icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

babikadaska
3. dub 2017

@raelyn ja som dnes vysadila utrogestan. pockam na menstruaciu a hned pri tej dalsej ideme na KET. lekar v reprofite mi povedal,ze nie je naco cakat. a ja takisto cakam nechcem,naco to oddialovat ? budem sa bat,ci embryjko prezije rozmrazovanie,chcem to co najskor vediet. a kedze sa mi podarilo otehotniet hned ma prvykrat,zial teda dnes mi potvrdili,ze cez vikend som o babo prisla :( tak som este nabudena a strasne verim ze hned na druhy krat to vyjde a uz aj s uspesnym koncom...

raelyn
3. dub 2017

@babikadaska budu moc držet palce 😉

romik32
3. dub 2017

@babikadaska Jojo,ono se to chvili muze drzet a pak se pusti,hcg se musi kazdy druhy den zdvojit...na druhou stranu je mnohem lepsi,kdyz se pusti,nez by pak mnelo byt neco spatne..ne kazde,i kdyz na pohled kvalitni embryo se muze udrzet,nikdy to neni jiste,musi se sejit hrozne moc veci..😍musis verit,ze priste to vyjde a tohle hodit za hlavu..ono je to do 12 tydne porad jenom biochemicke a bohuzel ani pozivny tt neznamena,ze bude vsechno vporadku😉

romik32
3. dub 2017

Nechapu,ze ti to nevysvetlili,nemuzes byt v 5+3,kdyz bylo hcg 200 a dal nerostlo..co to jsou za amatery?😲

babikadaska
3. dub 2017

@romik32 beriem to presne ako si napisala a mam este 2 mrazacky takze budem dufat v lepsie zajtrajsky s nimi 🙂

a tebe fakt este raz srdecne blahozelaaam !!!

babikadaska
3. dub 2017

@romik32 no ved cele to bolo komplikovane a napr dnesne testy aj ultrazvuk som si vydupala sama,pretoze som krvacala a citila,ze to nie je ok.
stale mi opakovali ze musim pockat do ultrazvuku 11.dubna,ktory potvrdi alebo vyvrati srdiecko. mam v emaili od doktora napisane min.piatok,ked som mu zdoraznovala ze krvacam a nezdvojnasobuje sa mi hcg citujem: "z medicinskeho hladiska nema meranie hcg dalsi vyznam. pockajte si na ultrazvuk 11.4. " no a dnes 3.4. to dopadlo takto :(

romik32
3. dub 2017

Dekuju ti..hod se do psychicke pohody,musis to brat lip,jinak se zcvoknes:smiling_mozna by jit do prace nebyl spatny napad,az to porad neresis..tohle je proste priroda,to co podstupujeme je proti ni a kdyz to telo nechce,tak pres to nejede vlak🙏

babikadaska
3. dub 2017

@raelyn ved aj ja tebe!
a kedy sa rozhodnes,ci pojdes na KET hned v dalsom cykle alebo este pockas ?ake mas dovody na cakanie ?
ja totizto u seba nevidim ziadne ale na druhej strane to mam tiez v hlave,ci by nebolo lepsie pockat a mozno sa nejako lepsie pripravit :( hlavne po tom mojom uspechu/neuspechu :(

babikadaska
3. dub 2017

@romik32 bola som doma vyse mesiaca a mas uplnu pravdu,zajtra ukoncujem neschopenku a vraciam sa do prace. mam stresujucu pracu, chcela som byt pocas IVF doma,ale teraz urcite potrebujem peist na ine myslienky a preckat cas do KET-u.

romik32
3. dub 2017

@babikadaska To nechapu...to hcg je na zacatku smerodatne😲

hanyas
3. dub 2017

@romik32
@babikadaska Ja mela hcg max.240 a tehotenstvi to bylo. Ze bylo spatny, to uz je dalsi vec... takze tehotna byla a dle posl.ms byla 5+3. I kdyz hodnota tt neodpovidala... Myslim, ze jedina chyba byla v tom, ze mela jit na kontrolu az 11.4. - pokud to bylo od zacatku "divny", mela byt kontrola driv.

romik32
3. dub 2017

@hanyas a neni prave spatne na tom to,ze to hcg je.nizke?:fearful:ja si neumim predstavit mit v 5 tydnu tak nizke hcg..a ono se ji snizovalo,takze si.myslim,ze to bylo jasny..

hanyas
3. dub 2017

@romik32 no je to spatne, to jo. Ale tehotenstvi to bylo. Taky nechapu, ze to takhle neresili. Ja treba jezdila obden na krev, aby se nic nezanedbalo.

romik32
3. dub 2017

@hanyas No prave,ja nechapu,ze chteli cekat tak dlouho a cpat ji hormonama..😖nektere doktory by jsem nakopla..ja jsem ji jen chtela uklidnit,aby to nebrala jako potrat,tohleto se nekolikrat stane zenam pri prirozenem poceti a ani o tom nevi,jenom se jim zpozdi menstruace..

