icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tetalucina
9. bře 2017

@fonamor to me moc mrzi:(((((

fonamor
autor
9. bře 2017

@tetalucina to je skvele!!👍

itworks
9. bře 2017

@luciebx jo pochopila jsi to správně. Každé car postupuje jinak i u ketu, už tomu nerozumím, ale to je jedno, hlavně, že tomu rozumí oni 😝

itworks
9. bře 2017

@tetalucina juppí to je super 👏

luciebx
9. bře 2017

@fonamor ne problém s ovulkou nemám ale žijí v ÚK a do ČR letim když ma syn prázdniny v dubnu na 2 týdny. A jelikož můj původní cyklus by byl mimo kdy se dela ket tak mi nasadili ha abych měla cyklus tak aby udělali ket když sem v ČR. Můj cyklus je jak hodinky

nita1984
9. bře 2017

@fonamor kočí, nemám ☹ ani náznak ducha 😢 dnes ráno.... takže asi tak

fonamor
autor
9. bře 2017

@luciebx jo takhle🙂.. Tak ono je super,ze se to da takhle naplanovat presne a pak uz si jen prijit,parada🙂

fonamor
autor
9. bře 2017

@nita1984 a pockala jsi dost casu na odecet?.. Hele,dokud nedorazi mrcha,nic neni ztraceno a krev ti to potvrdi ci vyvrati... Mysli na to,ze tam mate dalsich sedm snehulacku a to je krasny..😘

nita1984
9. bře 2017

@fonamor věř mi, že počkala. MS mi brzdí utrogestan. Už jsem se s tím srovnala. Jen musíme s manželem probrat, kdy jít do KET asi to nezvládnu hnedka. Protože jsem se rozhodla, že pokud to neklaplo vyměním práci... už mě šikana od kolegyně nebaví. Ale to by znamenalo počkat s ET po zkušebce. Navíc pořád nevíme, kdy bude manžel odlétat a já prostě nechci rodit, až tu nebude.
Tak to musíme v klidu promyslet a probrat. V pondělí očekávám negativní výsledek, možná ještě zkusím test v neděli, ale uvidím.

fonamor
autor
9. bře 2017

@nita1984 ja vim,rikala jsi to,ze se budete pripadne pak rozhodovat,co a jak dal. Ale nehazej jeste flintu do zita,na to je cas.
Ja jdu do ketu hned,nechci absolutne na nic cekat a abych rekla pravdu,klidne bych rodila bez chlapa,hlavne,ze bude zdrave dite!!🙂.. V tomhlectom je u nas jasno.
Mas vyhodu,ze jsi jeste pomerne mlada a mas na vsechny ty kety casu dost. Do ctyricitky zvladnete i klabzubovou jedenactku🙂..

nita1984
9. bře 2017

@fonamor hele, u nás je to trochu jiné, než u vás. Bydlíme na vsi na velkém statku, takže rodit sama bez chlapa by tu byl technicky docela problém. Máme zvířata a tak... Doufám, že v létě dorazíš třeba na grilčo nebo pozevlovat k bazénku 🙂 Není to tu žádný luxus, ale je tu boží klid 🙂
A zvířátka jsou kašpaři, tak je s nima veselo.
To je důvod, proč nechci rodit a být tu úplně s novorozenětem sama.
A taky bych ráda dořešila tu práci, protože pokud bych byla těhu, tak se to vyřeší samo, ale jako netěhu to tam asi nedám, brrrrrr, koleyně je prostě potvora a dělá zle ☹

fonamor
autor
9. bře 2017

@nita1984 rada nekdy prijedu,moc rada🙂..
Prosim te,ty mas silenou kolegyni,ma vubec v sobe nejake empatie:?!!
Kasli na ni a uplne ji vypust z hlavy,to nema cenu.
A nahodou,kdyby nahodou jsi mela rodit sama bez manzela,prijedu na tyden,dva a pomuzu,mi nerikej,ze bychom to nedaly🙂))
Ale jasne,naplanujte to s manzelem tak,abyste byli spolu..
Kazdopadne si myslim,ze psychika hraje velkou roli i v tom,ze tam ty mrazacky mate a vsad se,ze je budes chtit mit co nejdrive v sobe🙂..

