icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
3. dub 2017

@itworks ahojky,jj,porad nastaveny rezim totalni ignorace🙂.. Dneska jsem se uz nastvala a zavrela se tamponem,ten utros mi tak vadiii!!☹(... Popijim si uz v klidu svoje treti kafe a mam to vsechno na haku🙂)
Co vy? Kdy jdete do heliosu? Mam pocit,ze 19.4.??... Pockej,za chvili ti to zacne.. Uz jsi v pohode,relativne?

veverka.dada
3. dub 2017

@romik32 jeee takové pěkné zprávy tady 🙂 blahopřeju 🙂

fonamor
autor
3. dub 2017

@romik32 waaw,to jsou dvojcatka jasne,takova cisla tak brzy po ket🙂)..potichu uz blahopreji,hlavne klidnejsi rezim a byt v pohode🙂)

romik32
3. dub 2017

Dekuju vam holky vsem ❤

georgina_
3. dub 2017

@babikadaska taky mě to mrzí, snad bude brzy dobře a najdeš pořádnou sílu na další pokus 😉 ♥

georgina_
3. dub 2017

@romik32 wau, úžasné, já měla poloviční, takže můžu gratulovat! Pak podej zprávu, jak dopadl utz...dávej na sebe pozor! 🙂

georgina_
3. dub 2017

@fonamor seš si jistá, že je tampon ok? Mě to taky rozčilovalo, ale neriskovala jsem to. Kolik utroše dáváš? Já už snižuju dávky a nemůžu se dočkat vysazení, 3 měsíce jsou fakt na palici, takže tě naprosto tě chápu 😀 Buď silná! 😉 ♥

fonamor
autor
3. dub 2017

@georgina_ aspon v praci ten tampon,doma uz bez.. 🙂...jako nevim jak vy,holky,ale me ten utros tece vszde okolo,jen ne do intimky🙂))...
Naordinovala jsem si 2-2-2🙂

georgina_
3. dub 2017

@fonamor teklo mi to jak kdy, ale většinou do intimky 😀 😅 Počkej naordinovala sama, nemáš dávkování od doktora???

fonamor
autor
3. dub 2017

@georgina_ tak asi nosim spatny gatky,me to jde do stran🙂)... Doktorka napsala 2-0-2,no a davam pro sicher i jednu davecku v piledne🙂)
Kdy ti konci tri mesice? To se pak jde na ten velky utz,vid? Hlavne,at jste s miminkem v poradku!!🙂

georgina_
3. dub 2017

@fonamor :-d no hele gatěma to může být, já když si dám tangáče, tak naprosto okej, když si dám trochu volnější nohavičkový, tak je fakt, že je to víc rozteklý 😀
Taky jsem měla 2-0-2 a v poledne 2duphastony...předpokládám, že polední polykáš?
Končí mi o víkendu, přesně tak, screening mám příští týden, jsem nervozní, moc děkuju! 🙂

fonamor
autor
3. dub 2017

@georgina_ tak a jsme doma,je to gatkama😉)).... Vsechno zavadim,ono je pry lepsi to zavadeni,ikdyz to stve....
Zkus byt v klidu,uvidis,ze vsechno bude v poradku a ty uvidis mimco🙂).
Muzu se zeptat,kolukaty pokus to byl?🙂

babikadaska
3. dub 2017

bola som na krvi aj ultrazvuku. hcg uz iba zbytkove 22.
moja statna gynekologicka a rovnako aj lekar v Reprofite mi uba povedali,ze pri dalsej menstruacii mam prist na KET. ziadne vysvetlenie preco som potratila ani navrh na nejake vysetrenia pred KET-om. je to normalny pristup ? nemala by som nieco absolvovat kym pojdem na dalsi vklad ?

georgina_
3. dub 2017

@fonamor 😀 taková blbost, že? Jojo, je to lepší, jen jsem myslela, že přes den s tím neoperuješ 😀
Jojo, snad bude prcek v pohodě, zatím roste hezky...
Byl to druhý pokus s celou stimulací, první pokus byl tragický, teď podruhé se povedl i jeden mražáček 🙂

tetalucina
3. dub 2017

@fonamor ahoj, to je dobre,ze si tak v pohode;)to se bude mimiskovi libit;)budes testit nebo vydrzis?

