Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@romik32 jeee takové pěkné zprávy tady 🙂 blahopřeju 🙂
Dekuju vam holky vsem ❤
@babikadaska taky mě to mrzí, snad bude brzy dobře a najdeš pořádnou sílu na další pokus 😉 ♥
@fonamor :-d no hele gatěma to může být, já když si dám tangáče, tak naprosto okej, když si dám trochu volnější nohavičkový, tak je fakt, že je to víc rozteklý 😀
Taky jsem měla 2-0-2 a v poledne 2duphastony...předpokládám, že polední polykáš?
Končí mi o víkendu, přesně tak, screening mám příští týden, jsem nervozní, moc děkuju! 🙂
bola som na krvi aj ultrazvuku. hcg uz iba zbytkove 22.
moja statna gynekologicka a rovnako aj lekar v Reprofite mi uba povedali,ze pri dalsej menstruacii mam prist na KET. ziadne vysvetlenie preco som potratila ani navrh na nejake vysetrenia pred KET-om. je to normalny pristup ? nemala by som nieco absolvovat kym pojdem na dalsi vklad ?
@fonamor ahoj, to je dobre,ze si tak v pohode;)to se bude mimiskovi libit;)budes testit nebo vydrzis?
@tetalucina no,pokud do nedele neprijde mrcha,tak urco vydrzim. Stejne jsem cely tyden v praci a delam dvanactky..
Ja ted maleho bojkotuju🙂)
@babikadaska Je to spravny postup..pri 1 ivf se to malokdy podari a jeste na 1 pokus,a oni samozrejmne muzou jenom typovat proc to tak bylo..cim vic transferu,tim vecsi sance..ja se divim,ze ti ty utz vubec delali,ty se delaji,kdyz je to hcg vysoky jinak nic stejne neuvidi..na vysetreni posilaji po potratech nebo po neuspesnym ivf cyklu ,musis im verit,oni vedi nejlip co delat 😉
@babikadaska a potrat to jeste nebyl,s tim hcg to asi jeste ani nebylo tehotenstvi si myslim..ono se to treba malinko chytlo a hned pustilo..
😍
Jinak holky já dnes krevní test na hcg 0, takže teď nevím co bude dál. Máme ještě sněhuláčky, ale jsem teď tak moc zklamaná, že nevím, zda jít hned do ketu nebo nějakou dobu počkat.
@raelyn Dekuju😘 ja jsem chtela do Ket-u hned,zklamana jsem sice byla,ale oddalenim tomu stejne nepomuzu,pokad bude menstruace tak jak ma,neni duvod cekat a ámuzes se zase na neco tesit..ja jsem byla rozhodnuta dat si pauzu pul roku az pred dalsim ivf..ale samozrejmne,zalezi na tom,jak se snasi pripadne neuspechy..kolik mate mrazacku?
Ahoj holky, založila jsem novou diskuzi na téma: Rady a zkušenosti - co vše mohlo pomoci, před ET/KET a následně po ET/KET, k úpěchu
Prosím Vás, pokud máte nějakou radu, přispějte tam. Děkuji ❤
@romik32 ale ja som mala od 11 DPT pozitivne testy a hcg 200. cez vikend to kleslo. nazvali to tak lekari :(
@romik32 a ultrazvuk mi robili aby videli aka je sliznica maternice. nie kvoli tehotenstvu. bola som podla poslednej menstruacie a datumu vkladu dnes 5+3 tt.

@itworks ahojky,jj,porad nastaveny rezim totalni ignorace🙂.. Dneska jsem se uz nastvala a zavrela se tamponem,ten utros mi tak vadiii!!☹(... Popijim si uz v klidu svoje treti kafe a mam to vsechno na haku🙂)
Co vy? Kdy jdete do heliosu? Mam pocit,ze 19.4.??... Pockej,za chvili ti to zacne.. Uz jsi v pohode,relativne?