icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

petapal
6. bře 2017

Holky 10.2.jpichnuty pregnyl 11.2. IUI
Dnes 4dny do MS a test negativní žádné příznaky

itworks
6. bře 2017

@fonamor tak to je super zpráva 😉 užij si výlet.

itworks
6. bře 2017

@petapal to je ještě brzo na test ne? Počkej ještě ty 4 dny.

fonamor
autor
6. bře 2017

@petapal ahojky, počkej do dne MS a pak testni ještě jednou, asi je ještě brzo, hodně štěstí!!🙂

fonamor
autor
6. bře 2017

@itworks děkuji🙂

itworks
6. bře 2017

@jennyy12 to je mi líto 😔 ale krev je rozhodující.

petapal
6. bře 2017

Zkusím vydržet,ale už tomu nevěřím dám vědět holky

fonamor
autor
6. bře 2017

@petapal držím palečky a písni pak, jak jsi dopadla🍀

petapal
6. bře 2017

@fonamor určitě děkuji

evelinah
6. bře 2017

@fonamor užij si návštěvu 😉

itworks
6. bře 2017

Tak po dnešní kontrole jsem tak trochu zklamaná, folikulů stále 7 ☹ prý jsou jako pěkné naducané, ale zdá se mi to málo. Že jich tam může být prý i víc, ale nemusejí být vidět, že můžou být za sebou. Punkci mám ve středu. K tomu manželovo spermio nevyšlo moc dobře a to už bere více jak 3 měsíce vitamíny, nekouří, nepije, sportuje. Jen to srovnávám s prvním cyklem ivf, to jsem měla 11 vajíček a zbyly 4. Vím, že teď můžou být kvalitnější, ale radši bych jich chtěla více 🙂 asi to nemá cenu srovnávat, že?😨

hanyas
6. bře 2017

@itworks asi ne 🙂 vsak vis, ja to mela taky divoky. Z 10foliku 4 vajucha, vsechny oplodneny... kdybys mela 7 ze 7, tak jsi za kralovnu 🙂

itworks
6. bře 2017

@hanyas to jo 🙂 ale tomu nevěřím. Spíš se teď bojím, aby vůbec zbylo na zamražení. No uvidíme ve středu, kolik jich bude a pak se budu jen modlit, ať jich zůstane co nejvíce. Nic jiného mi stejně nezbývá, na své vajíčka nemůžu být naštvaná, ptž pak by se nemusely chtít nechat oplodnit 😂

tehulka1167
6. bře 2017

@itworks neblazni q nesrovnavej. Já režim s doktorem, radši min,ale za to kvalitní 🙂

fonamor
autor
6. bře 2017

@itworks ty blazinku,at te to ani nenapadne srovnavat.. Se podivej na me,posledne vajec ,ze by clovek mohl rozdavat a nevydrzelo do pateho dne ani jedno. Ted jen 6 vajicek,vsech sest se oplodnilo a mam krasne 3 mrazaky a jedno je ve mne!!!.... Prave naopak,nestimulovat kvantitne,ale kvalitne.

hanyas
6. bře 2017

@itworks presne. Zadny nastvavani 😀 vis jak, pro lepsi pocit je fajn mit rezervu, ale ve finale staci jedno jediny kvalitni oplodneny vajicko a zazrak bude na svete 🙂

itworks
6. bře 2017

@fonamor takže je to vlastně super, kdybych to měla podobně jako ty.
@hanyas holky moc děkuji za uklidnění, už nebudu myslet na blbosti!!!

fonamor
autor
6. bře 2017

@itworks to urcite,vubec se nestresuj,kurna,jinak ty foliky zakrni🙂)))... Moc drzim palce a cekam info. Muck

nita1984
6. bře 2017

@itworks hele, ja taky plasila. Před punkcí čekali tak 6 vajíček, nakonec jich bylo 9, to jsem taky byla docela zklamaná a teď jsem 6 dní po ET a ještě máme 7 nanuků, takže jen jedno jediné to nezvládlo

georgina_
6. bře 2017

@itworks já už to tu psala, mě 4 doktoři tvrdili, že méně je více, embryolog na 2.ivf tvrdil, že 6-8 vajíček je ideál, větší počet = většinou nižší kvalita...takže buď naprosto v klidu, 7 je krásné číslo! Držím pěsti, ještě vydrž...snad režimová opatření zabrala a zadaří se! 😉

itworks
6. bře 2017

@nita1984 tak to je úplně skvělý počet 🙂 rovnou plný mražák 🙂 držím moc palce, ať je mimi v bříšku ❤

nita1984
6. bře 2017

@itworks kéž by... no na začátku jsem myslela, že se zblázním, že jeich je málo.. počítala jsem, že sotva půlka se oplodní, půlka přežije do třetího, půlka do pátého a budu ráda že zbude jedno embryo... pak jsem se vyklidnila a srovnala s myšlenkou, že na mimi stačí jedno jediné... a jak to krásně dopadlo...

itworks
6. bře 2017

Holky moc Vám děkuji, ještě, že tu jste, hned se mi zlepšila nálada 👏

nita1984
6. bře 2017
sticker
itworks
6. bře 2017

@nita1984 no přesně takhle mi to začlo šrotovat v hlavě, když jsem odešla z ordinace, aby zbylo na transfer.

evelinah
6. bře 2017

@itworks já nikdy tolik foliklů neměla, takže super počet. Budou určitě více kvalitní. Držim pěsti a přeji hodně štěstí 🍀

evelinah
6. bře 2017

@nita1984 jak ti je? Pociťuješ něco? Já mám od včera zvýšnou teplotu, syn marodí, tak snad jsem taky něco nechytla 😒

nita1984
6. bře 2017

@evelinah mě je báječně, sice teda dneska celý den lehké pocity na zvracení, ale nedělám si zbytečné naděje a iluze, holky mě "nahlodaly" takže ráno testnu... a uvidíme

evelinah
6. bře 2017

@nita1984 taky jsem nad tím uvažovala, jestli to zkusit, ale bojim se 😕. No uvidíme ráno, jak budu statečná. Přeji tedy hodně štěstí 🍀

nita1984
7. bře 2017

Holky, tak u mě 7. den po ET úplně bílo. Tak uvidím, další nechám az na tu sobotu a v pondělí krev dá odpověď na 100%.

Strana