Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Zázrak se nekoná. 1DC.. mám chuť se jít oběsit místo toho jdu do práce. 😢
@evelinah no ty finance🙂)... ikdyž jezdíme starou károu, na tyhlety věci máme našetřeno, aspoň na pár pokusů teda🙂... Nám to vždy strašně vejde do ceny kvůli manželovi, embryoloožka i teď měla obavy, zda se vůbec bude dát udělat PICSI, má strašně málo spermií, naštěstí měl u posledního odběru týden pauzu, tak se mu hodnota z 1,2 mil/j zvedla na 9 mil/j... ale nervy to teda byly, do toho dárce, atd, ale co, kdo chce děti, udělá pro to maximum!!🙂
@fonamor
@nita1984
Holky moc mě to mrzí a vím jak strasne se cítíte. Také bojuji už roky o druhatko a každý neúspěch mě srazí na kolena a na to se opravdu připravit nedá. Nikdy nemáme mrazacky pokaždé znova a znova plné ifv . Loni dvakrát revize. Stálo nás to už majlant ale ta touha po mimi je obrovská tak se po čase zase zvednu a opět se dám do boje s přesvědčením že i na nás se jenou usměje štěstí.
Přeji ať ta bolest brzy preboli. 💗
Ahoj. Znovu se přidám. Dneska jsem 10 den po et. A strašně se bojím udělat tt. Jelikož to je náš uplně poslední pokus na který má manžel sílu a peníze. 2010 mimodělozní těhu s jedním možná se dvěmi dětmi. Přirozeně. 1 IVF zamlký potrat v 9 týdnu, 2 KETY nic, 2 IVF syn David 2014, 3 IVF 2016 a 2 KETY nic, první minimálka a jeden Ket nic no a teď čekám na výsledek 2 minimálky....🙏 😕
Jinak obě dvě embryjka se stále drži 👍 zítra už nevolají, musím vydržet do pondělka.
@martasek33 držím moc palce, ať jsou na testu //
@itworks
Dík
@itworks krásná zpravicka 🍀 hodně štěstí
@martasek33 držím moooc palecky💗
@martasek33 taky drzim palecky👏
@itworks u me dneska taky ok, ale zitra budou jeste volat,..vzdy nez zazvoni tlf jsem uplne na nervy:(manzel se zlobi jak se stresuju,ale ja to nejak nedokazu ovlivnit:(.ted jsem zase v poho, ale paneboze at uz je pondeli a jsme obe na zavadeni🙂
@handous1 a jak ses ty ted na tom?
@tetalucina jooo přesně tak, ať už je pondělí a máme je u sebe 😍 to by bylo, abychom se nedočkali 🙏
Tak na to včera nedostala,ale bolí podbrisek a v krizi furt a miniaturní spineni tak čekám kdy to prorazi
@tetalucina
@itworks
Holky moc vám oběma držím palce a klííd, v pondělí je už budete mít obě dvě v bříšku, držím všechno, co mám!!🍀🍀

@martasek33 Pane boze,tak drzim palce 🙏
@martasek33 taky držím moc palečky!!🍀
@fonamor jsi moc hodna,diky diky moc❤
Děkuji všem za podporu
ahoj holky, tak i dnes všechno jak má být🙂přeji pěknou neděli😘
@tetalucina super, tak to bude pořádný bojovník 👍🙂
@tetalucina skvěle a už zítra!! Moc držím palečky, pak písni, muck

@eviknufik Bude to dobrý, neboj 😉 mě bolí v krku už dva dny zpátky, teď už naštěstí trochu lepší. A vidíš, ani to nemělo vliv. Hlavně se zbytečně nestresujte, to embryjku škodí mnohem víc 😉 ale je mi jasné, že to se vždy líp radí, než dělá