Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@klokanka73 a můžeš mi napsat jak to chodí jak dlouho čekáš na ně nebo mají furt k dispozici .Vybírají se přímo nějaké aby se hodili k vám nebo je to jedno ,kam jezdíš kolik platíš jaký je postup
Jako vůbec nevím, ale asi jedno, abych měla na pojišťovnu i případné 4 ivf. Uvidíme, jak to vyplyne 😏
@itworks určitě je dobré embryologům věřit. Dělají to s nejlepším vědomím a svědomím, ví, jak nám na tom záleží...
Já mám kamarádku embryoložku a musím říct že jsem povídáním s ní strávila hodiny a hodně mi to v celém procesu pomohlo. Pochopila jsem spoustu věcí, pochopila jsem, že ne vśe co píšou holky na MK je vždycky pravda a i to, že bohužel, ne vśechna centra jsou košér a netahají peníze.... ale i to, jak moc embryologům osobně záleží na každém vajíčku, na každé spermii, jak prožívají každý den... pro mě fakt důležitá část celého mého IVF
@petapal pisla jsem sz
@klokanka73 děkuji moc
@itworks zlato,netrap se, me misto tri dnes vzali jedno, dr mi rekl poprve neco o endometrioze:(takze jsem stastna za to jedno zrale a ted se modlim,aby doslo k oplodneni a ja mohla na et...ja uz jsem samoplatce a moc reseni na vyber nemame:((ale ted tomu verim🙂zmenili jsme car, jsou jini v necem lepsi v necem horsi,ale skvela embryolozka a i kdyz je to pade na pade, citim se unavene,ale stastne🙂tak se tes, urco to dobre dopadne😉
@tetalucina moc drzim palecky,at je to ten vyvoleny a bojovnik!! Budu cekat na zpravicky,jak se vyvijite hezky.🍀🌷
@tetalucina jsi hodná 😃 to ti taky moc moc držím palce a myslím na tebe, snad nám to dopadne dobře a ET bude 💜
Ahoj holky, stále si Vás pročítám a konečně jsem se i registrovala.... 🙂
Byla jsem na KET 27.2. Takže dnes 9 den po... Máme dva poslední bojovníčky.
(v sobotu rozmrazili a v pondělí transferovali). Jedno osmibuněčné a jedno sedmibuněčné.
Od prvního dne mi docela dost bolelo v podbřišku ale jen na levé straně.Poslední dva dny už nebolí nic, dnes jsem si udělala obyčejný test a pod nějakým úhlem na denním světle po mém důkladném prozkoumání 🙂 tam asi druhá čárka prosvítá-nevím, nevím....
V pondělí jdu na krev. To čekání, jak všechny jistě víte je strašně dlouhé....
Když se tady dočítám, že se někomu zadaří úplně mě to potěší a s každým vyčteným úspěchem tady se mi tajně zvětší naděje,že to snad potká i mě. Takže Vám všem držím strašně palce ❤
@tetalucina
@itworks tak jste se pěkně sešly, holky 🙂 budu na vás moc myslet!
@itworks jsou to ale starosti... ☹ úplně ti rozumím. Když člověk čte, jak tu některý holky mají "plato" vajec, člověk by chtěl taky pěknej počet. Prožívám to s tebou. Za měsíc mě to čeká taky, tak jsem jak na drátkách. Věř těm dvěma bojovníčkům. Jestli jsou po tobě, dají to obě! :-* Jedno šupky dupky do bříška a druhýho bobečka do mrazáčku na později... až budete chtít pro prvního sourozence 🙂
Holky kdyby teď nedošlo k ET, nevíte, kdy se může znovu stimulovat? Musí být pauza?
@hanyas diky moc🙂a tesim se az se pridas;)
@fonamor jjj to si rikam, ze tohle je presne ono🙂fekuju🙂
@itworks taky myslím, že mezi stimulacemi má být rozestup alespoň ty 3 měsíce. Jinak AMH mi zatím nedělali, ani o tom nic neříkali. Ale na hormonální profil mi brali krev teď v pondělí. Takže to budu mít vše aktuální. Stejně jako manželův spermiogram (navíc dělají test integrity DNA spermií). No a mně ještě novou kompletní imunologii a tu genetiku oběma...
Dekuju jsem chtela napsat😀
@hanyas to je zase super jak vsechno vysetruji🙂kdy jdete pro vysledky?
@yetti130 ahoj, tiez som bola na ket 27.2. 🙂 test si urobim az v nedelu
♥ BIJE O 106! Viděla a slyšela jsem ho na vlastní oči a uši 😍
Krásnější dárek jsem dnes nemohla dostat...ale psssst, ještě nikomu ani muk! 🙂
@tetalucina jojo, taky jsem ráda 🙂 jdeme 28. března, ale předběžně jsme se domlouvali na dlouhým protokolu, takže to vidím, že začnu stimulovat až někdy koncem dubna.

@nita1984 a ty se mi hoď jako do klidu, jo!!🙂... tvl, já ty depky dostanu asi za chvíli s takovou taky!!!🙂)