bral teď tři měsíce tamoxifen tak aby to nepřišlo na zmar.A když to nevyjde od příštího cyklu. Budu mít clostybed nebo jak se to jmenuje a k tomu nějaké injekce pripichavat.Ach jo jsem z toho už unavena

hanyas
20. únor 2017

@petapal myslis Clostilbegyt? Ten jsem taky dva cykly zobala. Ale vis jak. 17mm je pekny, ne? To by vyjit mohlo 🙂

petapal
20. únor 2017

@hanyas jo jo to myslím.Nó my to máme už jako nehrazene IVF už jsme vypotrebovali pokusy takže toto je minimální stimulace má náš to vyjít na 17tis asi a pokud by ti šlo jen do odběru pokusí o vajicko a nic by se nekonalo propadlo by deset tisíc.Sama doktorka říkala,že stačí sice jedno vajíčko ,ale je to risk s jedním.Takže se divím,že IUi nikdy nám ho nenabidli kvůli spermiogramu.Ale manžel měl tři měsíce léky tak uvidíme zda se zlepšil .Vždy jsme měli metodu ICIS.Byl by to zázrak,že by to vyšlo z toho IUI.Ale aspoň. něco se děje

petapal
20. únor 2017

Takže teď jde o to ať to manželova spermijka zvládne a já budu mít snad kvalitní vajíčko nejsem už nejmladší.Je to skoro 6let už to snažení z toho rok byla pauza

hanyas
20. únor 2017

@petapal zazraky se deji. Budu vam moc drzet pesti. Je to fakt, ze je lepsi zkusit aspon neco nez porad cekat.

petapal
20. únor 2017

@hanyas to je pravda děkuji a co ty jak je

fonamor
autor
20. únor 2017

@hanyas zkus na to nemyslet a necim se zamestnej🙂.. Jak se jinak citis?

tyna87
20. únor 2017

Ahojky,ráda bych se k vám přidala. U mě je to třetí pokus ivf. Poprvé s ket. První dvě s mýma vajickama,špatný vývoj,nedošlo ani na transfer.a třetí s darovanym vajíčkem. 14.2.jsem podstoupila transfer a dnes 7.den slabá druhá čárka. Na krev až 28.2.tak snad čárka bude sílit a bude vše v pořádku.

hanyas
20. únor 2017

@petapal nic moc necitim. Obcas jsem neco citila v podbrisku, ale uz ne. A trochu me pobolivaji prsa, jakoby z boku. Ale jinak nic. Uz bych nejradsi testovala, at vim, na cem jsem 🙂

tyna87
20. únor 2017

Akorát to čekání je hrozné..Už nevím čím se zabavit...

hanyas
20. únor 2017

@tyna87 vim presne jak ti je, jsem o den za tebou. A jestli jsi byla 14., tak jsi 6.den po. Den transferu se nepocita 😉

hanyas
20. únor 2017

@fonamor citim se dost normalne, jen od 2.-3. dne trochu citim prsa. Ale to muzou byt hormony...

hanyas
20. únor 2017

@tyna87 a jinak teda, potichoucku gratuluju k testiku 🙂

tyna87
20. únor 2017

@hanyas aha,tak to jsem nevěděla,tak tedy 6.den..Teď jen doufám,že bude vše v pořádku a co ty? Už jsi testovala nebo budeš čekat až na krev?

tyna87
20. únor 2017

@hanyas děkuji...Jen si to nechci zakriknout..Další test si udělám tak ve čtvrtek a uvidíme zda bude silnější...

hanyas
20. únor 2017

@tyna87 na krev urcite cekat nebudu 🙂 to nevydrzim 😀 u me rozhodne 8.den 😉

fonamor
autor
20. únor 2017

@tyna87 ahojky,no parada,drzim palecky🙂... Rada bych se zeptala,protoze uz mam taky urcite ivf za sebou a posledne se nam nevyvinuly emvrya k et. Bylo to darovane vajicko nutnosti u vas? Mela jsi sve spatne? Proc jste se tak rozhodli? Me bylo receno,ze oplodnuji jen zdrava vajicka,tak si rikam,v cem byl u vas zakopanej pes... Dekuju moc a budu se tesit,az pisles dalnici🙂

fonamor
autor
20. únor 2017

@hanyas holky,drzin s vami basu a budu cekat od vas jen dobre zpravy. Ja bych nevydrzela,testovala bych uz zitra,jak se znam🙂).. A to i dvakrat denne🙂)... Zacala jsi pichat stimulku taky az po Ms po tom synarelu?

hanyas
20. únor 2017

@tyna87 se zakriknutim to uplne chapu. Cas ukaze. Ale verim, ze to bude dobre 😉

hanyas
20. únor 2017

@fonamor no, ono je to uz pul roku, takze nevim jiste, ale myslim, ze bud hned 1. DC, nebo nekdy na zacatku. Az po MS urcite ne.

fonamor
autor
20. únor 2017

@hanyas no a ja ted zacala pichat az po mensruaci. Hned druhy den. Proto jsem furt nesva. A predtim synarel cca 14 dnu

hanyas
20. únor 2017

@fonamor jako az jsi uplne odmenstruovala? Nebo kolikaty den cyklu?

fonamor
autor
20. únor 2017

Jo,presne tak. Tyden pred ms mi nasadil synarel a prisla jsem az po ms,udelal utz a hned jsem zasla gonalem pichat. Jsem z toho hyn,protoze normalne se stimuluje od cca druheho dne ms.

hanyas
20. únor 2017

@fonamor to jo, to je divny... ale tak snad doktori vedi, co delaji 👍

klokanka73
20. únor 2017

@fonamor já taky nedošla až k ET, 4.den se embryo zastavilo ve vývoji. Je mi 43let a k tomu, že oplodnuji pouze zdravá vajíčka, oplodnuji zralá vajíčka která splňují nějaké znaky. Ono i když vypadá vajíčko v pořádku, může už mít nějaké genetické chyby, což může mít i spermie. U nás prý to byla asi spermie, která se prý právě do toho dělení zapojuje po třetím dnu, ale také není vyloučené že prostě už v mem věku to vajíčko bylo slabé a dál už to neutahlo, on to nikdo nemůže na 100% říct proč.

fonamor
autor
20. únor 2017

@hanyas ve ct jdu na utz u uvidi se,zda mi prodlouzi stimulaci nebo v sobotu odber vajicek. Taky doufam🙂))

tyna87
20. únor 2017

@fonamor ahojky,já mám zděděnou špatnou genetiku, špatné chromozomy,špatně se mi vyvíjí moje vajíčka,tak proto darované vajíčka. Děkuji moc,snad bude vše v pořádku.a ty teď taky podstupujes ivf?

tyna87
20. únor 2017

@hanyas děkuji. Určitě dám vědět jak na tom jsem.

fonamor
autor
20. únor 2017

@klokanka73 aha,dekuji za vysvetleni. Ach jo,proc je to vsechno tak slozite a pritom staci tak malo?!☹...nam se taky takhle rozpadla oplodna vajicka. Treti den vypadaly vsechny krasne,a paty den se nedovinulo ani jedno. U nas ma manzel uz leta spatny spermiogram,z nuly je dnes cca na polovine spermii zdraveho muze,ale taky uz pres dva roky tlaci dennodenne hormony. Proto jsme se i rozhodli pro anonymniho darce,oplodnit nechame pulku jeho,pulku anonyma. On ma navic i spatnou morfologii,takze asi tak.

Strana