Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas neboj, sedím v kanceláři, takže pohodička🙂.. no přesně tak, holky já se přiznám, byly doby, kdy jsem testovala už od třetího dne a to jsem byla takový magor, že jseem dala i tři testy za den a nic a potom jsem doufala a čekala, že se někde objeví a prd.
Teď to mám hozené fakt jinak. Kašlu na to, představa, že bych dneska testla a nic tam nebyla, tak budu smutná atd, to si raději odbydu až pak při jednom...
@fonamor Jojo byla v pondeli,mela jsem 3811 14 den,a na utz jedu pristi stredu,je to hrozne dlouhy😔moc doufam,ze bude vse v poradku..pro uklidneni si zajdu jeste jednou jako samoplatce na hcg,jestli se zvysuje..vim,ze jsem blazen,ale tim,ze nemam zadny priznak,krome obcasneho pobolivani podbrisku,tak si prijdu hrozne netehotne😀
@romik32 a jooo, už vím, psala jsem ti příspěvek, že to budou dvojčata s takovým hcg🙂
promin, občas plavu, jsem ve více skupinkách🙂.. a tu krev ti schvaluju, taky bych chodila, abych měla jistotu, že je vše v pořádku...
S tím pocitem netěhotně si vůbec nelam hlavu, každá ženská to má jinak a příznaky určo přijdou později, to se neboj🙂)
Omlouvám se, že se "vtírám", ale všimla jsem si, že tu taky řešíte výši hcg. Tak se chci zeptat...v po jsem byla na krvi (16den po ket) a měla jsem prý přes 10000. Nemyslíte, že to budou dvojčata, že ne ? 🙂
@fonamor vzhledem k tomu, že teď toto ivf bylo celé "divné", nervy hned od začátku a že vůbec et byl, tak jsem v pohodě, díky tomu, že jsem řešila co budeme dělat dále, jsem po neg. krvi neměla čas se tím moc trápit. Dnes jdu k obvoďákovi žádat o lázně, mám doporučení z car, tak snad to pojišťovna schválí. Dr doporučila dodělat nějaká vyšetření, hlavně reprod.imuno Plzeň. u manžela nějaké testy a do dalšího ivf asi s PGD... Jsem zvědavá na Brno 🙂 další pokus se bude odvíjet podle lázní, vyšetření, doporuční, výsledků...asi červenec.
@fonamor hele, já jsem rozhodnutá jít do dalšího KET až v září nebo říjnu..pokud by tenhle nevyšel... někdy je ta pauza prostě potřeba a já vidím i na manželovi, že už je z toho unavenej... tak si případně chceme dát přes léto pauzu, v září máme dva týdny na wellness hotelu tak bychom do toho praštili potom.
Ahojky,asi hloupa otazka,jste vsechny nekuracky?Pokud jste driv kourili,jak dlouho pred IVF prestat,myslite,ze 2-3cigarety muzou ovlivnit uchyceni ? Diky
@itworks prave,ze ptala a vzal to tak s nadsazkou a prikladem mi dal sestricky,ktere taky cudily a nejak tomu nedaval vetsi vahu,vzhledem k tomu,jak jsem z toho byla psychicky na dne,tak jsem pouzivala cigaretovou berlicku,kamaradi to taky neresili,ze tim to neni.Ale ve finale si to vycitam,do dalsiho IVF jedine bez cigarety

@fonamor jak pisou holky, nepocita 😉 taky me zajima, kdy na to vliiiitnes 😀