Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@catchulinecka Ahoj, ja idem v pondeli 🙂 Uz na mna idu take striedave pocity stastia a obav...kam do car chodis?
@bambulka247 jééé fakt? tak to budem skoro stejně! no jako od prosince je to můj už třetí ket, takže já už jsem hodně skeptická. Chodím do reprofitu, co ty? 🙂
@catchulinecka Tak toto bude moj uplne prvy transfer a viac ich ani nebude, lebo mame len tohto jedneho mrazacka. Takze to musi vyjst a s nicim inym ani neratam :D Inak chodime do Heliosu. A co ti zavadzali? Blastocysty?
@bambulka247 ano ano, prý moc krásné a stejně to nedopadlo ☹ Helios je taky dobrý dle recenzí že? Já mám ještě 6 mrazáčků, ale fakt mě to ted rozsekalo zas jak ty dva pokusy nevyšly...je to prostě někdy běh na dlouhou trať :( Budeš dodržovat nějaký klidný režim?
@hanyas ahojky, jj snad tam je bobisek🙂citim se dobre nebo vlastne normalne, jen unavenejsi🙂
@catchulinecka To ti verim, ale treba verit ze tento raz to klapne a budeme mat krasny Vianocny darcek 🙂 Inak 6 mrazackov je krasna zasoba, co by som ja za to dala. Kolko si mala oplodnenych vajiciek? Mne sice oplodnili 12, ale boli vsetky spomalene, len toto jedno bolo vhodne na mrazenie. Ale inak som s Heliosom celkom spokojna. Kludovy rezim asi len ten pondelok, inak budem chodit normalne do prace.
joooo, musí to klapnout! já jsem jich měla oplodněných 10, jedno transferovali a 9 mrazili. Bylo to moje druhé IVF ale. Z prvního bohužel se nepovedlo. Měla jsem 3 vajíčka, jedno vložili - to bylo mimoděložní těhu a pak ty zbylé dvě mi transferovali ketem a nevyšlo.
@catchulinecka Tyy jo, z 10 oplodnenych 10 blastocyst? Tak to je hodne dobry vysledok. Mne vraveli ze stadardne dojde do blastocysty 1/3 zo vsetkych oplodnenych. No my tiez pojdeme hned do 2.ivf ak nam tento jeden pokus nevyjde. Ale treba verit. Ja mam proste pocit ze to vyjde. A ty budes mat nejaky kludovy rezim?
@bambulka247 no, s 20měsíční dcerou těžko 😀
@catchulinecka tak to je mazec, jak se to ve 2. oproti prvnímu vydařilo...a víte čím to bylo, že se najednou dostavil takový úspěch? držím palce, to, že se chytlo všech 10 embryjek je moc dobré znamení 😉
ZDRAVÍM všechny bojovnice! První 2 měsíce těhu máme úspěšně za sebou a je to krásný pocit. Ten malý brouček mě tak trochu "vysává", bývám teď hrozně utahaná a umlsaná 😀 Snad půjde vše dál tak, jak má, stále mívám obavy, abych neudělala něco špatně... Holky, DRŽÍM VÁM VŠEM PĚSTI! ♥
@bambulka247 ja měla z 8 oplodnenych, jeden ET a 7 mrazacku. Takže taky 100% přežívsich
@nita1984 To je pekna zasobicka, gratulujem 🙂 Len hold, v tomto zalezi hlavne na kvalite, nie na kvantite. Tak prajem nech su vsetky kvalitne 🙂
@bambulka247 ano, ano, samozřejmě záleží na kvalitě.
Ahojte holky, jak se máte po víkendu? Co je u vás nového?
@itworks ahojky, u me nic, stale se citim fajn🙂co ty,citis se nejak jinak?je fakt,ze jsem v pohode a nepocitam dny, kdyz vim, ze nebudu testit;)
@tetalucina já se cítím taky dobře, casto mám pocit úplného tepla v břichu a na prsou 😉 celkově mě je teď spíše teplo, to u mě není moc obvykle, ptz jsem zimomrivec. Já jsem právě už začala spekulovat kdy testnu, ale čim více nad tím uvažuju, tím více se bojím. Nějak si zatím nechci kazit náladu 😉
@bambulka247 čauky, tak co, už je u tebe ? 🙂
@itworks
ahojky, já se zítra chystám na ket. To je zvláštní ty pocity jak se opakují, když to nevyjde, chceme co nejdříve další transfer, další pokus a když už je to tady, tak já se tak strašně opět bojím zklamání, že se skoro až netěším 🙂 to je fakt zvláštní
@catchulinecka budu ti držet moc palce 👍 já jsem měla před et strašné nervy, bála jsem se, že vůbec nebude, ale v den et mi bylo pak už krásně, všechno ze mě spadlo. No a teď už jen trpělivost.
@catchulinecka Ano, uz je u mna bublinka 🙂 Za 10 dni testujem, tak chcem do vtedy trosku obmedzit konika, nech som v klude. Zajtra ti drzim palce 🙂 A verim tomu ze do 2 tyzdnov tu dame fotecky pozitivnych testov 😊

@fonamor tak to chápu, ty pocity máme všechny podobné.Bude to dobré, uvidíš. Jinak u mě všechno v pořádku, zatím si užívám, že mám broučky u sebe. Na co kdyby zatím nemyslím 🙂