icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
12. bře 2017

@tetalucina mam takovy pocit, ze prave tento bojovnicek bude ten pravy! 😍

itworks
12. bře 2017

@tetalucina supeeeer 🙂

evelinah
13. bře 2017

@tetalucina @itworks ať vám to holky dneska dobře dopadne, hodně štěstí 🍀

itworks
13. bře 2017

@evelinah děkuji moc, jsem nervózní jak sáňky v létě 😀

hanyas
13. bře 2017

@itworks nervozitu hod za hlavu. Ted uz si to muzes uzivat! 🙂 hodne stesti preju :-*

itworks
13. bře 2017

@tetalucina dobré ráno, v kolik jedeš na et? Já se pořád modlím, ať nezazvoni telefon, že je změna. Ja jedu na 11:30.

hanyas
13. bře 2017

@tetalucina a tobe taky kocko. Hodne stesti preju. At je to to prave embryjko a libi se mu u tebe 🙂

martasek33
13. bře 2017

@itworks taky jsem tam jela s velkým strachem. Jestli to jedno přežije. Přežilo. Akorat ještě nevím, jak jsem dopadla. Bojím si udělat tt.
Jinak preji hodně štěstí, ať to vyjde.

thea07
13. bře 2017

6. den po KET a tt negativní😢

itworks
13. bře 2017

@martasek33 moc děkuji, s každou hodinou jsem trochu klidnější 🙂 ráno jsem na tebe myslela, jestli jsi už právě netestovala, už by mohlo být rozhodnuto. Lepší počkat, než testovat brzo, ale já bych to do krve nevydržela. Přeji kupu pořádné odvahy na test 🙏

gabcat
13. bře 2017

@thea07 Je to hrozně brzy. Já jsem testovala 5.den myslím, abych se ujistila, že mi to nebudou zkreslovat léky už. A byl dle očekávání úplně negativní. Pak jsem dělala 8. den a tam už dušík byl. Takže 6. den bych tomu testu opravdu nepřikládala žádnou váhu. Držím palce 🙂

itworks
13. bře 2017

@thea07 v klidu holka, to je strašně brzo 😨 málokdo má už 6 den //. Vydrž aspoň na 9-10 den.

thea07
13. bře 2017

@itworks
@gabcat holky už je to zoufalství, je mi 39 už to nemáme na pojištovnu a tohle byl poslední mrazáček, když tu pročítám diskuze tak 6. den už holky měly ducha, no uvidím, ale už mě opouští naděje

gabcat
13. bře 2017

@thea07 To jsou naprosté výjimky. Já vím jen o jedné. Zbytečně se opravdu nestresuj. Schválně jsem ještě vyhrabala fotku mého testu 8. den po ET. Je tam naprosto minimální duch... a minulý týden jsme byli na utz a máme i ❤ Takže určitě nebuď smutná předčasně. Některým prckům to prostě trvá 😉 a 6. den má opravdu ještě čas

thea07
13. bře 2017

@gabcat děkuju moc za podporu

itworks
13. bře 2017

@thea07 tak správně teprve se uvidí, ještě vůbec není rozhodnuto. Naděje je pořád a velká ❤ zkus to nějak vypustit z hlavy a myslet na něco jiného. Držím moc palce 🙏

adusku
13. bře 2017

@thea07
Hlavu vzhůru ☺
6tý den bílo a 8mý pididuch a 12tý už krásné čárky ☺

Určitě se druhá za pár dní ukáže ☺ 👶

tetalucina
13. bře 2017

Ahoj holky,dekuju moc moc vsem😘, je sice pomalejsi,ale v pul jedny mam nastup😉

itworks
13. bře 2017

@tetalucina jupiii, moc na tebe myslím a mám radost 🎈 já už jsem klidná, už jsou u mě 💕 a už je nikam nepustím 🍒

tetalucina
13. bře 2017

@itworks to je bezvadny🙂nechala sis zavest obe?ja cekam na laborku tak se snad nic nezmenilo a budu mit za chvilku brouka taky v sobe😀tak asi jeste lezis vid🙂

itworks
13. bře 2017

@tetalucina jo obě, konzultovali to s dr, že to bude lepší, tak jsem dala na ne.O 4 pokus ivf nepřijdu, ještě dostanu zpět peníze za mrazení a Isci, ptz bylo min vajíček.Takze ve finale je to nejlepší kombinace, se kterou jsem vůbec nepočítala. Neboj nezměnilo, víš jak, embryjka to umí rychle dohnat. Jo, ještě ležím a taky nic jiného dneska ani další 3 dny dělat nebudu nebudu 😀

fonamor
autor
13. bře 2017

@itworks
@tetalucina
Holky,supeer,zvladly jste to na prvni dobrou🙂)... Ted se opatrujte a nohy hore🙂

fonamor
autor
13. bře 2017

@itworks jak to,ze o 4 pokus neprijdes pri ET dvou embryjem? Me davali u prvniho ivf taky dve a sezralo nam to dva pokusy. Jenze to jsme jeste vubec netusili,jak to chodi...
Hlavne ted aspon tri ctyri dny klidek,at se mimiska hezky zavrtaj🙂

tetalucina
13. bře 2017

@itworks jj nezmenilo,jen je proste pomaly, ale pry by byla skoda nezavadet ho...no nebudu propadat pesimismu, budu mu verit🙂....to koukam s tema penezma, ja mam pocit,ze platim i za to jak se tvarim😀ted uz to ale vyjde takze 4ivf resit nebudes, tak pekne odpocivej😘

nada1985
13. bře 2017

@fonamor ahoj jsi tam

fonamor
autor
13. bře 2017

@nada1985 ahoj,jj,jsem🙂

tetalucina
13. bře 2017

@hanyas dekuju ti zlato, urco to bude bojovnik, kdyz se nevzdal a verim, ze nevzda🙂

nada1985
13. bře 2017

ahoj chtela jsem se zeptat to jste byla na ivf kolikret a kolik stoji?

nada1985
13. bře 2017

@fonamor
@fonamor hoj chtela jsem se zeptat to jste byla na ivf kolikret a kolik stoji?

misula29
13. bře 2017

@nada1985 byla jsem minulý měsíc a vyšlo nás to na 30.000,-

Strana