romik32
3. dub 2017

Ale chapu,ze nekdo to snasi hur...moc vam vsem preji,at ty dve carky na kazdou vykouknou..😍

verunkadar
3. dub 2017

Ahoj, mám jednu otázku, dělá se ještě profuk vejcovodů? Kdo s tím má nějaké zkušenosti. Připravuji se už na druhé IVF, ale nějak mi stále v hlavě pobíhá myšlenka pročištění cest. Děkuji předem za Vaše odpovědi.

nita1984
3. dub 2017

@verunkadar ja byla loni v létě a žádný efekt to nemělo

romik32
3. dub 2017

@verunkadar jestli jdes na aivf,tak to asi nema cenu,ne?

itworks
3. dub 2017

@fonamor jojo 19.4. Jo, jsem v pohodě, ulevilo se mi, že půjdem do Brna.Dnes jsem byla u kámošky se podívat na heliosatko na druhý et 🙂 jen mi ho může doporucit. To je dobře, že na to nemyslíš 👍 tak jen tak dále, držím palce 😘

verunkadar
3. dub 2017

@romik32 má to cenu, nikdy není stoprocentní, ze IVF vyjde. A pak už mi žádná jiná možnost nezbude, než někde zkusit podstoupit, jestli ještě to jde, profuk. Tak se ptám, neptám se na to, zda to má teď cenu či ne. 🙂

raelyn
3. dub 2017

@babikadaska je to dnes čerstvé, i když jsem to tušila, že to nevyšlo. Musím to probrat s manželem a uvidím co doporučí v centru. Můj obvodní gyn. by to prý neodkladal. Uvidím 😍

romik32
3. dub 2017

@verunkadar no to ne,tak po ivf,kdyz by se nepovedlo budes mit casu dost,a mimo ivf je jeste hodne moznosti..spis se pruchodnost vejcovodu dela pred ivf,jestli jsou ucpane nebo ne,kdyz jsou pruchodne a spermio v normalu neni duvod hned k ivf 😍

verunkadar
3. dub 2017

@romik32 já mám nízké AMH a problémy s cystami. No čas, nevím, jestli čas je měsíc, dva, objednání je docela na dlouho si myslím, jako všude. Já jsem byla na laparoskopii cca 2 roky. No v dnešní době je IVF bysnis, takže ti stejně každý hned umělé vnutí a člověka prostě přesvědčí, že to jinak nejde, a pak je to občas úplně jinak.

romik32
3. dub 2017

@verunkadar Tak v spravnym centre rozhodne do ivf netlaci..aspon tady v Plzni.ne,akorat mi samotny doslo,ze kdyz je mi skoro 36,spermio na prd,tak cekat a zkouset nema smysl..nizke amh neni dobry,ale i s tim to muze vyjit prirozene😉takze jestli jses mlada holka,nech si je profouknout,ivf muzete jeste odlozit a muzete zkusit iui,nebo minimalku..jestli ovulujes teda 😉

verunkadar
4. dub 2017

@romik32 27 je mi. Právě, IUI nezabírají, Clostilbegyt mi tu ovulaci nahodil prý, ale stále nic. Bolesti při ovulaci jsou a jako blázen. Ale prostě není šance, přes dva roky a nic. Spermio mame super, ale chyba je ve mně. Minule ze mne dostali 5 vajíček, teď zkusí dostat prý více ještě. Zkoušíme poslední pokus a pak děj se vůle boží. Pak zkusím podstoupit ostatní věci.

romik32
4. dub 2017

Jo takhle,ja myslela,ze jenom zacinate..skoda,ze ti neudelali pruchodnost pri tom iui,kdyz jsou vejcovody nepruchodne,tak to nema cenu delat😔i kdyz ona ta nepruchodnost vznika treba po operacich v male panvi,nebo pri zanetech tam dole,ze tam jakoby vznikaji srusty..tak to budu drzet palce 🍀

fonamor
autor
5. dub 2017

Ahoj holky, tak jsem zase za vola, ale jdu se zeptat. Když proběhne KET, tak první den se počítá už den transferu? Protože jestli jo, tak jsem zase o den dozadu🙂))

jennyy12
5. dub 2017

@fonamor Den transferu se nepocita.

romik32
5. dub 2017

@fonamor jak rika
@jennyy12 den transferu se nepocita🙂 uz budes testovat?

fonamor
autor
5. dub 2017

@romik32 aha, protože jsem si všimla v jiné skupině, že holky některé to počítají právě i s tím dnem, děkuju🙂
Holky, já testovat už vůbec nebudu, strach mi to nedovolí... teď je období mrchy, kdy by měla dorazit.. ale slibuju, že pokud do neděle nedorazí, tak v pondělí testnu.
Jinak nemám žádné příznaky ničeho, břicho nebolí, prsa nebolí, nic..

Strana