Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tetalucina supeeeer 🙂
@tetalucina @itworks ať vám to holky dneska dobře dopadne, hodně štěstí 🍀
@tetalucina dobré ráno, v kolik jedeš na et? Já se pořád modlím, ať nezazvoni telefon, že je změna. Ja jedu na 11:30.
@tetalucina a tobe taky kocko. Hodne stesti preju. At je to to prave embryjko a libi se mu u tebe 🙂
@itworks taky jsem tam jela s velkým strachem. Jestli to jedno přežije. Přežilo. Akorat ještě nevím, jak jsem dopadla. Bojím si udělat tt.
Jinak preji hodně štěstí, ať to vyjde.
6. den po KET a tt negativní😢
@martasek33 moc děkuji, s každou hodinou jsem trochu klidnější 🙂 ráno jsem na tebe myslela, jestli jsi už právě netestovala, už by mohlo být rozhodnuto. Lepší počkat, než testovat brzo, ale já bych to do krve nevydržela. Přeji kupu pořádné odvahy na test 🙏
@thea07 To jsou naprosté výjimky. Já vím jen o jedné. Zbytečně se opravdu nestresuj. Schválně jsem ještě vyhrabala fotku mého testu 8. den po ET. Je tam naprosto minimální duch... a minulý týden jsme byli na utz a máme i ❤ Takže určitě nebuď smutná předčasně. Některým prckům to prostě trvá 😉 a 6. den má opravdu ještě čas
Ahoj holky,dekuju moc moc vsem😘, je sice pomalejsi,ale v pul jedny mam nastup😉
@tetalucina jupiii, moc na tebe myslím a mám radost 🎈 já už jsem klidná, už jsou u mě 💕 a už je nikam nepustím 🍒
@itworks to je bezvadny🙂nechala sis zavest obe?ja cekam na laborku tak se snad nic nezmenilo a budu mit za chvilku brouka taky v sobe😀tak asi jeste lezis vid🙂
@tetalucina jo obě, konzultovali to s dr, že to bude lepší, tak jsem dala na ne.O 4 pokus ivf nepřijdu, ještě dostanu zpět peníze za mrazení a Isci, ptz bylo min vajíček.Takze ve finale je to nejlepší kombinace, se kterou jsem vůbec nepočítala. Neboj nezměnilo, víš jak, embryjka to umí rychle dohnat. Jo, ještě ležím a taky nic jiného dneska ani další 3 dny dělat nebudu nebudu 😀
@itworks
@tetalucina
Holky,supeer,zvladly jste to na prvni dobrou🙂)... Ted se opatrujte a nohy hore🙂
@itworks jj nezmenilo,jen je proste pomaly, ale pry by byla skoda nezavadet ho...no nebudu propadat pesimismu, budu mu verit🙂....to koukam s tema penezma, ja mam pocit,ze platim i za to jak se tvarim😀ted uz to ale vyjde takze 4ivf resit nebudes, tak pekne odpocivej😘
@hanyas dekuju ti zlato, urco to bude bojovnik, kdyz se nevzdal a verim, ze nevzda🙂
ahoj chtela jsem se zeptat to jste byla na ivf kolikret a kolik stoji?

@tetalucina mam takovy pocit, ze prave tento bojovnicek bude ten pravy! 😍