icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
8. bře 2017

@georgina_ moc ti to preju, konečně skvělé zpravy, ať mimi krásně roste 👶

georgina_
8. bře 2017

@hanyas moc děkuju 😘 Moc bychom si přáli, abych prďolku donosila...buď mi to pořádně nedochází nebo jsem nějaká skeptická, zkrátka mám strach, přeci jen jsme na začátku...Přeju to i tobě, neboj, brzy se taky dočkáš! 🙂

georgina_
8. bře 2017

@itworks děkuju 😘 držím pěsti, ať se taky brzy dočkáte! 🙂

georgina_
8. bře 2017

@gabcat děkuju 🙂 končím 2.měsíc

hanyas
8. bře 2017

@georgina_ doufam. Kazdopadne te chapu. Jestli se to jednou postesti i mne, nebudu tomu verit, dokud nezacnu rodit 😀

fonamor
autor
9. bře 2017

Ahoj holky, tak u nás se happy end nekoná. Dnes 6 den po ET jsem dostala klasické regulérní měsíčky☹(... Jdu se vybrečet a pak si zavolám do CAru co dál... 😢

absintka19
9. bře 2017

@georgina_ ono ten strach bude uz na zbytek zivota 🙂

petabb
9. bře 2017

@absintka19 Mně se teda trochu ulevilo, když se narodil 🙂

jennyy12
9. bře 2017

@fonamor Ach nee 😞😞😞. Tak to me strasne mrzi 😞😞😞. Drz se, kocko . Musime bojovat dal, jednou se na nas stesti proste usmat musi ❤

hanyas
9. bře 2017

@fonamor to je mi moc lito... 😢

evelinah
9. bře 2017

@fonamor to je mi líto ☹.

itworks
9. bře 2017

@fonamor ach jo 😔 mrzí mě to.

fonamor
autor
9. bře 2017

@itworks
@evelinah
@hanyas
@jennyy12
Holky díky za podporu. Volala jsem co CARU a řekla jsem, že bych ráda co nejdříve podstoupila KET, mám přijít 20.3. Vypočítala to sestra na OVU, že si mám přijít na UTZ.
Jak to potom probíhá? Kdo má zkušenosti? Děkuji...
Jedu dneska domů do prahy, ukončím si nemocenskou a půjdu do práce a budu mysslet na lepší zítřky..

itworks
9. bře 2017

@fonamor pokud máš ovulaci přirozeně, tak se musí prokázat na utz, že proběhla- píchnou pregnyl, pak kontrolní utz. Pak ket podle stáří embryjka. Pokud máš blastocystu, tak je ket 5 den po ovulaci.

fonamor
autor
9. bře 2017

@itworks děkuji, tak snad to bude dobrý, jsi zlatá😘

luciebx
9. bře 2017

@itworks já třeba pregnyl mít před ket nebudu.

luciebx
9. bře 2017

@fonamor já mam kontrolní utz a přemereni sliznice. Budu brát estrofem a ještě cosi a utrogestan a 12.4 mam ket.

fonamor
autor
9. bře 2017

@luciebx takze ted mas taky menstruaci? Ja nikdy na ketu nebyla,takze jsem v tom uplny novacek. Me sestricka rekla,ze 20.3. mi udelaji utz,takze se pak uvidi. Nechci zadny mesic pauzu,chci jit do toho co nejdrive.

fonamor
autor
9. bře 2017

@jennyy12 jasne,ja bojovat budu,co to pujde. Musime byt silne,vsem se nam to jednou povede.

itworks
9. bře 2017

@luciebx jo ale ty asi nemáš bez prášků přirozeně ovulaci? Pokud ne, tak to se hlídá jen sliznice a není pregnyl. Ten je, aby prasknul folikul a dr věděli, kdy bude ovulace. Vím, že někdo sám prostě ovulaci nemá.

itworks
9. bře 2017

Tak zatím dobrá zpráva, obě vajíčka jsou oplodněna 👍

evelinah
9. bře 2017

@itworks Super, jen tak dál 👍🙂

fonamor
autor
9. bře 2017

@itworks supeeerrr!!!!... Ted jen at se hezky buni🙂.. Drzim vsechno,co mam.😘

hanyas
9. bře 2017

@itworks tak at to tak dobre jde i dal 🙂

luciebx
9. bře 2017

@fonamor teď beru ha abych měla cyklus s ket pác v ČR budu až 10.4. Takže beru 2 měsíce ha bez přestávky takže m/s teď nic až rak 24.3. Utz mam 4.4. A když to bude OK 12.4 ket. Taky jdu poprvé. ET nevyšel.

luciebx
9. bře 2017

@itworks já mam ovulku normálně žádný prášky neberu zda sem te dobře pochopila

nita1984
9. bře 2017

@fonamor kočko, je mi to líto, ale máš kam sáhnout mrazacci čekají. A když se zadari příště, budeš mít doma Ježíška. Já už taky necítím nic, co by mohlo naznačovat, ze se něco děje, takže v tom budeme asi spolu, ale to zvladneme. Jsme silné ženy :-*

fonamor
autor
9. bře 2017

@luciebx jo takhle,ty mas urcite problem s ovulkou,proto jsi na ha,aby to popravila,chapu li to dobre. Drzim palwcky,at je vse,jak ma🙂

fonamor
autor
9. bře 2017

@nita1984 jj,ono se to i lip snasi,kdyz clovek vi,ze ma kam sahnout... Uz jsem se vyklidnila,ted budu resit ten KET. A ty prosim te,budes urcite tehotna,hele,dokud neni menstruace,jsi ve hre a ten test sis delala brzo. Vsadim se,ze ted uz tam mas dalnici...

tetalucina
9. bře 2017

@itworks moje jedno taky, jupiii🙂

Strana