icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

515ka
4. bře 2017

@nita1984 já vím u předchozího tehu jsem to měla stejně 🙂

515ka
4. bře 2017

@fonamor
Ahoj ahoj 🙂 4. den jsem teprve... Zabavit se snažím predelavame balkon :D nebo spíš manžel, já asistuju :D
@evelinah jo taky myslím že je to utros 🙂 no uvidíme naposled jsem měla pozitivní test 7. den tak este musím vydržet 🙂

fonamor
autor
5. bře 2017

Dobré ránko, holky, tak co, čekatelky, jak to zvládáte? Nervozita mírně roste, nebo jste v pohodě?🙂

jennyy12
5. bře 2017

@fonamor Ja mam stale negativni test 😞. Tak jsem se nasrala na celej svet, ze jsem v praci kde dnes jsem komplet vydrhla celou firemni kychynku 😄. A dost mi to pomohlo 😄. Jestli to bude do utery stale negativni, tak jdu v utery na krev.

fonamor
autor
5. bře 2017

@jennyy12 furt je čas.. tebe budou v práci kolegové milovat, s takovou vervou jsi se dala na úklid🙂... Ale chápu tě, nervy dělají svoje, já už bych asi i kousala nehty na nohou...Určitě si na krev zajdi, ta to aspoň potvrdí nebo vyvrátí..Já pořád věřím ve šťastné konce, že nám to všem dobře dopadne!!..

jennyy12
5. bře 2017

@fonamor A co ty jak se citis??

fonamor
autor
5. bře 2017

@jennyy12 cítím se dobře, hodila jsem se po ET do totální pohody, až mi přijde divné, že to beru úplně flegmaticky.. Já se strašně vynervovala u těch vajíček, posledné se nám všechny rozpadly, tak jsem moc ráda, že jsme se posunuli zase o krok dál....
Ty se mi hlavně drž a věř, že to dobře dopadne!!

evelinah
5. bře 2017

@fonamor nervozita stoupá obrovskou rychlostí, přes den to jde, ale v noci se vzbudim a nemůžu usnout, v hlavě mi to jede, že to je v háji 😕

fonamor
autor
5. bře 2017

@evelinah který den jsi po ET? kdy budeš testovat? Vůbec, takové myšlenky vypusť úplně z hlavy, právě naopak, zkus přemýšlet nad tím, co tam teď tak asi dělá🙂)... Pozitivní myšlení, muck🙂

evelinah
5. bře 2017

@fonamor dneska 6.den. Bojim se testovat. Snažím se myslel pozitivně, ale ne pokaždé se to daří. Do toho přestávají bolet prsa, to taky nepřidá.

fonamor
autor
5. bře 2017

@evelinah zkus vydržet co nejdéle. Já si dneska řekla, že budu testovat až tak 9 den nejdříve a to budu mít taky strach, aby tam nebyl pregnyl a nedělalo to falešné duchy.. Vidím, že jedno dítě máš, tak se to určitě snáší lépe s potomkem🙂..

jennyy12
6. bře 2017

Dobre ranko. Tak ja jsem uz dneska ani netestovala. Zitra rano jdu na krev. At to mam potvrzene, ze to nevyslo a huraaa do dalsiho IVF.

nita1984
6. bře 2017

@jennyy12 nepřestávám držet palce, ale je super, že to bereš s klidem.. to je základ dalšího úspěchu..já dneska 6. den, testovat budu v sobotu, krev v pondělí.... ak uvidíme

fonamor
autor
6. bře 2017

@jennyy12 dobré ránko,já taky pořád držím palce, kéž bys byla zítra moc mile překvapena!!🙂... Šla bys případně do dalšího IFV bez pauzy? Držím palečky a písni, muck

fonamor
autor
6. bře 2017

No a nám z posledních 3 embryjí, co zůstavaly v kultivaci do soboty se zamrazil jeden, ostatní dva vyřadili, tzn. že máme ještě dohromady 3 sněhuláčky.

nita1984
6. bře 2017

@fonamor juuuuu, tak to je paráda

sticker
jennyy12
6. bře 2017

@fonamor 3 snehulacci jsou nadhera ❤ To by bylo aby nebylo 😄😄😄😄. Pauzu si urcite dam, vidim to na kveten se stimulaci, pak genetika embryjek ,,,,,,,jestli pujde vsechno, tak jak ma, tak jsem tu v cervnu zase😄. Ale to vam tady uz bude jedno, protoze tady v te skupince uz daavno nebudete 😄😄😄

jennyy12
6. bře 2017

@nita1984 Moc drzim palce ❤ . Budu vas dal smirovat a fandit ❤

nita1984
6. bře 2017

@jennyy12 díky, díky, uvidíme. Už jsem se vyklidnila, teď už to stejně nijak neovlivním.

fonamor
autor
6. bře 2017

@jennyy12 tak to teda neee, já budu načuhovat pořád a sledovat, jak se ti daří a už jednou jsem psala, že chci o všem vědět!!🙂... podporovat se tu musíme pořád, kdo jiný nám rozumí lépe, než my, které si tím vším všechno prožíváme přece🙂😘

fonamor
autor
6. bře 2017

@nita1984 vyklidnila🙂)).. to slovo se mi líbí🙂)

nita1984
6. bře 2017

@fonamor nooo, ono to nejvíc odpovídá mému osobnímu vnitřnímu rozpoložení 😀

fonamor
autor
6. bře 2017

@nita1984
@jennyy12
Holky, já se dneska jedu vyklinit na moravu k našim. Je tam na pikaču internet, tak mějte se mnou trpělivost, že budu mít časové prodlevy, ale budu načuhovat pořád. pa zlatíčka

nita1984
6. bře 2017

@fonamor jakože tu v sobotu nebudeš až budu testovaaaaaaaaaaaat???? 😨😨😨

fonamor
autor
6. bře 2017

@nita1984 záleží na tom, jak to u našich dlouho dám, vždy tam jedu s přesvědčením, že na týden, ale po dvou dnech už chci domů... Budu určitě sedět u našich na značce, připojená na wifině a kousat si nehty za tebe nervozitou, to si nemysli, kočko..

nita1984
6. bře 2017

@fonamor jsi zlatíčkooooooooooooo, hlavně si to užij, pěkně relaxuj, dobře papej a občas na nás mrkni 🙂

fonamor
autor
6. bře 2017

@nita1984 navíc ti určitě zavolám, řekni čas, kdy budeš testovat a já hned volám!!!! trdlinko moje, to bych si nenechala ujít

nita1984
6. bře 2017

@fonamor heleeeee, budu testovat cca v sedm ráno 😀 Jak přijedu po noční z práce 🙂 Volat nemusíš, stačí když budeš na příjmu pro sms, až se vyspíš. Nebudu Tě tahat tak brzy z postele

fonamor
autor
6. bře 2017

@nita1984 to teda budeš!! jako jsi blázen? stejně už budu vzhůru a budu na tebe myslet.

nita1984
6. bře 2017
sticker
Strana