Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@georgina_ jj rikam si to, vcera jsem se vybrecela, v noci jsem nespala,takze me tresti hlava, ale rikam si,ze se nesmim poddat pesimismu a verit🙂proste to mímo mit budeme vsechny a hotovo👍
@fonamor jj, příští pátek utz a když to bude vypadat dobře, tak KET. Poslední pokus, víc není.
@fonamor to jsi mě pobavila 😀 tolik štěstí mít nebudeme. Nám by úplně stačilo, kdyby 2. IVF bylo úspěšné a bylo naším posledním 🙂 jsem se rozhodla, že do toho dáme všechno, co můžeme. Takže jsem si ještě objednala ten čaj báby radnické a to by to bylo, aby to nebylo 😀 co bobíšek? Necítíš ještě nic? Jsi měla 5i denní embryjko?
Ahojte, jsem druhý den po ET 🙂 A už plaším...psala jsem už v jiné diskuzi...od nasazení léků mě bolí břicho (bodavá bolest v podbřišku a u vaječníku)...prý tam mám myom, tak možná je to tím...ale ptám se, co vy děláte, abyste se z toho "nezbláznily" a měly jen pozitivní myšlenky 😎 😉
@veverka.dada no to ti asi neporadim,ja plasim furt a to uz jsem pozitivni😀to boleni bricha i vajecniku je po stimulaci vzdycky,vajecniky jsou zvecseny,a k tomu pak et,bud v klidu,hodne pij,at se hormony vyplavujou,a jez bilkoviny😉kolikadenni embryjko jsi mnela?
jeee, tak to blahopřeju ke // 🙂
já mám tedy darovaná vajíčka, takže to asi není "klasická" stimulace, co? I když se pořád snažím utěšit, že to je těma lékama 😉
Děkuju za rady 🙂 provedu 🙂
měla jsem pětidenní embryjko 🙂
Tak to je pekny,5 ti denni,to se urcite hezky zakousne👏no to nevim co beres? Moc drzim palce a dekuju❤
@romik32 estrofem (ten prý může za to, že se ten myom o trochu zvětšil) a utrogestan a duphaston...ty prý by mohly zase naopak ten myom "zklidnit"...tak se to tam asi pěkně pere...každopádně za ty palce moc děkuju 🙂
Nemas zac...no to jo,ale ja mam bolesti podbrisku i vajecniku uz od 3 dne po Ket,ted jsem 11 a je to na dobry ceste,tak se niceho neboj..😉
@hanyas Dobré ránko, to bych vám moc přála, druhé a poslední a mít ještě celou klabzubovou jedenáctku zamraženou k tomu🙂)
Na přípravu máš ještě čas, takže hezky pomalinku, krůček po krůčku se připravujte🙂 Moc držím palečky🙂
Na malýho vůbec nemyslím, je to zvláštní, ale ještě jsem naprosto v pohodě a jako by nebyl🙂
Neboj, nic nebolí, cítím se prima🙂
@veverka.dada ahojky, jsem takyy druhé den po KET, ale nějak jsem si v hlavě nastavila absolutně na to nemyslet a zatím se daří.. Jediná věc, co mi vždy připomene transfer, je ten vytíkající utroš, hlavně po ránu. Zkus se hodit do pohody a nemyslet tolik na to, mně to naprosto pomáhá🙂 držím palečky🙂
@fonamor jeee, super, tak já tobě držím palce 👍
já to měla super nastavené do transferu...byla jsem v naprosté pohodě... a pak se to nějak přehouplo...ale pokouším se to zase přehoupnout zpět 🙂 jen nevím, jak na to 😀
@veverka.dada můžu se hloupě zeptat, to ti bez problémů udělali transfer i přes ten myom nebo ten tam nebyl? Kamarádce teď při běžné gynekologické prohlídce také našli myom a vůbec jí nedoporučují, aby se teď o mimi snažili, za půl roku má jít na kontrolu a uvidí se, co dál...každopádně držím pěsti, odpočívej pokud můžeš, projdi se venku na sluníčku a bude snad vše v pořádku 😉
@veverka.dada teď jsem si uvědomila, doufám, že jsem to nenapsala nějak ošklivě! ☹ Rozhodně jsem tě nechtěla nějak vyplašit, kdo ví, v jakém stádiu to ta má kamarádka má, úplné detaily neznám...napsala jsem to hlavně ze zvědavosti, věřím, že tví doktoři vědí, co dělají 😉 Promiň mi, pokud jsem nebyla empatická...a ještě možná drobná rada - mě pomáhalo např. malování...nejsem extra talent, ale koupila jsem si pár základních potřeb a zkoušela jen tak míchat barvy a čmárat a kupodivu mě to hezky odreagovalo a soustředila jsem se na něco jiného než na mimi 😉
Holky ještě jsou dobré antistresové omalovánky, zabere to spoustu času, mě hodně pomohli 👍
@georgina_ já mám taky myom 11mm, a nevadí prý. Ono prý záleží kde je umístěný. Já ho mám mini a ještě prý na místě, kde případnému těhotenství v ničem bránit nebude. Jen je prý možné že když se podaří otěhotnět tak vlivem hormonů se zvětší, ale pak by se měl zase vrátit do původní velikosti.
Ahojky holky, jsem tu nová a jsem taky po ET (dnes 11den). Na krev jdu v pondělí. Bolesti jako při MS, jak tu většina popisuje, mám taky už od 2 dne po ET. 9 a 10 den byl fakt mazec, to jsem ani nemohla chodit, jak mi ta bolest vystřelovala i do kříže a dnes zase do oblasti vaječníků. Myslím, že je to hodně individuální a závislé na lécích. Všem moc moc držím palce ať to vyjde.
@veverka.dada po stimulaci je bolest uplne normální a myom s tímto nesouvisí. Já mám asi šest myomů a už při transferu jsem je mela a všechno dopadlo dobře 🙂..
@georgina_ neeee, vubec jsi to nenapsala nijak osklive 😉 ja myslim, ze vzdycky zalezi na konkrétním pripadu...ten muj je pry malicky, neskodny a neni na nevhodnem miste...takze pry nicemu nevadi 🙂
A jinak jsem ilustratorka (tedy po skonceni pracovni doby 😀 ) takze si tady lezim na gauci, sleduji oblibene filmy a serialy a maluju si 🙂 opravdu to pomaha! I kdyz ne stoprocentne, ale pomaha 🙂
@tehulka1167 asi mas pravdu 🙂 uz jsem se v tomhle smeru trochu uklidnila 🙂 urcite to bude dobre 🙂
tak teda dnes břicho úúúplná pohoda skoro celý den...a teď mě začíná pobolívat jak na menzes 😀 tak si konečně připadám "normálně" 😀 juchuuuu 😀

@georgina_ ja si koupila dzus,femibion a uz taky nic neresim🙂.. Nic se nesmi prehanet..