Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@katkadam ahojky, já jsem kouřila docela hodně a dlouho a když se nedařilo otěhotnět, tak před první návštěvou v centru jsem prostě přestala. Všude jsem četla, že i kouření může způsobovat neplodnost atd, takže mě dost děsila představa, že jdu na kliniku řešit, že chci mimi a přitom kouřím, to bych se asi nedokázala podívat doktorovi tehdy do očí 😀 takže jsem přestala a podařilo se 🙂 teda až za rok časově, takže jsem rok před otěhotněním už nekouřila a byla jsem za to moc ráda, protože prý se tělo tak nějak vyčistí jakžtakž právě za ten cca rok.
přeju ti ať máš taky pevnou vůli a at se brzy podaří mimi 🙂
@catchulinecka To jsi sikula,mela jsem se na to vykaslat davno,ach ty dobre duse,co tvrdi,ze tim to neni,ze kde jaka spina rodi o 106,potrebovala jsem to slyset aspon od doktora,ale ani on tomu neprikladal nejakou vahu,nekurackam musim pripadat hrozna,no takze znovu a lepe,diky 😉
@catchulinecka
ahoj holky dneska jesem po ET 2 den mam vedeni 2 morulky zajak dlouho myslize te by ch mohla skusit testovat na nejaky priznaky je jeste asi moc brzo ale porad mne boli bricho ale to mne zacalo bolet uz v ET rano
@katkadam ale tak zas si to nevyčítej! tak jako kouříš a můžeš přestat, ty jsi svým pánem a pokud se to podaří, budeš ty na sebe pyšná a mít z toho dobrý pocit 🙂 a hrozná nejsi 🙂 jde o to udělat jen první krok. Můžu vědět v kterém caru byl doktor takto "benevolentní" ? 😀
@catchulinecka Sanus HK
@itworks to mam radost jak te toho tolik ceka🙂takze lazne doporuceny a obvodak ti posle zadost?na jak dlouho asi?ja jedu zitra na tu kontrolu a jsem z toho takova nervozni:(
@fonamor na krev jdes az za tyden vid?neboj, vyjde to👍jsi v pohode a to je to nejspravnejsi;)
@catchulinecka Stejne je mi to divne,kdyby to koureni melo takovy vliv,tak by mi to snad rekl rovnou,no je na to hromada nazoru,nekdo tvrdi postupne,nekdo,ze pri otehotneni prestane mit chut zrovna,nekdo neprestane vubec.Mam za sebou 1.IVF 1.ET,ktere zkoncilo mimodeloznim az na vajecniku a 5 neuspesnych kriotr.,sam doktor je z toho nestastny,ze stale nic,proc mi tvrdi,ze nevi co,kdyz nezavrhl ani ty cigarety,opravdu me ta pece a vysetreni zacinaji pripadat nedostatecne.Obvodni gyn. me napsala aspon homeopatika na procisteni,chtela bych lazne,ale to asi nemuzu o koureni (max.5slim) ani pipnout,aby mi je dali,chystaji se na laparoskopii,pruchodnost uz mi delali,beru Estrofem,Prednison,Utrogestan a navic ted injekce na redeni krve,v patek na teh.test
@romik32 ano, i jedna se může dělit, nedávno byl o tom i článek, z 1 embrya 3 miminka. Hcg má široké rozmezí takže i vyšší hcg může být jen 1 embryjko a pěkné nevolnosti k tomu.
Holky,budte v klidu,instrukce mate,kdyby neco,naklusete do caru🙂
Ted je ta psychika dulezita,zapomente na obavy a uvolnete se,bo to tu s vami slehne🙂)
@tetalucina ahojky,kdyz nedojde do te doby mrcha,tak bych si zasla pristi stredu.
Ty nebud nervozni ze zitrka,vsechno dobre dopadne🙂
Dej pak vedet,jak pokracujete,budu na tebe myslet🙂
@absintka19 no ja nevilnosti nemam zadne..nic mi neni,jenom mne drobet picha a poboliva podbrisek,ale to.mam uz od zacatku..jinak noc,prsa nic,zle mi neni,preto som trochu nesva😀
😀
@katkadam koureni ovlivnuje kvalitu vajicek i nidaci ( jednou takovy clanek zverejnovala moje klinika) samozrejme jsou kuracky co otehotni a nemrknou a vypalujou jeste v tehu a vse je ok, ale náhoda je blbec a pokud jste dosli az do IVF, sekla bych s tim 🙂 I pro tvuj klid duse, ze si pro miminko udelala maximum. Preju pevne nervy a hodne uspechu. 🙂
@lenussekdekuji,seknu😉
@katkadam nene lekarka nejsem ( jen zdravotni sestra 😃) chodila jsem do Sanatoria Helios v Brne- podstoupila jsem u nich dve IVF , hodne jsem se zajimala , lekařu ptala a četla o tom. V rodine mam lekarku gynekolozku, takze jsem čerpala i od ni 🙂
Tak se klido zeptej na něco, jsou tu holky co maji taky velmi velky a dobrý přehled 😊😊 Urcite se najde někdo, kdo dobre poradí 😊

@katkadam jako globálně je kouření "zabiják", pokud by jsis to měla později vyčítat, tak není nic jednoduššího, než přestat 😀 chápu, že se mi to dobře říká, ale třeba ti to jen prospěje, když to nezkusíš, tak to nezjistíš. Přeji hodně štěstí, odvahy a vytrvalosti 🙂