icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

nita1984
30. bře 2017

@fonamor zatím můžu tak psát, ze sedím v čekárně 😀 ale je tu můj oblíbený doktor, tak to beru jako dobré znamení.

hanyas
30. bře 2017

@fonamor jojo, u starého 🙂 BIO rodiče fakt ne 😀 Jak koukám na ty humusy typu tribulus terrestris, tak budu mít doma naspídovanýho sexuchtivýho a agresivního chlapa, teda aspoň podle toho, co tam píšou 😀 to fakt BIO nebude. Leda by to zachránil ten ječmen - ten máme v nejvyšší kvalitě 🙂 hele, jestli bez koníka vydržíš, udělá ti to jedině dobře. Nebudeš se stresovat cizíma pozitivníma testama nebo špatnýma zprávama druhých 🙂 a že nic nebolí! Však to je dobře. Tak by to mělo být asi vždy. Minule jsi měla holt smůlu. Ale teď! Teď bude vše OK! 🙂

romik32
30. bře 2017

@fonamor Soufam,ze za par dnu budou jenom pozitivni spravy 😘

fonamor
autor
30. bře 2017

@romik32 o tom nepochybuj🙂

tehulka1167
30. bře 2017

Ženský, nezapomeňte na čaj báby radnicky 😉

romik32
30. bře 2017

@fonamor Nepochybujem..a jestli mas rada cerveny vinko,tak si dej denne decku,prej to doporucujou jako to nejlepsi na prokrveni delohy😉ja to provozuju od zacatku Ket😀

fonamor
autor
30. bře 2017

Cervené už do sebe leju od píchnutí pregnylu, dvojka denně to jistí, ikdyž je pravda, že včera jsem si tu dvojku taky nalila, ale nevypila jsem, to je v hlavě, dneska se polepším🙂.. Příští týden jdeš na krev, viď? jsem zvědavá na hodnoty a utz🙂

fonamor
autor
30. bře 2017

@tehulka1167 jaký to čaj? jako po KET? baby radnický?

romik32
30. bře 2017

No v pondeli😀 ja jsem taky zvedava,ale nevim jestli delaji i utz,nebo az pozdeji...zatim je carka ok,neslabne,tak jsem pozitivni 😃akorat mi dneska vysla blbe,po krajech tmava,a stredem svetlejsi..doufam,ze je to jen barvivem😀ja jsem uz na rom testovani zavisla,hrozne me to bavi 😝

romik32
30. bře 2017

@fonamor Podle mne to je caj na otehotneni...ale na caje bacha,ja ich pila tak 6 krat denne ruzne od zelenyho,po hermanek a ted jsem radsi vyadila..i kdyz,ten hermanek asi je v pohode..a ajeste si davam rakytnikovej s matou a pomerancem,ale jenom 1 denne pro jistotu..

klokanka73
30. bře 2017

@fonamor víš že já jsem večer po KET taky měla hrozný bolesti v podbřišku a to tři dny, pak dva dny klid a pak znovu i se spinenim. Ono to moje tělo bojkotovalo hned od začátku, nebo špatná embrya, nevím. Ale buď ráda,že teď je to v pohodě. Určitě je to dobře.

tehulka1167
30. bře 2017

@fonamor čaj báby radnicky na otěhotnění . Zadej do Google. Pije se do transferu.

fonamor
autor
30. bře 2017

@tehulka1167 aha, tak to už není pro mě, jsem po KET🙂.. ale díky, určitě využiju příště..🙂

fonamor
autor
30. bře 2017

@klokanka73 tak vidím, že jsem nebyla sama, bolesti to byly strašné, hlavně ty výstřely..
No hlavně, že už máme klid.. a jak ti to dopadlo? Promiň, že se ptám, ale už tu mám občas docela zmatek🙂

fonamor
autor
30. bře 2017

@romik32 já teda na čaje moc nejsem, ale holky psaly někde jinde ve skupině, že i ananaosvý džus pomáhá, tak ten teda dám🙂.. Držím na pondělí moc palečky a už testuj, co dva dny, jinak ti z toho hrábne🙂)) Potichu už gratuluju🙂

