icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
26. bře 2017

Mas k tomu stejny pristup,taky jsem toho nazoru,ze na vsechny jednou dojde.🙂... Budes davat tri mesicni pauzu,nebo do toho prasknete hned?🙂..

itworks
26. bře 2017

@fonamor hned ani nejde ne? Tim, že nemáme nic zamrazeno, tak musí být pauza od hormonů. Jako doma budeme zkoušet, možná i ivi, za to nic nedáš. Uvidím, co řekne dr a chci ještě do té Plzně. Chci zkusit zažádat i o lazne a proste se na další ivf nějak připravit.

hanyas
26. bře 2017

@tetalucina zitrek rozhodne. Budu moc drzet pesti. Neni prece mozny, aby to zase nikomu nevyslo! 🤐

fonamor
autor
26. bře 2017

@itworks ta pauza 3 mesice je doporucena,aby se telo dalo do poradku,ale byt nemusi,je to na rozhodnuti toho paru.. Taky znam holjy,co sly do dalsiho ivf hned a podarilo se.. Vsak jasne,obehejte si vsechno co chcete,dej se psychicky do poradku a pak s cistou hlavou do dalsiho pokusu🙂... A jinak pry se ta inseminace doporucuje klidne mezi cykly ivf,tak proc do toho nejit🙂

tetalucina
26. bře 2017

@fonamor
@hanyas
@itworks jj zitrek rozhodne, ale moc tomu neverim:(bolesti zadne nemam a zkusenosti s ms,ze ji dostanu az vsechny leky vysadim,takze nerikam,ze jeste nedoufam, ale uvnitr se uz trapim a navenek jsem pekne protivna:((ke vsemu na tu krev jedu az na drzhou hodinu takze se zitrek pekne potahne:(

tetalucina
27. bře 2017

Hodne stesti dneska na krvi 😉🙏

hanyas
27. bře 2017

Take drzim palce, holky!

fonamor
autor
27. bře 2017

Holky, myslím na vás ať se poštěstí!!

itworks
27. bře 2017

Tak po 14 hod výsledky, sestřička se divila, proč jsem tak skleslá 😨 tak proč asi, křeče, menstruace a negativní test.

itworks
27. bře 2017

@babikadaska ahoj, zkoušela jsi ještě dnes test?

romik32
27. bře 2017

Drzim palce vsem,co cekaji 🍀

klokanka73
27. bře 2017

@itworks já šla taky dnes na krev a recepci, proč jste tak smutná? Říkám, no protože vím že hCG bude 0. A prý, jee tak nemyslete, to nemůžete vědět. Tak říkám že to vím, po pozitivních testech už teď jen bílo. Tak to nás mrzí. To mě taky a daleko víc. Prý třeba to vyjde příště. Jo no, ted budu ráda, že konečně dorazi MS. Od pátku bez léků, bolesti a ono pořád nic. Tak snad zítra,.

romik32
27. bře 2017

Holky,tak ja jsem 7 den po KET a od 5 mi to haze duchy,dneska na mamatestu peknej...na dr.max je malinko slabsi..snad bude silit..mam hodne bolesti na menzes,,furt se bojim..vkladali jsme dve 6 dnovy blasty..🙏

evelinah
27. bře 2017

@romik32 na 7 den krásná čárka 👍. Tak ať krásně sílí. Taky mi pořád bolelo břicho,to budu dobré. Třeba se chytla obě embrya 🙂

romik32
27. bře 2017

To mi ani nerikej😀 nevim,jestlu by jsem to ve 36 zvladla..ale nechci predbihat..hlavne at sili a je vsetko ok..dekuju ti ❤

fonamor
autor
27. bře 2017

@klokanka73 to je v pytli☹(... já to tu tak prožívám s vámi, každá prohra mě docela psychicky sejme..

fonamor
autor
27. bře 2017

@romik32 tak konečně zase po nějaké době pěkná jedna pozitivní zpráva, potichu gratuluj🙂.. Můžu se zeptat, zda jsi pře KET píchala pregnyl? a který den jsi šla na KET, když to jsou šestidenní embryjka?

romik32
27. bře 2017

@fonamor Ja sem nepichala,jenom beru estrofem a gynprodyl,ten vkladam,to je jak uteogestan..sice jsem min uly mesic mnela sliznici 7.5,ale stejne mi doporucil pockat mesic a dat s estrofemem,takze bez ovulky..prej po 35 doporucujou estrofem vzdycky..tak snad jsem ji dobre pripravila,14 den mela 9.5 mm..byla jsem 20 den na ket..oni byli.trochu pomalejsi,tak je zamrazili spolu az 6 den..nejdriv jsem byla rozhodnuta jen pro jedno,ale kdyz rekli ze jsou dve vhodna na transfer,dala jsem sanci oboum,tak doufam,ze mi to oplati😀

nita1984
27. bře 2017

@fonamor kočí, jak se cítíš? Ve středu velký den, viď? Já ve čtvrtek UTZ, tak se moc těším 🙂 Manžel si udělal v práci volno, tak pojede se mnou. Dneska jsem si udělala volno taky a válím se s čajíkem v posteli, abych byla do čtvrtka fit, ať není KEt v ohrožení 🙂

