Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tetalucina zitrek rozhodne. Budu moc drzet pesti. Neni prece mozny, aby to zase nikomu nevyslo! 🤐
@itworks ta pauza 3 mesice je doporucena,aby se telo dalo do poradku,ale byt nemusi,je to na rozhodnuti toho paru.. Taky znam holjy,co sly do dalsiho ivf hned a podarilo se.. Vsak jasne,obehejte si vsechno co chcete,dej se psychicky do poradku a pak s cistou hlavou do dalsiho pokusu🙂... A jinak pry se ta inseminace doporucuje klidne mezi cykly ivf,tak proc do toho nejit🙂
@fonamor
@hanyas
@itworks jj zitrek rozhodne, ale moc tomu neverim:(bolesti zadne nemam a zkusenosti s ms,ze ji dostanu az vsechny leky vysadim,takze nerikam,ze jeste nedoufam, ale uvnitr se uz trapim a navenek jsem pekne protivna:((ke vsemu na tu krev jedu az na drzhou hodinu takze se zitrek pekne potahne:(
Hodne stesti dneska na krvi 😉🙏
Take drzim palce, holky!
Holky, myslím na vás ať se poštěstí!!
Tak po 14 hod výsledky, sestřička se divila, proč jsem tak skleslá 😨 tak proč asi, křeče, menstruace a negativní test.
@babikadaska ahoj, zkoušela jsi ještě dnes test?
Drzim palce vsem,co cekaji 🍀
@itworks já šla taky dnes na krev a recepci, proč jste tak smutná? Říkám, no protože vím že hCG bude 0. A prý, jee tak nemyslete, to nemůžete vědět. Tak říkám že to vím, po pozitivních testech už teď jen bílo. Tak to nás mrzí. To mě taky a daleko víc. Prý třeba to vyjde příště. Jo no, ted budu ráda, že konečně dorazi MS. Od pátku bez léků, bolesti a ono pořád nic. Tak snad zítra,.
To mi ani nerikej😀 nevim,jestlu by jsem to ve 36 zvladla..ale nechci predbihat..hlavne at sili a je vsetko ok..dekuju ti ❤
@klokanka73 to je v pytli☹(... já to tu tak prožívám s vámi, každá prohra mě docela psychicky sejme..
@fonamor Ja sem nepichala,jenom beru estrofem a gynprodyl,ten vkladam,to je jak uteogestan..sice jsem min uly mesic mnela sliznici 7.5,ale stejne mi doporucil pockat mesic a dat s estrofemem,takze bez ovulky..prej po 35 doporucujou estrofem vzdycky..tak snad jsem ji dobre pripravila,14 den mela 9.5 mm..byla jsem 20 den na ket..oni byli.trochu pomalejsi,tak je zamrazili spolu az 6 den..nejdriv jsem byla rozhodnuta jen pro jedno,ale kdyz rekli ze jsou dve vhodna na transfer,dala jsem sanci oboum,tak doufam,ze mi to oplati😀
@romik32 no tak to je krásný🙂... doufám, že se tam pěkně zavrtali oba dva, ale podle té čárky soudím, že jo, je to pěkná dálnice poměrně brzo po KET🙂.. Já jdu pozítří na ket, ale minulý týden mi dali píchnout pregnyl 10000, a prednison ( to je podle mě to samé, jako ten estrofen) dávkuju už měsíc půlku denně. U vás na klinice říkají i sliznici, jak koukám, u nás ne. Jen tom, je to dobré🙂.. Máme zamražené 3 mrazáčky, dva jsou 5ti denii blasty a ten třetí zamrazili taky až šestý den, tak jsem právě zvědavá, které to embryo budou vkládat. Nechali jsme rozhodnutí na embryoložce. Jen se bojím, že když se rozmrazí ta šestidenní, tak aby na transfer nebylo ve středu brzo..
@nita1984 ahoj zlati, doufám, že je ti lépe a jsi relativně fit.. Myslím si, že nějaké menší nachlazení by ani nevadilo, hlavně, ať nejsou horečky!!🙂.. Ale venku je krásně, běž se na chvíli nahřát jak kočička, to sluníčko tě hezky prohřeje..
Jako zatím ten KEt nějak extra neřeším, nervy budou až pak zase.. Výběr embryjka jsme nechali na doktorech, ale tak si říkám, že kdyby rozmrazili to pozdější, měla bych jít na KET až o den později, to je jediné, co mi teď vrtá hlavu..
Když jsem byla posledně v pronatalu na UTZ, tak tam měli perný den, transfery dělali na tři etapy!§🙂.. ikdyž chápu, že je tam jen 5 postýlek, tudíž to muselo být 15 transferu v ted den, masakr🙂... Holky byly napochodované s vodou, chlapi nervózní, venku pokuřovali a chodili sem a tam🙂
děkuju za vysvětlení.. a když budou obě, tak manžel to přežije, bez debaty, hlavně žádný psycho🙂!!
@fonamor no, plíce se tváří, že půjdou na procházku, jaký mám kašel. Takže polehávám,uvařím manželovi k večeři rajskou a na sluníčko chodím, je tam nádherně, to máš pravdu. Jojo, že mají v Pronatalu frmol vím, zažila jsem to při IUI, kdy jsme nakonec čekali skoro pět hodin, hrůza.
Ve středu na Tebe budu moc,moc myslet, rozhodně napiš, jak to dopadlo, jaké embryjko vybraly, moc na tebe budu myslet.

Mas k tomu stejny pristup,taky jsem toho nazoru,ze na vsechny jednou dojde.🙂... Budes davat tri mesicni pauzu,nebo do toho prasknete hned?🙂..