icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
30. bře 2017

@georgina_ ja si koupila dzus,femibion a uz taky nic neresim🙂.. Nic se nesmi prehanet..

tetalucina
30. bře 2017

@georgina_ jj rikam si to, vcera jsem se vybrecela, v noci jsem nespala,takze me tresti hlava, ale rikam si,ze se nesmim poddat pesimismu a verit🙂proste to mímo mit budeme vsechny a hotovo👍

klokanka73
30. bře 2017

@fonamor jj, příští pátek utz a když to bude vypadat dobře, tak KET. Poslední pokus, víc není.

fonamor
autor
30. bře 2017

@klokanka73 super,budu drzet palecky🙂

fonamor
autor
30. bře 2017

@tetalucina ahojky,ty jo,to me moc mrzi,ja ti tak fadila☹

fonamor
autor
30. bře 2017

@hanyas aby tvůj manžel nebyl tak naspídovaný, že nebudete vůbec potřebovat IVF🙂... Moc bych vám to přála🙂.. už jen ta představa, tak se tady pod nosem směju🙂))

hanyas
30. bře 2017

@fonamor to jsi mě pobavila 😀 tolik štěstí mít nebudeme. Nám by úplně stačilo, kdyby 2. IVF bylo úspěšné a bylo naším posledním 🙂 jsem se rozhodla, že do toho dáme všechno, co můžeme. Takže jsem si ještě objednala ten čaj báby radnické a to by to bylo, aby to nebylo 😀 co bobíšek? Necítíš ještě nic? Jsi měla 5i denní embryjko?

veverka.dada
30. bře 2017

Ahojte, jsem druhý den po ET 🙂 A už plaším...psala jsem už v jiné diskuzi...od nasazení léků mě bolí břicho (bodavá bolest v podbřišku a u vaječníku)...prý tam mám myom, tak možná je to tím...ale ptám se, co vy děláte, abyste se z toho "nezbláznily" a měly jen pozitivní myšlenky 😎 😉

romik32
30. bře 2017

@veverka.dada no to ti asi neporadim,ja plasim furt a to uz jsem pozitivni😀to boleni bricha i vajecniku je po stimulaci vzdycky,vajecniky jsou zvecseny,a k tomu pak et,bud v klidu,hodne pij,at se hormony vyplavujou,a jez bilkoviny😉kolikadenni embryjko jsi mnela?

veverka.dada
30. bře 2017

jeee, tak to blahopřeju ke // 🙂
já mám tedy darovaná vajíčka, takže to asi není "klasická" stimulace, co? I když se pořád snažím utěšit, že to je těma lékama 😉
Děkuju za rady 🙂 provedu 🙂
měla jsem pětidenní embryjko 🙂

romik32
30. bře 2017

Tak to je pekny,5 ti denni,to se urcite hezky zakousne👏no to nevim co beres? Moc drzim palce a dekuju❤

veverka.dada
30. bře 2017

@romik32 estrofem (ten prý může za to, že se ten myom o trochu zvětšil) a utrogestan a duphaston...ty prý by mohly zase naopak ten myom "zklidnit"...tak se to tam asi pěkně pere...každopádně za ty palce moc děkuju 🙂

romik32
30. bře 2017

Nemas zac...no to jo,ale ja mam bolesti podbrisku i vajecniku uz od 3 dne po Ket,ted jsem 11 a je to na dobry ceste,tak se niceho neboj..😉

veverka.dada
30. bře 2017

@romik32 oukeeej 🙂 pokusím se! 😉

fonamor
autor
31. bře 2017

@hanyas Dobré ránko, to bych vám moc přála, druhé a poslední a mít ještě celou klabzubovou jedenáctku zamraženou k tomu🙂)
Na přípravu máš ještě čas, takže hezky pomalinku, krůček po krůčku se připravujte🙂 Moc držím palečky🙂
Na malýho vůbec nemyslím, je to zvláštní, ale ještě jsem naprosto v pohodě a jako by nebyl🙂
Neboj, nic nebolí, cítím se prima🙂

fonamor
autor
31. bře 2017

@veverka.dada ahojky, jsem takyy druhé den po KET, ale nějak jsem si v hlavě nastavila absolutně na to nemyslet a zatím se daří.. Jediná věc, co mi vždy připomene transfer, je ten vytíkající utroš, hlavně po ránu. Zkus se hodit do pohody a nemyslet tolik na to, mně to naprosto pomáhá🙂 držím palečky🙂

