Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, koukám, že všechny co jste byli na transferu cca jako já už své dušíky a čárky máte.... moc vám to přeju, ale nedávám to, jdu se zahrabat a nakouknu sem možná až po sobotním testu nebo pondělní krvi... všem držím palce, ať testy sílí, krev je pozitivní a vše dotáhnete do zdárného konce.
Holky nemáte někdo zkušenosti s darovanymi embryjky jak se na ně čeká jak to probíhá
@petapal já si pro dvě v pátek jedu
@habibi04 tak to je krásná dálnice, už🙂... teď se musí mrňouskovi jen a jen dařit!🙂
Já jsem dneska 5 den po ET ( první den se nepočítá, že?) a hraju si s myšlenkou, že bych už zítra nebo pozítří testla. Vím, že je to brzo, ale už jedno nepovedené ET mám za sebou, takže jsem připravena na nejhorší.
Holky, nevíte, kdy by se měla případně po neúspěšném ET dostavit menstruace? Po vysazení utroše, nebo dojde v nějaký termín?
Holky stojí za starou backoru 😥 nakonec jen 2 vajicka.Ostatni folikuly byly prázdné a možná to ani nebyly folikuly. Prý jsou naštěstí zralé, ale moc nevěřím, že vůbec nejaky transfer bude. Zítra budu vědět víc. Nevím čím to, že jsem na stimulaci tak špatně zareagovala 😢

@evelinah děkuji já dnes neodolala a udělala si TT