icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

gabcat
10. bře 2017

@eviknufik Bude to dobrý, neboj 😉 mě bolí v krku už dva dny zpátky, teď už naštěstí trochu lepší. A vidíš, ani to nemělo vliv. Hlavně se zbytečně nestresujte, to embryjku škodí mnohem víc 😉 ale je mi jasné, že to se vždy líp radí, než dělá

nita1984
10. bře 2017

Zázrak se nekoná. 1DC.. mám chuť se jít oběsit místo toho jdu do práce. 😢

fonamor
autor
10. bře 2017

@nita1984 vítej, drahá v klubu, na mě to padlo dneska šíleně... mrzí mě to, moc, za tebe, za mě, za všechny😢

evelinah
10. bře 2017

@nita1984 @fonamor holky držte se, je to boj, ale určitě to dobře dopadne ❤. Znám to zklamání, ale vždy to přebolí a jde se bojovat znovu a znovu.

hanyas
11. bře 2017

@nita1984
@fonamor nevzdavejte to, holky. Pobrecte si a alou do dalsiho boje :-*

fonamor
autor
11. bře 2017

@evelinah
@hanyas
Díky holky, ono člověk si říká, že je i na to připravený, ale když to příjde, zjistí, že vlastně vůbec není☹...
Já osobně teda sílu bojovat mám, strašně velkou!! Věřím tomu, že i my se jednou dočkáme šťastného konce i přes ty všechny zmařené pokusy, co už máme za sebou.

evelinah
11. bře 2017

@fonamor Tohle jsou věci na které se nedá připravit, i když si to myslíš,vždy tě to srazí na kolena. Ale jsme holky silné, takže se zvedneme a jdeme bojovat dál. Pokud vám to tedy finance dovolí (protože to je další překážka), bojujte 🙂

fonamor
autor
11. bře 2017

@evelinah no ty finance🙂)... ikdyž jezdíme starou károu, na tyhlety věci máme našetřeno, aspoň na pár pokusů teda🙂... Nám to vždy strašně vejde do ceny kvůli manželovi, embryoloožka i teď měla obavy, zda se vůbec bude dát udělat PICSI, má strašně málo spermií, naštěstí měl u posledního odběru týden pauzu, tak se mu hodnota z 1,2 mil/j zvedla na 9 mil/j... ale nervy to teda byly, do toho dárce, atd, ale co, kdo chce děti, udělá pro to maximum!!🙂

evelinah
11. bře 2017

@fonamor přesně tak, pokud chceš uděláš vše možné I nemožné. Taky jsme šli do dárcovství, ale vajíček 😉. Hodně štěstí do dalšího snažení 🍀🙂

fonamor
autor
11. bře 2017

@evelinah přesně tak🙂... Děkuji a taky ti přeji hodně štěstí, určitě to dobře dopadne❤

handous1
11. bře 2017

@fonamor
@nita1984
Holky moc mě to mrzí a vím jak strasne se cítíte. Také bojuji už roky o druhatko a každý neúspěch mě srazí na kolena a na to se opravdu připravit nedá. Nikdy nemáme mrazacky pokaždé znova a znova plné ifv . Loni dvakrát revize. Stálo nás to už majlant ale ta touha po mimi je obrovská tak se po čase zase zvednu a opět se dám do boje s přesvědčením že i na nás se jenou usměje štěstí.
Přeji ať ta bolest brzy preboli. 💗

itworks
11. bře 2017

@nita1984 je mi to moc líto, drž se, to preboli a zachvilku budeš bojovat znovu.

martasek33
11. bře 2017

Ahoj. Znovu se přidám. Dneska jsem 10 den po et. A strašně se bojím udělat tt. Jelikož to je náš uplně poslední pokus na který má manžel sílu a peníze. 2010 mimodělozní těhu s jedním možná se dvěmi dětmi. Přirozeně. 1 IVF zamlký potrat v 9 týdnu, 2 KETY nic, 2 IVF syn David 2014, 3 IVF 2016 a 2 KETY nic, první minimálka a jeden Ket nic no a teď čekám na výsledek 2 minimálky....🙏 😕

itworks
11. bře 2017

Jinak obě dvě embryjka se stále drži 👍 zítra už nevolají, musím vydržet do pondělka.

itworks
11. bře 2017

@martasek33 držím moc palce, ať jsou na testu //

martasek33
11. bře 2017

@itworks
Dík

handous1
11. bře 2017

@itworks krásná zpravicka 🍀 hodně štěstí
@martasek33 držím moooc palecky💗

tetalucina
11. bře 2017

@martasek33 taky drzim palecky👏

tetalucina
11. bře 2017

@itworks u me dneska taky ok, ale zitra budou jeste volat,..vzdy nez zazvoni tlf jsem uplne na nervy:(manzel se zlobi jak se stresuju,ale ja to nejak nedokazu ovlivnit:(.ted jsem zase v poho, ale paneboze at uz je pondeli a jsme obe na zavadeni🙂

tetalucina
11. bře 2017

@handous1 a jak ses ty ted na tom?

itworks
11. bře 2017

@tetalucina jooo přesně tak, ať už je pondělí a máme je u sebe 😍 to by bylo, abychom se nedočkali 🙏

petapal
11. bře 2017

Tak na to včera nedostala,ale bolí podbrisek a v krizi furt a miniaturní spineni tak čekám kdy to prorazi

fonamor
autor
11. bře 2017

@tetalucina
@itworks
Holky moc vám oběma držím palce a klííd, v pondělí je už budete mít obě dvě v bříšku, držím všechno, co mám!!🍀🍀

sticker
romik32
11. bře 2017

@martasek33 Pane boze,tak drzim palce 🙏

fonamor
autor
11. bře 2017

@martasek33 taky držím moc palečky!!🍀

tetalucina
11. bře 2017

@fonamor jsi moc hodna,diky diky moc❤

martasek33