Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Zítra dej vědět jak testík dopadl, budu držet palce. Já si zítra taky udělám ještě jeden, pořád si v duchu říkám, že už je to ztracené, ale stejně nejde přestat doufat :/ Kolikátý ET máš? Já druhý, první vyšel, ale bohužel to nedopadlo a v 8. tt jsem potratila.
Tak TT dopadl 👎 sněho-bílo, v pondělí krev bude jen formalita. Držím všem palce 😉
@fonamor Klapzubova jedenáctka? 😀 To snad radši ani ne 😀 mně by stačilo jedno miminko. Manžel by teda radši děti dvě, ale já jsem skromná 🙂 takže tolik mrazáčků, to by mě bolelo u srdce, nechat je a nepoužít. Máš na to těhotnění ale krásný počasí, to se bobkovi musí zabydlovat jedna radost 🙂
ja som dnes prestala krvacat cca po 5 dnoch,cize mi skoncila menstruacia. teraz ma uz nic neboli,ani brucho,ani prsia. ciarka na teste vobec nesilnie,hoci je stale tam,aj ked slaba. chcela som ist na dalsi test hcg hned po tomto vikende,ale moj hlavny doktor z Reprofitu mi povedal,ze z medicinskeho hladiska to nema vyznam. mam pockat na ultrazvuk do 11.4.kde sa dozviem verdikt.
tak ozaj uz dovtedy nebudem testovat ani krv ani moč a uvidim.
citim sa fakt netehotno a myslim,ze babatko odislo s krvou. viem, ze ma budete povzbudzovat,ale vzhladom na to nizucke a nestupajuce hcg a menstruaciu by to bol zazrak. urcite yo je biochemicke tehotenstvo.
tak najblizsich 10 dni uz nebudem pisat sem nic nove,11.aprila o pol osmej rano si pojdem vypocut rozsudok z ultrazvuku... chcela som ist od pondelka do prace,ale manzel mi to radikalne zakazal. mam pekne cakat doma v klude. on tomu stale este veri,ze je nejaka nadej,aj ked uz ma tiez pochybnosti. som ho nalomila.
@babikadaska Ať to čekání uteče co nejrychleji 😙 kéž by bylo se šťastným koncem ☺ Je třeba věřit v zázraky. Držím pěsti.
dobre ranko dievcata
urobila som si tehotensky test.
je negativny 😢
@babikadaska to me mrzi 😢 drz se...
@babikadaska ahoj,ach jo,mrzi me to. Drz se.
@babikadaska je mi to líto ☹ máš nějaké mrazacky?
@babikadaska ach Joo to mě mrzi
dievcence
este 2 deticky cakaju na svoju prilezitost v mrazaku,
takze hned v dalsom cykle idem na KET
Ahoj holky,tak hcg 14 den po ket 3811❤ az 12 jedu naztz,tak snad bude vsechno ok 🙏jinak mi nic neni,neni mi blbe,prsa neboli,akorat hodne cejtim podbrisek ...
@romik32 wau tak to je uzasne blahozelaam !! kolky pokus to bol ?? vlej mi trochu nadeje a potesenia do žil 🙂
👍 konečně nějaká pozitivní zpráva!!! Blahopřeji 👏
Dekuju😍 prvni Ket,Et nevysel a zustali nam zamrazene tri najednou,vlozili.na doporuceni dve,prej ze jsou horsi a vypada to ze se chytli obe😀 to mam asi za to,ze jsem porad rikala,ze dvijcata by jsem nechtela nikdy😀
@babikadaska ono jeste je to dlouha cesta,maly krucek uz mame za sebou...a ty se neboj,mas jeste dve sance 👍
@romik32 tak to je super skvele najsamlepsie 🙂 na treti pokus to je fakt uzasne 🙂
tes sa a uzivaj si ten pocit !! huraa
Na druhej,prvni byl et a ted Ket 😉 dekuju ti,snazim jse,ale az kdyz bude neco na utz tak se uklidnim😍
Kezby😍

@sivias ahoj, mám ho v plánu na zítra 🙂 ale rozhodující pro mne bude až krev v pondělí 😉
Těším se, ale mám i strach, přece jenom zatím to bylo vždy zklamání