icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
5. dub 2017

@fonamor jak pisou holky, nepocita 😉 taky me zajima, kdy na to vliiiitnes 😀

hanyas
5. dub 2017

@fonamor aaa, piseme zaraz 😀 tak to budu nervozni za tebe. Do pondeli je jeste strasssne daleko...a pritom tak blizko 🙂 no, fandim ti moc! Musi to vyjit 🙂

fonamor
autor
5. dub 2017

@hanyas když tak, až v pondělí... ikdyž já jsem hrozný skeptik, vždy čekám to nejhorší, naštěstí teď není čas se tím trápit, rubu 12tky, tak jsem v jednom švungu🙂

hanyas
5. dub 2017

@fonamor taky nejsem moc optimista. Lepsi je byt prijemne prekvapen, nez bolave zklaman... chapu te 😉 jen se nam v te praci nepredri!!! 😊

romik32
5. dub 2017

@fonamor Tak to si dobra..ja si to taky rikala po tom nevydarenem et a 4 den jsem bezela po test😀a pak uz jen testovala a testovala,furt jsem myslela,ze ta carka zmizne😀

fonamor
autor
5. dub 2017

@hanyas neboj, sedím v kanceláři, takže pohodička🙂.. no přesně tak, holky já se přiznám, byly doby, kdy jsem testovala už od třetího dne a to jsem byla takový magor, že jseem dala i tři testy za den a nic a potom jsem doufala a čekala, že se někde objeví a prd.
Teď to mám hozené fakt jinak. Kašlu na to, představa, že bych dneska testla a nic tam nebyla, tak budu smutná atd, to si raději odbydu až pak při jednom...

fonamor
autor
5. dub 2017

@romik32 no už jsem dost ponaučená🙂... tobě držím palečky at se s mimčem držíte. ka krev už jsi byla?

romik32
5. dub 2017

@fonamor Jojo byla v pondeli,mela jsem 3811 14 den,a na utz jedu pristi stredu,je to hrozne dlouhy😔moc doufam,ze bude vse v poradku..pro uklidneni si zajdu jeste jednou jako samoplatce na hcg,jestli se zvysuje..vim,ze jsem blazen,ale tim,ze nemam zadny priznak,krome obcasneho pobolivani podbrisku,tak si prijdu hrozne netehotne😀

fonamor
autor
5. dub 2017

@romik32 a jooo, už vím, psala jsem ti příspěvek, že to budou dvojčata s takovým hcg🙂
promin, občas plavu, jsem ve více skupinkách🙂.. a tu krev ti schvaluju, taky bych chodila, abych měla jistotu, že je vše v pořádku...
S tím pocitem netěhotně si vůbec nelam hlavu, každá ženská to má jinak a příznaky určo přijdou později, to se neboj🙂)

itworks
5. dub 2017

@fonamor třeba právě teď s tvým přístupem to vyjde 🙂 myslím na tebe a mrchu vypust z hlavy .

romik32
5. dub 2017

@fonamor ja vim,ale vysvetli to moji hlave😅 tak jsem na tebe v pondeli moc zvedava..uvidis,ze uvidis dve carecky😍 skoda,ze nemuzu chodit do prace,ale delam i nocni 12-tky a fyzicky hodne narocnou praci,jeste mezi chemikaliemi..doma je to na palici..

kubikubi
5. dub 2017

Omlouvám se, že se "vtírám", ale všimla jsem si, že tu taky řešíte výši hcg. Tak se chci zeptat...v po jsem byla na krvi (16den po ket) a měla jsem prý přes 10000. Nemyslíte, že to budou dvojčata, že ne ? 🙂

romik32
5. dub 2017

@kubikubi cozeee? Tak trojcata asi 😅ja mela 14 den 3800 a strasi mbe s dvojcatama,takze u tebe jsem si jista😀 dneska jem 16 den a jedu jako samoplatce na hcg,tak ti pak napisu kolik bylo..

romik32
5. dub 2017

@kubikubi vkladala si kolik a jak stary?