nita1984
9. bře 2017

@fonamor jojo, ono to tak nejspíš stejně dopadne.... že to moc odkládat nebudeme. Protože ten odlet zdaleka není jistý a možná bychom se taky dočkat nemuseli.... uvidím, v pondělí bude jasno a pak si půjdeme sednout někam na večeři, poplakat si a domluvit se co a jak dál... Koleyně je zakomplexovaná, frustrovaná. Tak si to potřebuje na někom vybít. Já jsem tam chvíli (díky nemocenské mám pře sebou ještě dva týdny zkušebky), tak se prostě můžu sbalit a jít... uvidíme v pondělí, pak sedneme s manželem a nějak to probereme a naplánujeme. U Tebe je super, že jdeš hnedka, budu držet pěstičky. Počítám, že primárně buete dávat manželova embrya, ne? U nás půjdou primárně ty z IVF, ty z SI si případně necháme na konec. Ale snad to nebude až tak moc nutný.... kdo ví

fonamor
autor
9. bře 2017

@nita1984 co je to SI?

nita1984
9. bře 2017

@fonamor myslela jsem ISCI 😀 jsem se nekoukla, že tam mám překlep 😀

hanyas
9. bře 2017

@tetalucina super zpravy dnes 🙂 jen tak dal 👍

fonamor
autor
9. bře 2017

@nita1984 a jo,vy jste vlastne meli neco normalne a neco jinak,uz si vzpominam.🙂....
Jako ono je jedno,zda odejdes z prace ted a prejdes si do nove,mozna lepe,protahne se ti zkusebka,ale budes to mit z krku a o starost min.
Predpokladam,ze bys zpocatku chodila normalne do prace,vid?🙂
Manzelovo embryo asi davat budeme,ikdyz bylo ze vsech nejhorsi a nejpomalejsi a pak ty ostatni.

nita1984
9. bře 2017

@fonamor Jojo, určitě bych do práce chodit chtěla, já to sezení doma prostě nedávám 😀 Ale zas si říkám, že kdyby byly komplikace, chtěla bych být po zkušebce, aby mě nemohli jen tak vyhodit, aby nebyl problém s mateřskou a tak... uvidíme, uvidíme... pondělí je jasné, tam se to rozsekne

eviknufik
10. bře 2017

Ahoj holky dnes jsem treti den po ket, beru 3x denně utrogestan a dnes mě začalo bolet v kříži a trochu podbřišek jako na MS. Minule jsem to měla aky tak a 8 Den jsme to dostala. Je tu někdo, kdo měl stejně příznaky a vyslo to? Díky za podporu🙂

misula29
10. bře 2017

@eviknufik taky mě bolelo v kříži 😉

eviknufik
10. bře 2017

@misula29 a dopadlo to? Jasné právě bojím, bo jsem se nacházela od malého mám rýmu a kašel. A vzhledem k tomu, že minule to taky tak bylo, tak tomu moc šancí nedávám:(

misula29
10. bře 2017

@eviknufik dopadl to, ještě jsem nebyla na utz ,ale ivf bylo úspěšné, mě se teda každé těhu hlásilo bolestí v kříži jako bych to měla dostat

fonamor
autor
10. bře 2017

@itworks
@tetalucina
ahoj holky, tak jak jsou na tom ti vaši bojovníčci?

itworks
10. bře 2017

@fonamor ahoj, zatím se pěkně dělí obě dvě 🙂 ale víš jak, rozhodne se většinou po 3 dni. Zítra budou zase volat, prý věří, že by mělo aspoň jedno dojít do pondělka 🙂 zatím se to snažím vypouštět z hlavy.

fonamor
autor
10. bře 2017

@itworks super, to mám radost!!

gabcat
10. bře 2017

@eviknufik Ahoj, mě teda nebolí v kříži, ale břicho občas jako před MS cítím. Je to vždycky na chvilku a pak to přejde. Není to nic tak zvláštního 🙂 a já dnes na utz byla a viděli jsme embryjko i srdeční pulzaci, takže to není nic zlého 🙂 držím palečky 😉

hanyas
10. bře 2017

@itworks co by jedno? Obe dojdou do pondeli! 🙂

tetalucina
10. bře 2017

@fonamor diky, moje taky zatim vse jak ma byt, budou volat zitra a kdyz bude vse ok, tak v po transfer🙂verim tomu🙂

eviknufik
10. bře 2017

@gabcat no budu doufat, je to můj 8 ket a u posledních dvou to taky tak bylo a pak dorazila mrcha, proto se bojím. Navíc jsem nachlazená, kašlu, rýma trochu škrábe v krku to mi taky moc nepřidá no snažím se myslet pozitivně, ale moc to nejde:(

fonamor
autor
10. bře 2017

@tetalucina paráda, jde všechno jak po másle🙂..

Strana