Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Zkusím vydržet,ale už tomu nevěřím dám vědět holky
Tak po dnešní kontrole jsem tak trochu zklamaná, folikulů stále 7 ☹ prý jsou jako pěkné naducané, ale zdá se mi to málo. Že jich tam může být prý i víc, ale nemusejí být vidět, že můžou být za sebou. Punkci mám ve středu. K tomu manželovo spermio nevyšlo moc dobře a to už bere více jak 3 měsíce vitamíny, nekouří, nepije, sportuje. Jen to srovnávám s prvním cyklem ivf, to jsem měla 11 vajíček a zbyly 4. Vím, že teď můžou být kvalitnější, ale radši bych jich chtěla více 🙂 asi to nemá cenu srovnávat, že?😨
@hanyas to jo 🙂 ale tomu nevěřím. Spíš se teď bojím, aby vůbec zbylo na zamražení. No uvidíme ve středu, kolik jich bude a pak se budu jen modlit, ať jich zůstane co nejvíce. Nic jiného mi stejně nezbývá, na své vajíčka nemůžu být naštvaná, ptž pak by se nemusely chtít nechat oplodnit 😂
@itworks neblazni q nesrovnavej. Já režim s doktorem, radši min,ale za to kvalitní 🙂
@itworks ty blazinku,at te to ani nenapadne srovnavat.. Se podivej na me,posledne vajec ,ze by clovek mohl rozdavat a nevydrzelo do pateho dne ani jedno. Ted jen 6 vajicek,vsech sest se oplodnilo a mam krasne 3 mrazaky a jedno je ve mne!!!.... Prave naopak,nestimulovat kvantitne,ale kvalitne.
@itworks kéž by... no na začátku jsem myslela, že se zblázním, že jeich je málo.. počítala jsem, že sotva půlka se oplodní, půlka přežije do třetího, půlka do pátého a budu ráda že zbude jedno embryo... pak jsem se vyklidnila a srovnala s myšlenkou, že na mimi stačí jedno jediné... a jak to krásně dopadlo...
Holky moc Vám děkuji, ještě, že tu jste, hned se mi zlepšila nálada 👏

Holky, tak u mě 7. den po ET úplně bílo. Tak uvidím, další nechám az na tu sobotu a v pondělí krev dá odpověď na 100%.

Holky 10.2.jpichnuty pregnyl 11.2. IUI
Dnes 4dny do MS a test negativní žádné příznaky