icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
7. bře 2017

😠😠 ahoj zlati,cekala jsem smsku. Ty jo,to bych si ted nafackovala sama sobe poradne,ze jsem vcera neco psala!!!. Ono je jeste fakt dost brzo,navic ty jsi sla na Et 4 den,takze ti den chybi!!!..

nita1984
7. bře 2017

@fonamor promiň, nějak nebylo co psát.. no. Jasně, je mi fakt smutno, nebudu říkat, že není, ale ano, byla jsem 4. den, ano je brzy, ano, ano.... ale.... to víš, na bílý test se nekouká dobře.... no. Nevyšiluju, ale dobře mi není.. další až v sobotu a ani prd dřív.

fonamor
autor
7. bře 2017

@nita1984 kdyz me vcera nahlodala 515ka a vubec by me nenapadlo premyslet,jak se veci maji,prece jen je drive. Beru to u tebe proste jako test,ze pregnyl je pryc a v sobotu si testnes na prvni dobrou..

nita1984
7. bře 2017

@fonamor upřímně, nechci o tom přemýšlet. Večer mám první noční po nemocenské, tak mi to celé alespoň uteče, jsem nahlodaná jestli v sobotu vůbec testovat nebo to nechat až na pondělí na krev... nevím... uvidím, jak se budu cítit za pár dní

adusku
7. bře 2017

@nita1984
Podívej se na můj bílej test 8mý den a co z toho je..... 😉

nita1984
7. bře 2017

@adusku jojo, já vím.. jsem prostě pitomá, že jsem se nechala nahlodat. Ale co v pondělí po krvi bude jasno.

jennyy12
7. bře 2017

@nita1984 Ty pocity jsou strasny. Clovek porad presvedcuje sam sebe, ze je brzo a pritom je v haju, ze je to proste v prr,,,,, Drz se kocko ❤

jennyy12
7. bře 2017

Ja jdu za hodinu na krev. Ne a Po jsem netestovala.

nita1984
7. bře 2017

@jennyy12 přiznám se, že mě trochu uklidňuje že mrazáčků je tam docela pěkná zásoba, takže i kdybych na transfer chodila ob měsíc, mám na rok vystaráno... uvidím, začínám samozřejmě přemýšlet, kdy případně na další transfer... asi nepůjdu hned, uvažuji o změně práce tak možná nejdřív vyřeším to a pak teprve půjdu na další transfer nevím...

nita1984
7. bře 2017

@jennyy12 Držím palce, určitě dej pak vědět

sticker
jennyy12
7. bře 2017

Jo a ani dneska jsem netestovala 😄

jennyy12
7. bře 2017

@nita1984 Ted nevim jestli se nepletu, ale vy mate 1. IVF a 7 snehulacku???

fonamor
autor
7. bře 2017

@jennyy12 ahojky,taky moc drzim palecky a pisni,jak jsi dopadla🍀

evelinah
7. bře 2017

Já taky dneska 8.den nakonec testla, doufám, že nejsem paranoidní, ale dušík tam asi je. Ale stejně se bojim.

fonamor
autor
7. bře 2017

@nita1984 ted je zbytecne neco psat,cloumaj emoce a chapu to. Vsak uvidis,zda v tu sobotu testnes,nebo to nechas na po.. Ono uz to stejne neovlivnime i kdyby co. Stejne nejak intuicne citim,ze budes skakat radosti..
Myslim na tebe😘

fonamor
autor
7. bře 2017

@evelinah ..skvela zprava,super..👍🙂
Mela jsi nejakx specialni test nebo obyc?..potichu gratuluju🙂

evelinah
7. bře 2017

@fonamor od dr.Maxe. Mám ho poprvé.

nita1984
7. bře 2017

@jennyy12 ano přesně tak. První IVF a 7 nanučků

evelinah
7. bře 2017

@nita1984 tolik sněhuláčků, to je krása, ale ty jsi přeci jen ještě málo. Ještě vydrž, určitě to tam bude 🍂

nita1984
7. bře 2017

@evelinah uvidíme... dneska jsem trochu rezignovaná, tak jsem se vrhla na reorganizaci baráku, alespoň pořádně vygruntuju.

evelinah
7. bře 2017

@nita1984 ale netahej nic těžkého 😉

jennyy12
7. bře 2017

@nita1984 To je na 1. IVF uplne nadhera! To se postesti maloktere holcine. Vaz si toho. Presne jak pises, mate jeste hodne pokusu, z toho musi byt mimco 100 % ❤ . Clovek se citi tak nejak jinak, kdyz ma jeste z ceho brat. Ale samozdrejme doufa, ze to vyjde hned. Drzim palecky ❤ .

nita1984
7. bře 2017

@evelinah nic netahám, večer jdu na noční, tak stejně musím tak nějak trochu odpočívat. Takže dopolko něco udělám a po obědě už si dám pohodičku.

@jennyy12 Na to, že bylo "jen" 9 vajíček, tak je to opravdu nádherný výsledek, to je jasné. Jen ještě aby to mělo ten výsledek i do konce... když vidím, kolik mají některé holky za sebou transferů a nic z toho....

jennyy12
7. bře 2017

Takze ja podle ocekavani - krev negativni 😰😰😰. Konzultace na dalsi IVF mame az 24.4., driv nebylo misto. Jedu se kamosce na par dni odreagovat a zapit dalsi neuspech 😰😰. Preji vam ze srdce hodne stesti ❤ . Drzte se, holky ❤

nita1984
7. bře 2017

@jennyy12 Kočko, drž se a hodně sil. Pořádně se odreaguj

evelinah
7. bře 2017

@jennyy12 drž se, dej si pauzu a příště to už musí vyjít. Hodně štěstí holka 🙂🍀

fonamor
autor
7. bře 2017

@jennyy12 to mě moc mrzí, pořád jsem doufala, ale to jsem celá já, občas naivka, no... Ono ten měsíc uteče a zase budeš se stimulačkou v jednom kole🙂... my tu na tebe budeme čekat a načuhovat, muck... 😘

habibi04
7. bře 2017

@fonamor já jsem po KET 27.3.

habibi04
7. bře 2017

KOukám že už mi to taky leze na mozek chtěla jsem napsat 27.2.

evelinah
7. bře 2017

@habibi04 Ahoj, já taky byla 27.2. Vítej mezi námi 🙂😉

Strana