icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

anela85
27. bře 2017

Holky tak krev negativni 😔 nejhorsi je ze jsem to na sobe poznala byl to 8pokus 😢 ach jo

fonamor
autor
27. bře 2017

😲😢.... to už snad není možný, moc mě to mrzí☹... máte ještě něco v zásobě? acho jo..

nita1984
27. bře 2017

@fonamor ano, pokud se mrazí čtyřdenní morulky,kultivují se do pětidenní blasty a pak se bud transferují obě nebo se jedna znovu zamrazí, neboj, mám to ověřené, proto se mrazilo už 4. den,

@romik32 já mám kamarádku embryoložku, se kterou tyhle věci řeším. U nás byl favorit na ET už 4. den, tak nebylo na co čekat. Sice se chytlo jen na týden, ale nevadí, uvidáme jak dopadne KET

fonamor
autor
27. bře 2017

@nita1984 tak to jsem ráda, že o nic nepřijdete🙂

romik32
27. bře 2017

@anela85 Ach jo,8? Jako 8 transfer,nebo8 ivf? 😖

andryst
27. bře 2017

@fonamor ahojky..taje jdu ve středu na ket.. predinson je na imunitu a estrofen je na sliznici

romik32
27. bře 2017

@nita1984 Fakt jo? Zatim jseme se stretla jen s tim,ze kultivovane do 5 dne,maji nejvetcsi sanci se uchytit..a nejvic se vyradi ty,co by pak nevydrzali...aspon v heliosu,co maji hodne velkou uspesnost se tim ridi😨

fonamor
autor
27. bře 2017

@andryst ahojky a kam chodíš? bereš taky nějaké prášky? Píchla jsi pregnyl? Budu držet palečky.. u nás 4 IVF☹

fonamor
autor
27. bře 2017

@andryst jinak na sliznici jsem už od podzimu na kyselině listové a před ovu dvojka červeného denně, i včera, prostě do KEt🙂... ikdyž to jsou asi jen malé věci proti lékům, člověk dělá, co se dá....

tetalucina
27. bře 2017

@anela85 to me moc mrzi:(holky musime tu smulu konecne uz prolomit...

itworks
27. bře 2017

@romik32 pěkná čárka, jen tak dále 👍

catchulinecka
27. bře 2017

@romik32 ježiš to je nádhra, moc ti gratuluju 🙂 který den půjdeš na ket? Já jsem začla lehoulince špinit 4-5 den, tak jsem ted vyklepaná jak ratlík 😀

catchulinecka
27. bře 2017

@romik32 na krev samozřejmě 😀

nita1984
27. bře 2017

@romik32 Helios na to má svůj názor, jiná centra jiný. Znám několik případů, kdy se ženám blasty nechytly, za to morulky ano.
To, že se embryo přestane vyvíjet v misce neznamená, že by se to samé stalo v děloze.
Není jeden dokonalý univerzální postup, vždycky má hlavní slovo příroda.
I tady je řada holek, kterým to v Heliosu nevyšlo a vyšlo jin to jinde. Můžeme se snažit jak chceme, ale příroda je příroda.

itworks
27. bře 2017

@klokanka73 Chápu, ze to nemůžou tak prožívat, ale jinak nas utěšit nemůžou. Tak ať ti MS co nejdříve dojde.

romik32
27. bře 2017

@nita1984 Tak to ja taky znam..no ono 3 nevo 4 den prave embryo v deloze vubec neni,dostava se tam az nejaky 5 den,proto kultivujou do 5..a sama vim,kolim jich 3,4 den odpadlo a nevyvijeli se...ale to nebude tvuj pripad😍

romik32
27. bře 2017

@fonamor ja davam decku aj po ket..prej to je lepidlo na embryjka a nejlepsi na prokrveni...😁
@catchulinecka na krv idem az v pondelok,ale najradsej by som testovala 3 krat denne,bojim se, ze tam pak nebude😀neboj,spineni nuc neznamena..🙏

