Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@jennyy12 ahojky,musíš věřit že vše bude v pořádku..Myslet pozitivně..A hlavně se nenervuj..To ti nepomůže..
@gabcat ono by stejně asi ještě ani na krvi nic nebylo si myslím ... aaaa to jsou nervy :/
@gabcat to jo,to už uteče...Víkend uteče...Pak už jen pondělí a v úterý v 7hodin tradaaaa...😉😉 Akorát pak to čekání na výsledky..Ach jo...Tak ty to máš až 10..? Ty jo..Ale taky ti to určitě uteče...😉😉
@marsi69 treba budes mit stesti 😉 u kazdeho je to jine. Treba zrovna tobe carka vyleze az pozdeji 🙂
@tyna87 To znám, taky jsem včera myslela, že se nedočkám 🙂 přijď pokecat sem, to pak uteče 😀
Tak já už krev mám, tím pádem jdu až 10. na kontrolu s ultrazvukem no 😔 tak snad to budou jen pozitivní zprávy, aby to čekání stalo za to 🙂
@gabcat juju,to máš pravdu tady to rychleji utíká..😉😉Jee,tak to gratuluji..A přeji aby ti oznámily dobré zprávy..😉😉
@tyna87 Já jsem včera taky byla akční tady, aby mi to uteklo. Než jsem teda usnula a celé to zaspala 😂 doporučuju, taky to nebyli špatné 😂
to čekání je opravdu nekonečný ,dnes 9 den
@misula29 krásná 😍 Gratuluji
@petabb to znám moc dobře 🙂 u me to bylo takto
@gabcat já včera vytuhla už o půl osmé...Jinak přes den taky po obidku na hodinku většinou usnu...😉😉😉
@misula29 super... Gratuluji
@petabb a zítra mu je osm týdnů 🙂
@tyna87 Však se vyspi, dokud můžeš 😂
@tehulka1167 to je slaďouš 🙂
Holky krásný testy já chci taky
@petapal jak jsi dlouho po et?🙂
Holky,parada, krasny testy🙂.. Gratuluji vsem.
@misula29 ja dnes taky 9.den a porad nic... 😕
Ja dnes 10.den a bojím se testovat, takže netestuji
@petapalTaky se dočkáš 🙂Hlavně zdárného konce 🙂
@lilavatty neboj, určitě se objeví 😉
@vvercatkoo závidím tvou trpělivost 🙂
@vvercatkoo taky bych nevydrzela🙂drzim palecky🙂
To neni trpelivost, ale strach
@vvercatkoo neboj, dobrý to bude 😉 Mě ani ten strach od toho neodradil
@misula29 jsem byla v pondělí na IUI nemělo cenu dělat odběr vajíček měla jsem jedno po minimalce
@misula29 Teda v pondělí pichly přehnal a úterý bylo IUI
@misula29 přehnal ne pregnyl😅f
@petapal aháá, tak ty máš ještě čas🙂 Tak to držím pěsti 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.Důležité je také znát příznaky těhotenství.Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.Kdy a jak používat těhotenský test?Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jennyy12 ahojky,musíš věřit že vše bude v pořádku..Myslet pozitivně..A hlavně se nenervuj..To ti nepomůže..