icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

habibi04
7. bře 2017

@evelinah děkuji já dnes neodolala a udělala si TT

evelinah
7. bře 2017

@habibi04 a s jakým výsledkem? Taky jsem dneska testla, nikdy jsem to takhle brzy nezkoušela.

itworks
7. bře 2017

@jennyy12 je mi to moc líto 😢 příště bude urcite vše jinak.

habibi04
7. bře 2017

@evelinah Vyšlo tohle 😊

nita1984
7. bře 2017

Holky, koukám, že všechny co jste byli na transferu cca jako já už své dušíky a čárky máte.... moc vám to přeju, ale nedávám to, jdu se zahrabat a nakouknu sem možná až po sobotním testu nebo pondělní krvi... všem držím palce, ať testy sílí, krev je pozitivní a vše dotáhnete do zdárného konce.

evelinah
7. bře 2017

@nita1984 ty jsi ale 2 dny zpět. Byla jsi o den déle a embryo bylo 4 dny staré. Ještě vydrž.

evelinah
7. bře 2017

@habibi04 tak ty už máš krásnou čárku, já slabounkou. Jak staré embryo jsi měla a jedno či dvě?

habibi04
7. bře 2017

@nita1984 Já měla první IVF a ET neúspěšný a spousty komplikací po něm. Teď jsem po KET kdy jsem přišla o jednoho snehulacka při rozmrazeni...psychika hraje na plné obratky. A vůbec nehazej flintu do žita vše může být vidět až po dvou týdnech...

habibi04
7. bře 2017

@evelinah pěti denní snehulacek jedinacek jsem 8 den po KET

itworks
7. bře 2017

@habibi04 to už je pěkná čárka na 8 den 😃 držím palce, ať krásně sílí.

habibi04
7. bře 2017

@itworks Dekuju moc ...modlím se aby to vyšlo a vše bylo ok...

petapal
7. bře 2017

Holky nemáte někdo zkušenosti s darovanymi embryjky jak se na ně čeká jak to probíhá

evelinah
8. bře 2017

@petapal zkušenosti máme jen s darovanými vajíčky.

klokanka73
8. bře 2017

@petapal já si pro dvě v pátek jedu

fonamor
autor
8. bře 2017

@habibi04 tak to je krásná dálnice, už🙂... teď se musí mrňouskovi jen a jen dařit!🙂
Já jsem dneska 5 den po ET ( první den se nepočítá, že?) a hraju si s myšlenkou, že bych už zítra nebo pozítří testla. Vím, že je to brzo, ale už jedno nepovedené ET mám za sebou, takže jsem připravena na nejhorší.

fonamor
autor
8. bře 2017

Holky, nevíte, kdy by se měla případně po neúspěšném ET dostavit menstruace? Po vysazení utroše, nebo dojde v nějaký termín?

adusku
8. bře 2017

@fonamor
Utrouš pokud bereš ti jí může zdržet, takže po vysazení jeho...

Ale u tebe nedojde hoooodně dlouho 🙏🙂

fonamor
autor
8. bře 2017

@adusku děkuji, no já už špekuluju, že v případě neúspěchu bych šla hned do KETU bez pauzy. Jsem u rodičů na moravě, mám sebou asi 7 různých testů🙂... magor))...

fonamor
autor
8. bře 2017

@itworks ahojky, no a jak ty? Máš už po opu, nebo jak teda?🙂)písni

adusku
8. bře 2017

@fonamor
V klidu....taky jsem magorila.... 😂
Ale ne jako nektere pritomne 😀

fonamor
autor
8. bře 2017

@adusku to jako ja?🙂))...

adusku
8. bře 2017

@fonamor
Neeeee, ty neee 🙂

hanyas
8. bře 2017

@itworks taky cekam na zpravu, kolik vajuch jsi snesla 🙂

itworks
8. bře 2017

Holky stojí za starou backoru 😥 nakonec jen 2 vajicka.Ostatni folikuly byly prázdné a možná to ani nebyly folikuly. Prý jsou naštěstí zralé, ale moc nevěřím, že vůbec nejaky transfer bude. Zítra budu vědět víc. Nevím čím to, že jsem na stimulaci tak špatně zareagovala 😢

fonamor
autor
8. bře 2017

@itworks ahojky a zdravé vajíčka? Budou se oplodňovat? No pokud ano, tak je to ještě dobrý, můžou obě dvě krásně dojít s kultivací až do konce a ještě jeden ti zbyde... a i kdyby jen jeden došel, je důležité, zda to bude on ten vyvolený, vždyť jeden dvalitní stačí..

itworks
8. bře 2017

@fonamor jo zralé prý pěkné, oplodnovat se budou, ale i tak z toho nemám dobrý pocit. Jako věřím, že stačí jedno, ale momentálně mám úplně hroznou náladu a vše vidím cerne 😤

fonamor
autor
8. bře 2017

@itworks jasně, čekala jsi více, to by zamrzelo každou z nás, ale na druhou stranu tě můžou velice mile překvapit. Hlavně to musíš vstřebat, neboj, od zítra už budeš vysílat signály a budeš dobrá.. na kliniku si ovláš pak každý den, obden nebo jak to máte?

itworks
8. bře 2017

@fonamor prý budou volat oni každý den co a jak, je možné, že by dali i 3 denni. Tak eventuelne buď sobota nebo pondeli.

nita1984
8. bře 2017

@itworks držím palečky, aby to bojovníčci dali 🙂 Pokud bude možnost, budeš dávat obě nebo jen jedno?

fonamor
autor
8. bře 2017

@itworks tak to máš super, zavolají sami, nemusíš se dovolávat a čekat, až na druhé straně položí.. Ty jo, tak to budou teda fofry, jestli už třídenní!§🙂... necháš si vložit obě nebo jen jedno a jedno zamrazit, přemýšlela už jsi nad tím?

Strana