romik32
30. bře 2017

@fonamor Dekuju❤jo ananas taky..ten jsem ale pila cerstvej odstavenej na litry po et a houby..tak jem se dala radsi na vinko😀kdyz mne ty carky uklidnuji😍

babikadaska
30. bře 2017

14 DPT - hcg 172
16 DPT - hcg 186

nezdvojnasobuje sa to a hodnoty su dost nizke
😢😢😢😢

romik32
30. bře 2017

@babikadaska To je fakt malo bohuzel 😢 ver,ale moc se na to neupinej..promin,jestli si to uz psala,e mrazacky mate?

klokanka73
30. bře 2017

@fonamor blbe, biochemické těhotenství... Myslím že ty bolesti znamenaly že je něco špatně, ani chodit jsem nemohla a zimnice pořád. Tak když je teď všechno v pohodě, určitě se tam u tebe embryjku daří dobře.

tetalucina
30. bře 2017

Ahoj holky, od vecera silne krvacim takze je to v pr..:(pristi tyden tam jedu na kontrolu a uvidim co dal, vzdavat to rozhodne nechci,ale nevim co delat...jinam vsem s drobkama v brisku drzim palecky🙏ted nam zacina vsechno rozkvetat tak to bude i s brouckama;)

fonamor
autor
30. bře 2017

@klokanka73 pořádnou zimnici jsem měla taky ted nevím, jestli 4 nebo 5 den a pak se rozjela mrcha.. Máte doufám aspoň zamraženo a hned další pokus🙂

gabcat
30. bře 2017

@babikadaska Já bych zatím nestresovala. Na začátku se hodnota zdvojnásobuje každé 2-3 dny. Může ti to růst pomaleji. A jinak hodnotu nemůžeš brát samu o sobě. Ta škála hodnot pro jednotlivá období je hrozně velká. A jsi v ní. Mimochodem moje první hodnota byla 178.

Uvidíš, jak to bude pokračovat dál. Budu držet palce, ať to dopadne dobře. Rozhodně nesmutni předčasně 😉 teď je důležitý být v pohodě

hanyas
30. bře 2017

@babikadaska je mi to líto, ale takhle prosperující těhotenství nevypadá. Zázraky se dějí, ale moc se na to neupínej...

romik32
30. bře 2017

😔nevzdavej to ❤

georgina_
30. bře 2017

@hanyas o tom nemám pochyb, všichni se snažíme, myslela jsem to spíš s trochou nadsázky 😉 Tak hlavně mějte pohodu, klídek (tabáček radši ne) a trochu pohybu na vzduchu a sluníčku 😉

babikadaska
30. bře 2017

@romik32 rozum mi vravi ze to neni dobre.
mame este 2 mrazacky,takze je co vkladat. 🙂

georgina_
30. bře 2017

@fonamor @romik32 já jedla ananas skoro po kilech - ale jen odrůdu "sweet" - slaďoučkej, co nedráždí jako ten klasický - to jsem měla patro a jazyk jak když přejedu brouskem...mňam, tisíckrát lepší než džus 🙂 👏 Mívají v Albertu a občas v Kauflandu 😉 A listovku 800/den. Jinak normálka, žádný extra šarlatánství 😉

romik32
30. bře 2017

@babikadaska no tak potom?ono je to nekdy ten ket lepsi nez et..v klidku,bez bolesti,bez toho stresu z celej stimulacie..😉

georgina_
30. bře 2017

@babikadaska jestli máte mražáčky, tak je to fajn, příště to vyjde, musí, držím pěsti 😉

georgina_
30. bře 2017

@tetalucina ☹ ...no to určitě nevzdávej! Teď si odpočiň, naordinuj si procházky na sluníčku, naber sílu a zkus se těšit na další pokus...bude jaro, teploučko, to by nebylo, aby se už nezadařilo!!! 😉 ♥

Strana