icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
25. bře 2017

@tetalucina bohužel je, u mě je vždy rozhodující 9-10 den, nevím, co se vždy poděla.Raději si zajedeme do Plzně na reprodukční imunologii, jestli nejsme s manželem na sebe "alergičtí". Ted před ivf jsme se na to vykašlali,ptz to máme pres celou republiku, to jediné nám chybí vyšetřit.Ovsem tam musí být 3 měsíce pauza, aby vyprchaly hormony že stimulace.Budu na tebe moc myslet a hypnotizovat test, aby se ti // objevily 😀

itworks
25. bře 2017

@catchulinecka neboj, neznaci, spíš to může být k dobru 🙂 někdo zašpiní, někdo ne.

catchulinecka
25. bře 2017

@itworks děkuji moc

babikadaska
25. bře 2017

@tetalucina fiiha tak to chapem...
a ktory v poradi je to tvoj pokus ??
mas uz zle skusenosti ze sa bojis?alebo sa bojis preventivne...

babikadaska
25. bře 2017

@itworks kolky pokus v poradi je toto neuspesny ?? a kolko mas rokov ak sa mozem opytat..ja 31.
inak ta reprodukcna imunologia...nepatri tam aj fragmentacia DNA spermii ? ci to je nieco ine ?
a ako sa citite s manzelom ... zelam ti vela energie do vsetkych dalsich veci co su pred tebou teraz...

fonamor
autor
25. bře 2017

@itworks ahojky,ty jo,tak to me mrzi.. Ja tak doufala☹.... Drz se...

tetalucina
25. bře 2017

@babikadaska jj dve ivf,1 iui, 2 minimalky, dalsi ivf s darovanymi vajicky a vsechno neuspesne....ted zmena caru,nove hormony a minimalka....pokud by to nedopadlo zbyva mi jit do ivf s darovanymi vaj.,ale vzhledem k tomu,ze mi je 39, stalo by nas to sto tisic a po tom vsem jsme vycerpani jak psychicky tak i financne,takze nevim co by bylo dal...

tetalucina
25. bře 2017

@itworks aha:(takze ted musis tri mesice cekat nez budes moct podstoupit to vysetreni jo?nam obema testy na imunologii v novem caru delali, tak to bude asi to same ne?...a dekuju za hypnotizaci, ja to tedy zitra zkusim🙂...a tobe preju tri mesice klidu a pohody a treba to prijde prirozene😉👎

tetalucina
25. bře 2017

@itworks to mel byt palec nahoru👍

babikadaska
25. bře 2017

@tetalucina wau tak to je fakt dlha a stresujuca cesta za tebou !!!!! neskutocne... asi ta nijako nepovzbudim...

mate urcenu pricinu ?
a o darovanom embryjku neuvazujeye ? niekolkym babam to s darovanym vyslo hned na prvykrat a stoji v porovnani s darov.vajickom iba do 20 000.
samozrejme to nie je ziadna rada,nedovolila by som si ! iba ma zaujima ci ste neuvazovali aj o tom,ak uz ste uvazovali o darovanom vajicku.
moj manzel je v tomto napr. striktny -nechcel by darovane vajicko spermiu embryjko ani adopciu. zili by sme bez deti jednoducho. na tom sme sa vzajomne dohodli...

itworks
25. bře 2017

@babikadaska bylo to 2. IVF a 4. transfer. Bude mi letos 30, byla jsem 3 x těhotná, z toho 1x biochemicke, 1x zamlkle těhotenství v 9 tt - už bylo srdíčko a loni anembryomola, prázdný gestacni váček. Otehotnela jsem vždy přirozeně, u ket jsem měla // , ale pustilo se. Nevím, co je vse to zahrnuje, ale je možné, že i dna spermií.V době ovulace se vezme hlen a spermie a spojí se, jak reagují + další krevní testy, co mi bylo řečeno. Jsme smutní, ale co naděláš, musí se bojovat dál.

itworks
25. bře 2017

@babikadaska jo zapomněla jsem ještě 4 x ivi, reakce žádná a to měl manžel normospermie, teď už je to horší, ale dá se vybrat.

