Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tetalucina to je skvele!!👍
@tetalucina juppí to je super 👏
@fonamor věř mi, že počkala. MS mi brzdí utrogestan. Už jsem se s tím srovnala. Jen musíme s manželem probrat, kdy jít do KET asi to nezvládnu hnedka. Protože jsem se rozhodla, že pokud to neklaplo vyměním práci... už mě šikana od kolegyně nebaví. Ale to by znamenalo počkat s ET po zkušebce. Navíc pořád nevíme, kdy bude manžel odlétat a já prostě nechci rodit, až tu nebude.
Tak to musíme v klidu promyslet a probrat. V pondělí očekávám negativní výsledek, možná ještě zkusím test v neděli, ale uvidím.
@nita1984 ja vim,rikala jsi to,ze se budete pripadne pak rozhodovat,co a jak dal. Ale nehazej jeste flintu do zita,na to je cas.
Ja jdu do ketu hned,nechci absolutne na nic cekat a abych rekla pravdu,klidne bych rodila bez chlapa,hlavne,ze bude zdrave dite!!🙂.. V tomhlectom je u nas jasno.
Mas vyhodu,ze jsi jeste pomerne mlada a mas na vsechny ty kety casu dost. Do ctyricitky zvladnete i klabzubovou jedenactku🙂..
@fonamor hele, u nás je to trochu jiné, než u vás. Bydlíme na vsi na velkém statku, takže rodit sama bez chlapa by tu byl technicky docela problém. Máme zvířata a tak... Doufám, že v létě dorazíš třeba na grilčo nebo pozevlovat k bazénku 🙂 Není to tu žádný luxus, ale je tu boží klid 🙂
A zvířátka jsou kašpaři, tak je s nima veselo.
To je důvod, proč nechci rodit a být tu úplně s novorozenětem sama.
A taky bych ráda dořešila tu práci, protože pokud bych byla těhu, tak se to vyřeší samo, ale jako netěhu to tam asi nedám, brrrrrr, koleyně je prostě potvora a dělá zle ☹
@nita1984 rada nekdy prijedu,moc rada🙂..
Prosim te,ty mas silenou kolegyni,ma vubec v sobe nejake empatie:?!!
Kasli na ni a uplne ji vypust z hlavy,to nema cenu.
A nahodou,kdyby nahodou jsi mela rodit sama bez manzela,prijedu na tyden,dva a pomuzu,mi nerikej,ze bychom to nedaly🙂))
Ale jasne,naplanujte to s manzelem tak,abyste byli spolu..
Kazdopadne si myslim,ze psychika hraje velkou roli i v tom,ze tam ty mrazacky mate a vsad se,ze je budes chtit mit co nejdrive v sobe🙂..
@fonamor jojo, ono to tak nejspíš stejně dopadne.... že to moc odkládat nebudeme. Protože ten odlet zdaleka není jistý a možná bychom se taky dočkat nemuseli.... uvidím, v pondělí bude jasno a pak si půjdeme sednout někam na večeři, poplakat si a domluvit se co a jak dál... Koleyně je zakomplexovaná, frustrovaná. Tak si to potřebuje na někom vybít. Já jsem tam chvíli (díky nemocenské mám pře sebou ještě dva týdny zkušebky), tak se prostě můžu sbalit a jít... uvidíme v pondělí, pak sedneme s manželem a nějak to probereme a naplánujeme. U Tebe je super, že jdeš hnedka, budu držet pěstičky. Počítám, že primárně buete dávat manželova embrya, ne? U nás půjdou primárně ty z IVF, ty z SI si případně necháme na konec. Ale snad to nebude až tak moc nutný.... kdo ví
@tetalucina super zpravy dnes 🙂 jen tak dal 👍
@nita1984 a jo,vy jste vlastne meli neco normalne a neco jinak,uz si vzpominam.🙂....
Jako ono je jedno,zda odejdes z prace ted a prejdes si do nove,mozna lepe,protahne se ti zkusebka,ale budes to mit z krku a o starost min.
Predpokladam,ze bys zpocatku chodila normalne do prace,vid?🙂
Manzelovo embryo asi davat budeme,ikdyz bylo ze vsech nejhorsi a nejpomalejsi a pak ty ostatni.
@fonamor Jojo, určitě bych do práce chodit chtěla, já to sezení doma prostě nedávám 😀 Ale zas si říkám, že kdyby byly komplikace, chtěla bych být po zkušebce, aby mě nemohli jen tak vyhodit, aby nebyl problém s mateřskou a tak... uvidíme, uvidíme... pondělí je jasné, tam se to rozsekne
Ahoj holky dnes jsem treti den po ket, beru 3x denně utrogestan a dnes mě začalo bolet v kříži a trochu podbřišek jako na MS. Minule jsem to měla aky tak a 8 Den jsme to dostala. Je tu někdo, kdo měl stejně příznaky a vyslo to? Díky za podporu🙂
@itworks
@tetalucina
ahoj holky, tak jak jsou na tom ti vaši bojovníčci?
@fonamor diky, moje taky zatim vse jak ma byt, budou volat zitra a kdyz bude vse ok, tak v po transfer🙂verim tomu🙂
@tetalucina paráda, jde všechno jak po másle🙂..

@fonamor to me moc mrzi:(((((