hanyas
5. dub 2017

@fonamor tyyy jo, tak treti den bych netestovala, ale jak jednou zacnu, nevim, kdy prestat. Je to zavislost 🙂 ted je to jiny, pac i vysledek bude jinej! Silne pozitivni! 🙂

hanyas
5. dub 2017

@kubikubi ja tomu teda az tak nerozumim, ale rekla bych, ze budou bobanci dva! 😀 to hcg je fakt vysoky! gratuluju! 🙂

fonamor
autor
5. dub 2017

@romik32 to je jasny,jen doma odpocivejte,ono se jeste nalitas dost🙂)

fonamor
autor
5. dub 2017

@kubikubi paneboze,to je ale cislo,ani si netroufam tipovat,kolik tech mimisku v brisku mas🙂)).potichu gratuluju a hlavne ted v klidu🙂

fonamor
autor
5. dub 2017

@hanyas no vis jak,clovek ze zvedavosti zkousel pregnyl a pak uz to jelo🙂
Ja se tesim na tebe az zacnete🙂.. Muzu se zeptat,proc cekate az do kvetna? Jo a jak dopadly testy z genetiky? Doufam,ze je vsechno cajk🙂

fonamor
autor
5. dub 2017

@itworks no ted na to fakt nejak kaslu🙂.. Kdy ty jdes do druheho pokusu? Doufam,ze psychicke bolesti jsou uz davno tam tam a mas vyhlidky jit s chuti do dalsiho🙂

itworks
5. dub 2017

@fonamor vzhledem k tomu, že teď toto ivf bylo celé "divné", nervy hned od začátku a že vůbec et byl, tak jsem v pohodě, díky tomu, že jsem řešila co budeme dělat dále, jsem po neg. krvi neměla čas se tím moc trápit. Dnes jdu k obvoďákovi žádat o lázně, mám doporučení z car, tak snad to pojišťovna schválí. Dr doporučila dodělat nějaká vyšetření, hlavně reprod.imuno Plzeň. u manžela nějaké testy a do dalšího ivf asi s PGD... Jsem zvědavá na Brno 🙂 další pokus se bude odvíjet podle lázní, vyšetření, doporuční, výsledků...asi červenec.

fonamor
autor
5. dub 2017

@itworks mne klepne🙂... Az v cervenci!!!... Ty lazne jsou pry masakr,ale pomahaji🙂.. Ale jo,je dulezite mit veskera vysetreni a byt pak v kidu,na druhou stranu te chapu...

nita1984
5. dub 2017

@fonamor hele, já jsem rozhodnutá jít do dalšího KET až v září nebo říjnu..pokud by tenhle nevyšel... někdy je ta pauza prostě potřeba a já vidím i na manželovi, že už je z toho unavenej... tak si případně chceme dát přes léto pauzu, v září máme dva týdny na wellness hotelu tak bychom do toho praštili potom.

fonamor
autor
5. dub 2017

@nita1984 chapu,my po prvnim ivf meli pauzu skoro rok. Jenze bohuzel my uz musime jet pecky kvuli veku.. Vzdyt vis🙂

nita1984
5. dub 2017

@fonamor jojo, je mi to jasný... v tomhle mám maličkou výhodu, i když nejmladší taky nejsem... manželovi jsem tuhle pauzu slíbila, takže není důvod to nedodržet. Tím, že zatím jsou mrazáčci, i když už jen 5, tak pořád je naděje, že do 2. IVF to vůbec nedojde.

kubikubi
5. dub 2017

@fonamor
@hanyas
@romik32 Vkládali jsme jednu hatchujici blastocystu. Ale tak jak píšete že se to denně zdvojnásobuje tak by to 14 den bylo cca 2500 což by bylo celkem v norme ne? 🙂 Na krvi jsem byla až 16. den protože transfer byl v sobotu.

itworks
5. dub 2017

@fonamor tak tím, že to bude 3 IVF, tak už to chci mít vše vyšetřené. To vydržím, hlavně, že se něco děje a řeším to.

katkadam
5. dub 2017

Ahojky,asi hloupa otazka,jste vsechny nekuracky?Pokud jste driv kourili,jak dlouho pred IVF prestat,myslite,ze 2-3cigarety muzou ovlivnit uchyceni ? Diky

itworks
5. dub 2017

@katkadam těžko říct, jsem nekuřačka a stejně se embryo nechytí. Ptala jses na to dr z car nebo embryologa?

katkadam
5. dub 2017

@itworks prave,ze ptala a vzal to tak s nadsazkou a prikladem mi dal sestricky,ktere taky cudily a nejak tomu nedaval vetsi vahu,vzhledem k tomu,jak jsem z toho byla psychicky na dne,tak jsem pouzivala cigaretovou berlicku,kamaradi to taky neresili,ze tim to neni.Ale ve finale si to vycitam,do dalsiho IVF jedine bez cigarety

Strana