itworks
31. bře 2017

@fonamor jojo, to je dobře, že na to nemyslíš. Já jsem byla v pohodě celý týden, nic jsem si nepřipouštěla. Držím moc palce, potřebujeme pozitivní zprávy 👶

veverka.dada
31. bře 2017

@fonamor jeee, super, tak já tobě držím palce 👍
já to měla super nastavené do transferu...byla jsem v naprosté pohodě... a pak se to nějak přehouplo...ale pokouším se to zase přehoupnout zpět 🙂 jen nevím, jak na to 😀

georgina_
31. bře 2017

@veverka.dada můžu se hloupě zeptat, to ti bez problémů udělali transfer i přes ten myom nebo ten tam nebyl? Kamarádce teď při běžné gynekologické prohlídce také našli myom a vůbec jí nedoporučují, aby se teď o mimi snažili, za půl roku má jít na kontrolu a uvidí se, co dál...každopádně držím pěsti, odpočívej pokud můžeš, projdi se venku na sluníčku a bude snad vše v pořádku 😉

georgina_
31. bře 2017

@veverka.dada teď jsem si uvědomila, doufám, že jsem to nenapsala nějak ošklivě! ☹ Rozhodně jsem tě nechtěla nějak vyplašit, kdo ví, v jakém stádiu to ta má kamarádka má, úplné detaily neznám...napsala jsem to hlavně ze zvědavosti, věřím, že tví doktoři vědí, co dělají 😉 Promiň mi, pokud jsem nebyla empatická...a ještě možná drobná rada - mě pomáhalo např. malování...nejsem extra talent, ale koupila jsem si pár základních potřeb a zkoušela jen tak míchat barvy a čmárat a kupodivu mě to hezky odreagovalo a soustředila jsem se na něco jiného než na mimi 😉

itworks
31. bře 2017

Holky ještě jsou dobré antistresové omalovánky, zabere to spoustu času, mě hodně pomohli 👍

klokanka73
31. bře 2017

@georgina_ já mám taky myom 11mm, a nevadí prý. Ono prý záleží kde je umístěný. Já ho mám mini a ještě prý na místě, kde případnému těhotenství v ničem bránit nebude. Jen je prý možné že když se podaří otěhotnět tak vlivem hormonů se zvětší, ale pak by se měl zase vrátit do původní velikosti.

georgina_
31. bře 2017

@klokanka73 ještě jednou promiň a držím pěsti 🙂

raelyn
31. bře 2017

Ahojky holky, jsem tu nová a jsem taky po ET (dnes 11den). Na krev jdu v pondělí. Bolesti jako při MS, jak tu většina popisuje, mám taky už od 2 dne po ET. 9 a 10 den byl fakt mazec, to jsem ani nemohla chodit, jak mi ta bolest vystřelovala i do kříže a dnes zase do oblasti vaječníků. Myslím, že je to hodně individuální a závislé na lécích. Všem moc moc držím palce ať to vyjde.

tehulka1167
31. bře 2017

@veverka.dada po stimulaci je bolest uplne normální a myom s tímto nesouvisí. Já mám asi šest myomů a už při transferu jsem je mela a všechno dopadlo dobře 🙂..

klokanka73
31. bře 2017

@georgina_ nee, to nebylo na mě, mně se nemáš za co omlouvat

veverka.dada
31. bře 2017

@georgina_ neeee, vubec jsi to nenapsala nijak osklive 😉 ja myslim, ze vzdycky zalezi na konkrétním pripadu...ten muj je pry malicky, neskodny a neni na nevhodnem miste...takze pry nicemu nevadi 🙂
A jinak jsem ilustratorka (tedy po skonceni pracovni doby 😀 ) takze si tady lezim na gauci, sleduji oblibene filmy a serialy a maluju si 🙂 opravdu to pomaha! I kdyz ne stoprocentne, ale pomaha 🙂

veverka.dada
31. bře 2017

@tehulka1167 asi mas pravdu 🙂 uz jsem se v tomhle smeru trochu uklidnila 🙂 urcite to bude dobre 🙂

sivias
31. bře 2017

@raelyn Ahojky, a už sis zkoušela udělat test nebo počkáš na odběr krve?

veverka.dada
31. bře 2017

tak teda dnes břicho úúúplná pohoda skoro celý den...a teď mě začíná pobolívat jak na menzes 😀 tak si konečně připadám "normálně" 😀 juchuuuu 😀

Strana