fonamor
autor
3. dub 2017

@georgina_ 🙂... Tak to si prijdete jeste pro sourozence🙂).. Dej pak fotku,jak prcek vypada a k druhemu pokusu moc gratuluju.. Furt jeste mate rezervy🙂.
Drzte se🙂

fonamor
autor
3. dub 2017

@tetalucina no,pokud do nedele neprijde mrcha,tak urco vydrzim. Stejne jsem cely tyden v praci a delam dvanactky..
Ja ted maleho bojkotuju🙂)

romik32
3. dub 2017

@georgina_ Dekuju😘

romik32
3. dub 2017

@babikadaska Je to spravny postup..pri 1 ivf se to malokdy podari a jeste na 1 pokus,a oni samozrejmne muzou jenom typovat proc to tak bylo..cim vic transferu,tim vecsi sance..ja se divim,ze ti ty utz vubec delali,ty se delaji,kdyz je to hcg vysoky jinak nic stejne neuvidi..na vysetreni posilaji po potratech nebo po neuspesnym ivf cyklu ,musis im verit,oni vedi nejlip co delat 😉

romik32
3. dub 2017

@babikadaska a potrat to jeste nebyl,s tim hcg to asi jeste ani nebylo tehotenstvi si myslim..ono se to treba malinko chytlo a hned pustilo..

georgina_
3. dub 2017

@fonamor děkujeme, jsi zlatá...foto dám, abych vás tu všechny motivovala 😀 Taky se drž a dávej na sebe pozor!!! (ty 12ky...) 🙂 ♥

romik32
3. dub 2017

😍

raelyn
3. dub 2017

@romik32 moc moc gratuluji, krásná hodnota 🙂 a držím palce 😉

raelyn
3. dub 2017

Jinak holky já dnes krevní test na hcg 0, takže teď nevím co bude dál. Máme ještě sněhuláčky, ale jsem teď tak moc zklamaná, že nevím, zda jít hned do ketu nebo nějakou dobu počkat.

romik32
3. dub 2017

@raelyn Dekuju😘 ja jsem chtela do Ket-u hned,zklamana jsem sice byla,ale oddalenim tomu stejne nepomuzu,pokad bude menstruace tak jak ma,neni duvod cekat a ámuzes se zase na neco tesit..ja jsem byla rozhodnuta dat si pauzu pul roku az pred dalsim ivf..ale samozrejmne,zalezi na tom,jak se snasi pripadne neuspechy..kolik mate mrazacku?

raelyn
3. dub 2017

@romik32 máme 3 a zvažujeme, zda právě při dalším nejít do dvou. Ještě nevím co mi doporučí v centru (nestihla jsem tam dnes zavolat). Ale můj gyn. říkal, že by nečekal. No jednou už jsem to tak měla, hned po sobě a taky to nedopadlo.

romik32
3. dub 2017

@raelyn Tak ono to asi nezavisi na tom,kdy do toho pojedes😉no taky jsem si nechala doporucit,ale mne uz tesne pred transferem rekli,ze jsou vhodne dve ze tri a vzhledem k romu,ze zamrazovali 6 den,doporucujou dve..i kdyz puvodne bylo v planu jenom jedno

raelyn
3. dub 2017

Ahoj holky, založila jsem novou diskuzi na téma: Rady a zkušenosti - co vše mohlo pomoci, před ET/KET a následně po ET/KET, k úpěchu
Prosím Vás, pokud máte nějakou radu, přispějte tam. Děkuji ❤

babikadaska
3. dub 2017

@romik32 ale ja som mala od 11 DPT pozitivne testy a hcg 200. cez vikend to kleslo. nazvali to tak lekari :(

babikadaska
3. dub 2017

@romik32 a ultrazvuk mi robili aby videli aka je sliznica maternice. nie kvoli tehotenstvu. bola som podla poslednej menstruacie a datumu vkladu dnes 5+3 tt.

Strana