nita1984
27. bře 2017

@romik32 držím palce, obdivuji, že někdo vkládá dvě, já bych na to neměla. Máme zamraženo po dvou, ale určitě chci vkládat jedno, takže pokud budou vhodné obě,pújde druhé zpět do mrazáčku, Já na dvojčata fakt stavěná nejsem 🙂

fonamor
autor
27. bře 2017

@romik32 no tak to je krásný🙂... doufám, že se tam pěkně zavrtali oba dva, ale podle té čárky soudím, že jo, je to pěkná dálnice poměrně brzo po KET🙂.. Já jdu pozítří na ket, ale minulý týden mi dali píchnout pregnyl 10000, a prednison ( to je podle mě to samé, jako ten estrofen) dávkuju už měsíc půlku denně. U vás na klinice říkají i sliznici, jak koukám, u nás ne. Jen tom, je to dobré🙂.. Máme zamražené 3 mrazáčky, dva jsou 5ti denii blasty a ten třetí zamrazili taky až šestý den, tak jsem právě zvědavá, které to embryo budou vkládat. Nechali jsme rozhodnutí na embryoložce. Jen se bojím, že když se rozmrazí ta šestidenní, tak aby na transfer nebylo ve středu brzo..

romik32
27. bře 2017

@nita1984 No u nas to neslo dat zase do mrazaku,u blastocyst to podle mne nejde,oni se uz nemaj kam vyvijet..a ja jsem si pak nechtela vycitat,ze to druhe by se treba chytlo a taky by mi ho bylo lito ❤

fonamor
autor
27. bře 2017

@nita1984 ahoj zlati, doufám, že je ti lépe a jsi relativně fit.. Myslím si, že nějaké menší nachlazení by ani nevadilo, hlavně, ať nejsou horečky!!🙂.. Ale venku je krásně, běž se na chvíli nahřát jak kočička, to sluníčko tě hezky prohřeje..
Jako zatím ten KEt nějak extra neřeším, nervy budou až pak zase.. Výběr embryjka jsme nechali na doktorech, ale tak si říkám, že kdyby rozmrazili to pozdější, měla bych jít na KET až o den později, to je jediné, co mi teď vrtá hlavu..
Když jsem byla posledně v pronatalu na UTZ, tak tam měli perný den, transfery dělali na tři etapy!§🙂.. ikdyž chápu, že je tam jen 5 postýlek, tudíž to muselo být 15 transferu v ted den, masakr🙂... Holky byly napochodované s vodou, chlapi nervózní, venku pokuřovali a chodili sem a tam🙂

nita1984
27. bře 2017

@romik32 jj, já vím, u nás se právě mrazily morulky, aby se případně dalo znovu mrazit. Já se dvojčat bojím, manžel je z dvojek, švagrová má roční dvojky... takže genetická zátěž fakt vysoká... každopádně držím úplně všechny palce

fonamor
autor
27. bře 2017

@nita1984 zlato a dá se pak vůbec to jedno zpětně zamrazit, když už se rozmrazí? Máš to ověřené?

romik32
27. bře 2017

@fonamor Tak ver,ze vedi co delaji..budu moc drzet palce..to by mne asi manza zabil,presvedcila jsem ho,ze se urco chyti jen jedno 😲byl striktne proti dvoum..prednison je proti imunite,to neni estrofem,kdyz mas v prirozzenym cyklu,estrofem se nedava😉

romik32
27. bře 2017

@nita1984 Dekuju moc..😘ja to ted neresim,bat se budu az pak..kdyby mi nebylo tolik,nebojim se vubec 😀 jo,tak morulky jo,ja chtela kultivovat co to jde 😅a tyhlety nevypadali,ze vubec na zmrazeni.budou,nakonec to vsechny dobehli..oni byli 3,ale treti.to po rozmrazeni vzdalo

fonamor
autor
27. bře 2017

děkuju za vysvětlení.. a když budou obě, tak manžel to přežije, bez debaty, hlavně žádný psycho🙂!!

nita1984
27. bře 2017

@fonamor no, plíce se tváří, že půjdou na procházku, jaký mám kašel. Takže polehávám,uvařím manželovi k večeři rajskou a na sluníčko chodím, je tam nádherně, to máš pravdu. Jojo, že mají v Pronatalu frmol vím, zažila jsem to při IUI, kdy jsme nakonec čekali skoro pět hodin, hrůza.

Ve středu na Tebe budu moc,moc myslet, rozhodně napiš, jak to dopadlo, jaké embryjko vybraly, moc na tebe budu myslet.

fonamor
autor
27. bře 2017

@nita1984 určitě pak dám vědět, vždyť víš.. Ty mi pak hlavně napiš, zda jsi v pořádku, sliznice je, jak má, folikul taky atd a kdy ti naplánují KET...Budu taky na tebe moc myslet a už žádný překvápka nechci slyšet!!🙂

Strana