nita1984
27. bře 2017

@romik32 stejně je to všechno na přírodě. Uvidíme. Vzhledem k tomu, že budeme mít teď KET, stejně to bude blasta, jen s tím, že pokud budou obě v pořádku, může se druhá znovu zamrazit. A pokud by jedna ok nebyla, pořád zbyde na transfer druhá... všechn má své pro a proti. Beru to tak, že máme 1. IVf a to je vždycky "pokus-omyl"... ted třeba díky radám víme, že v případě nutného dalšího cyklu, nemusíme dávat ISCI, protože teď jsem dali kombinaci, a oplodnilo se nám úplně vše, i přes obyčejné IVF. Kamarádka embryoložka má opravdu své výhody, zatím vždycky poradila perfektně, takže já plně důvěřuji

romik32
27. bře 2017

@itworks Dekuju😀

andryst
27. bře 2017

@fonamor je to mě druhé ivf .. jinak 9ket teď ve středu.. ano pichali jsem ovitrelle 6500..beru predinson
A zavádí utrogestan...ani jednou se nepovedlo jen 3krat bio.teu.. poprvé jsem byla v Helios a teď jsem v unice

anela85
27. bře 2017

@romik32 8transfer prvni ivf mely sme 10zamrazenych a ted nam zbyvaji jen dve tak nevim jestly jit dal nebo si dat pauzu dve z tech 8 se chytly ale nedopadlo to.

fonamor
autor
27. bře 2017

@andryst takže to mi chceš jako říct, že už devět měsíců chodíš na KET? Obdivuju tě, ikdyž by mě asi jeblo, udělala bych to samé. Ono ten pocit, že tam ti mrazáčci jsou dávájí pořád pocit, že teď to další co bude, bude to pravé a nechce ho tam člověk nechat jen tak ležet🙂.. Ono taky záleží na věku. Mě být 30, tak bych asi reagovala jinak, ale dnes už počítám každý měsíc..
Ono záleží, jak se cítíš s tou pauzou psychicky, jak jsi připravená.. Máš už toho taky za sebou dost, tak už jsi možná i tak trošku obrněná, nebo se mýlím?..🙂... Prostě člověk musí věřit a doufat, že teď už to vyjde.. Držím všechno, co mám... ❤

tetalucina
27. bře 2017

Holky, tak mi vzali moc, bohuzel mi nikdo nerekl,ze si mam privest ranni a sedim a cekam, zaludek mam na vode jak jsem na nervy od rana prujem:((uz to chci mit za sebou:(necekala jsem,ze mi bude takhle ouzko...

tetalucina
27. bře 2017

Ja se davam na modleni🙂na testu je slaby duch🙂vysledky krve ve stredu a za deset dni na kontrolu.v tuto chvili jsem tehotna😍dekuju vsem za podporu❤

babikadaska
27. bře 2017

@itworks
ahojte baby tak hcg mam 171.
tehotenstvo je potvrdene ale neni to moc vysoka hodnota...
o dva tyzdne ultrazvuk. dovtedy zase neskutocna neistota...
budem si robit testy zatial kazde dva dni aby som videla zmeny...
dakujem vam baby aj vdaka vam som tie dva tyzdne preckala. tie ktore nemate este vysledky drzim prsty! hned napiste !!!

babikadaska
27. bře 2017

@tetalucina wau wau wau dufam ze to tak bude !!!!!!! zo srdca ti to prajem !!!!!

itworks
27. bře 2017

@tetalucina no vidíš, budu se modlit s tebou, at je vše jak má být 😘

fonamor
autor
27. bře 2017

@tetalucina super, to mám teda radost!!🙂... ve středu budu čekat na výsledky z krve, doufám, že hcg bude ukázkové🙂... potichu gratuluju a přeji krásný těhu🙂

itworks
27. bře 2017

@babikadaska skvele, hodnotu neres, jsi tehotna ❤

fonamor
autor
27. bře 2017

@babikadaska ahojky, hcg pěkné, držím palečky a nenervuj se, už je malý v tobě zavrtaný a nechce, abys byla na nervy,bude to všechno v pořádku🙂 Graťulka🤰

Strana