itworks
25. bře 2017

@tetalucina nemyslim si, že je to to same, spíš jen základ. Ale těžko rict. Jestli ti dělali ster hlenu v době ovulace a spojovali se spermiemi od manzela..?Základní imuno mam hotové, nic nenašli. Tam je to zaměřeno přímo na partnery, jakoby jestli nemají proti sobě protilátky, zabraňující otehotneni nebo přímo protilátky proti trofoblastu embrya. Musím to projít s dr co a jak, kdy na další ivf. Na vyšetřeni reprod.imuna musí být ta pauza 3 měsíce od stimulacnich hormonu. Uf to je román, pardon 🙂

itworks
25. bře 2017

@fonamor děkuju za podporu 😘 teď to musí vyjit tobě, určitě budeš na řadě ve frontě na miminko 👶

anela85
25. bře 2017

Holky dnes jsem 10den po ket a test negativni ☹ jsem stoho smutna jelikoz si myslim ze se uz zazrak nestane.Byl to muj 8ket jeste mame 2mrazacky,ale necitim se jit na dalsi v pondeli krev ta to rozsekne.V Rijnu jsem otehotnela ale po te potratila a v Lednu bylo biochemicke a v unoru hysteroskopie vysledky jsou v poradku ja jsem tak doufala ze uz to zle je pryc ale vypada to ze ne.Je mi stoho vseho na nic achjo 😔

tetalucina
25. bře 2017

@itworks zadny roman🙂) diky za vysvetleni, tohle treba vubec nevime:((delali nam teda jen zakladni imuno.

tetalucina
25. bře 2017

@babikadaska problem je ve mne:(, nemam uz skoro zadna vajicka....no manzel moc nechce ani to darovane vajicko, takze do niceho dalsiho by nesel, spis by byl asi bez ditete,ale ja se s tim nejak neumim smirit:(((....a tu silenou cestu, myslim, ze tady na MK absolvujeme temer kazda, a o to silnejsi podpora a pochopeni tady najdeme❤

babikadaska
26. bře 2017

dievcata..
13DPT a ciarka je treti den rovnako slaba... znamema to ze mi hcg nerastie ???
nedozijem sa zajtrajsieho vysledku z krvi ....

babikadaska
26. bře 2017
babikadaska
26. bře 2017

ale upokojujem sa ze na 11,12 a 13 DPT je asi este skoro na nejake vyrazne zmeny..
musim vydrzat do zajtrajsej hodnoty hcg z krvi.

hanyas
26. bře 2017

@babikadaska mamatest citlivost 10?

fonamor
autor
26. bře 2017

@itworks ahojik,myslim na tebe a doufam,ze sis testla ne neco tam je!!🙂

fonamor
autor
26. bře 2017

@babikadaska ahojky,drzim na zitra palce!!. To fcg je sileny,kazda zenska to ma jinak.. Nekdo uz dalnici 8 den,jina kolem 14dne. A prijde mi,ze ti sili,aspon mi to tak prijde. Zkus se nenervovat,ze carka je slabsi a hod se do pohody. Zitra se ukaze,drzim palecky!!🙂

itworks
26. bře 2017

@fonamor ahoj, jsi chtěla napsat @tetalucina ne? Já už mám silnou MS 😠

itworks
26. bře 2017

@babikadaska neboj, to ti už do zítřka uteče. Čárku tam máš, hlavně, že neslabne. Kdyby si měla rozestup v testu 2 dny, tak to jde vidět více.

tetalucina
26. bře 2017

Ahoj holky, tak si myslim,ze u me se taky zazrak nekona:(na testu byl duch,ale tak slaby jakoby nebyl, mozna to bylo jen moje prani neco tam videt:( tak uvidim co zitra krev, ale nejspis je to v pr.....:(preju peknou v nedeli, zitra dam vedet jak jsem dopadla.

itworks
26. bře 2017

@tetalucina ale to ještě nemusí být zlé, dokud nekrvacis, tak šance je.Taky jsem měla hodně slabého ducha, ale začalo hodně bolet břicho a rozjela se MS. Mas bolesti?

fonamor
autor
26. bře 2017

@itworks ne,ptala jsem se tebe🙂... Pulka holek krvaci a presto jsou tehotne....
Tak mam pocit,ze za pisledni mesice,co tu jsem,tak uspesnost asi jen deset procent et a ket...
Pujdete do dalsiho pokusu?
Ani nevis,jak me mrzi,kdyz tu ctu,ze to tobe,holkam,mne nevyslo...

fonamor
autor
26. bře 2017

@tetalucina ahojky,zkus vydrzet a byt v klidu,zitra se ukaze. Vim,ze psychika dela svoje,ale stejne to neovlivnime.. Drz se a porad doufam,ze to bude dobry..

itworks
26. bře 2017

@fonamor aha, no v pátek jsem ještě trochu věřila tomu mému duchovi, ale v sobotu jsem už měla dost křeče a test nezesilil. K tomu už jasná menstruacni krev. Dneska jsem už netestovala ani testovat nebudu, bricho rve jako vzdy. Jsem se poslední 3 dny snažila myslet pozitivně, ale to už prostě cítíš, že to není dobré. Do dalšího pokusu půjdem, jednou to štěstí spadne i na toho vola, jak se říká. Zítra nas jde hodně na krev, kdyby to aspoň některé vyšlo, hned by bylo veseleji.

Strana