Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor jojo, u starého 🙂 BIO rodiče fakt ne 😀 Jak koukám na ty humusy typu tribulus terrestris, tak budu mít doma naspídovanýho sexuchtivýho a agresivního chlapa, teda aspoň podle toho, co tam píšou 😀 to fakt BIO nebude. Leda by to zachránil ten ječmen - ten máme v nejvyšší kvalitě 🙂 hele, jestli bez koníka vydržíš, udělá ti to jedině dobře. Nebudeš se stresovat cizíma pozitivníma testama nebo špatnýma zprávama druhých 🙂 a že nic nebolí! Však to je dobře. Tak by to mělo být asi vždy. Minule jsi měla holt smůlu. Ale teď! Teď bude vše OK! 🙂
Ženský, nezapomeňte na čaj báby radnicky 😉
Cervené už do sebe leju od píchnutí pregnylu, dvojka denně to jistí, ikdyž je pravda, že včera jsem si tu dvojku taky nalila, ale nevypila jsem, to je v hlavě, dneska se polepším🙂.. Příští týden jdeš na krev, viď? jsem zvědavá na hodnoty a utz🙂
@tehulka1167 jaký to čaj? jako po KET? baby radnický?
@fonamor víš že já jsem večer po KET taky měla hrozný bolesti v podbřišku a to tři dny, pak dva dny klid a pak znovu i se spinenim. Ono to moje tělo bojkotovalo hned od začátku, nebo špatná embrya, nevím. Ale buď ráda,že teď je to v pohodě. Určitě je to dobře.
@fonamor čaj báby radnicky na otěhotnění . Zadej do Google. Pije se do transferu.
@tehulka1167 aha, tak to už není pro mě, jsem po KET🙂.. ale díky, určitě využiju příště..🙂
@klokanka73 tak vidím, že jsem nebyla sama, bolesti to byly strašné, hlavně ty výstřely..
No hlavně, že už máme klid.. a jak ti to dopadlo? Promiň, že se ptám, ale už tu mám občas docela zmatek🙂
14 DPT - hcg 172
16 DPT - hcg 186
nezdvojnasobuje sa to a hodnoty su dost nizke
😢😢😢😢
@babikadaska To je fakt malo bohuzel 😢 ver,ale moc se na to neupinej..promin,jestli si to uz psala,e mrazacky mate?
@fonamor blbe, biochemické těhotenství... Myslím že ty bolesti znamenaly že je něco špatně, ani chodit jsem nemohla a zimnice pořád. Tak když je teď všechno v pohodě, určitě se tam u tebe embryjku daří dobře.
Ahoj holky, od vecera silne krvacim takze je to v pr..:(pristi tyden tam jedu na kontrolu a uvidim co dal, vzdavat to rozhodne nechci,ale nevim co delat...jinam vsem s drobkama v brisku drzim palecky🙏ted nam zacina vsechno rozkvetat tak to bude i s brouckama;)
@klokanka73 pořádnou zimnici jsem měla taky ted nevím, jestli 4 nebo 5 den a pak se rozjela mrcha.. Máte doufám aspoň zamraženo a hned další pokus🙂
@babikadaska Já bych zatím nestresovala. Na začátku se hodnota zdvojnásobuje každé 2-3 dny. Může ti to růst pomaleji. A jinak hodnotu nemůžeš brát samu o sobě. Ta škála hodnot pro jednotlivá období je hrozně velká. A jsi v ní. Mimochodem moje první hodnota byla 178.
Uvidíš, jak to bude pokračovat dál. Budu držet palce, ať to dopadne dobře. Rozhodně nesmutni předčasně 😉 teď je důležitý být v pohodě
@babikadaska je mi to líto, ale takhle prosperující těhotenství nevypadá. Zázraky se dějí, ale moc se na to neupínej...
😔nevzdavej to ❤
@romik32 rozum mi vravi ze to neni dobre.
mame este 2 mrazacky,takze je co vkladat. 🙂
@fonamor @romik32 já jedla ananas skoro po kilech - ale jen odrůdu "sweet" - slaďoučkej, co nedráždí jako ten klasický - to jsem měla patro a jazyk jak když přejedu brouskem...mňam, tisíckrát lepší než džus 🙂 👏 Mívají v Albertu a občas v Kauflandu 😉 A listovku 800/den. Jinak normálka, žádný extra šarlatánství 😉
@babikadaska no tak potom?ono je to nekdy ten ket lepsi nez et..v klidku,bez bolesti,bez toho stresu z celej stimulacie..😉
@babikadaska jestli máte mražáčky, tak je to fajn, příště to vyjde, musí, držím pěsti 😉
@tetalucina ☹ ...no to určitě nevzdávej! Teď si odpočiň, naordinuj si procházky na sluníčku, naber sílu a zkus se těšit na další pokus...bude jaro, teploučko, to by nebylo, aby se už nezadařilo!!! 😉 ♥

@fonamor zatím můžu tak psát, ze sedím v čekárně 😀 ale je tu můj oblíbený doktor, tak to beru jako dobré znamení.