icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
13. dub 2017

@kvetnatko muze byt uhnizdovani,na ms je fakt brzo😉

kvetnatko
13. dub 2017

@romik32 Vazne me to vydesilo..

itworks
13. dub 2017

@kvetnatko jsem taky pro unizďování nebo jen poraněný z et.

kvetnatko
13. dub 2017

@itworks Ja se picnu.. Nespinila bych po ET driv?

raelyn
13. dub 2017

@kvetnatko na MS je opravdu brzy, kór, když bereš léky. Může to být zahnizdění 😍 taky se k této variantě přidávám

romik32
13. dub 2017

@kvetnatko neboj😍ja po et spinila 8 den,9 se mi rozjela ms a to se divil,ze tak brzo😉3 den by se nerozjela..jake mas prasky

luccip
13. dub 2017

@evelinah drz se!!a prej ti aby si brzy nabrala energii a silu na novy boj!

kvetnatko
13. dub 2017

@raelyn
@romik32 Holky beru 3x2 Utrogestan.. Ruzove pteslo v hnede, ale jen na toaletnim papire. Jinsk nic..

firnang
13. dub 2017

ahoj holky ja jsem 10 den po et už asi 5 dni špiním někdy se ukaže i taková naružověla krev tak sem volala do caru řekli mi at tam přídu tak mi brali krev a vysledek my řekli ze jeto moc brzi ale že mám malinko zvýšene hcg ale uplně minimalně tak ted musím počkat do čtvrtka na další vyšetreni ale začali mne bolet záda jako by kříže a taky břicho a pořad špiním co myslite vy ste tadi přece jen skušenejsi a šikovne radylky

romik32
13. dub 2017

@kvetnatko vidis,tak to bude dobry,uvidis..jestli mas nejake cecko doma,tak si dej😉

kvetnatko
13. dub 2017

@romik32 Dekuju.. Cecko, beru kazdy den.. A ted piju kazdy den nekolik caju s citronem..

fonamor
autor
13. dub 2017

😢☹.... to mě strašně moc mrzí, holka, drž se❤

fonamor
autor
13. dub 2017

@kvetnatko na mrchu je opravdu hodně brzo, to je určo nidace, nic se neboj!!🙂.. a drž se)) ono to přejde))

kvetnatko
13. dub 2017

@fonamor Mas s nidacnim spinenim nejakou zkusenost?

hanyas
13. dub 2017

@fonamor ahojky 🙂 já poslední dny taky nějak nestíhám dočítat 😀 víš jak. V pondělí začínám s Proverkou, takže mám ještě času dost 🙂 Teď jsem momentálně ráda, že mi přišla MS jak měla, i bez léků, tak snad je tělo v "kondici". Aspoň trochu 🙂
Co ty? Jak je? Práce, samá práce?

fonamor
autor
13. dub 2017

@kvetnatko to nemám, ale jsou to typické příznaky uhnizďování.. pokud by to přetrvávalo, zavolala bych si na kliniku.

hanyas
13. dub 2017

@fonamor kočko, já nejedu do láznííí 😀 nějaký komunikační šum, či co? 😀 Nebo víš víc než já? :D

fonamor
autor
13. dub 2017

@hanyas to je tady frkot, viď?🙂.. já tu taky dva dvy nebyla a dneska jsem dočítala a dočítala. No je hezký, že začínáš na velikonoce, to se bude všechno dobře počítat🙂.. Práce ne, tento týden mám volno a abych pravdu řekla, jsem dnes od rána v pyžamu, nic se mi nechce🙂
Holka buď ráda za pravidelnou mrchu, já už ani nemůžu dopočítat DC:.))).. držím palec a piš, piš, muck))

fonamor
autor
13. dub 2017

@hanyas nééé?🙂))). a to bych přísahala, že jsem si i s tebou psala, že jdeeš🙂.. no nic, v tom případě totální skrat, soráček🙂

hanyas
13. dub 2017

@fonamor v poho 😀 přece jenom je nám tu halda 😀 lehce se něco pomotá 🙂 já právě posledních pár let mám strašný problémy s MS. Sama chodila jak chtěla, třeba 14dní špinění, den krvácení a zase špinění, takže jsem žasla, že přišla po 29.dnech a byla normální 🙂 ale pozor! Se stimulkou začínám až další cyklus, aby bylo jasno 😀

hanyas
13. dub 2017

@evelinah to je mi moc líto ☹

kvetnatko
13. dub 2017

@fonamor Uvidim co vecer a rano.. Ale moc dekuji..

fonamor
autor
13. dub 2017

@hanyas jo jo, jasný, pamatuju🙂... to už bude za chvíli🙂.. ještě jeden cyklus s hurá do boje🙂.. Ty jo, to je strašně dobře, že ti došla pravidelně a je normální, přece jen má ta mrcha docela důležitou funkci na tyto věci... tak tfuj, tfuj až tam do Brna🙂))

hanyas
13. dub 2017

@fonamor díky, díky 🙂 uteče to jako voda. V práci teď máme chaos a bude jenom hůř, s blížícím se koncem školního roku. Takže nebudu mít ani čas nad tím přemýšlet 😀

katkadam
14. dub 2017

@evelinah Ahojky,moc me to mrzí,mela jsem to stejně,prvni tri dny zoufalstvi,ani nevim,jak jsem fungovala,v pondelu menstruace a ZT v kalhotkach,dnes uz jsem relativně funkční,drzim pesti,at je brzy dobře. Ceka me 2.Ivf,tak se snazim,sehnat tu co nejvic informaci,aby jsme meli vsechna vyšetření atd.

kvetnatko
14. dub 2017

@katkadam To me moc mrzi.. Take jsem ted podstoupila 2. IVF. Po 1. jsme si nechali udelat imunologii a genetiku.. Problem jsem mela v imuno.. Moc drzim palce do dalsiho pokusu 👍

kvetnatko
14. dub 2017

Holky, jinak spineni zmizelo.. Snad se nevrati..

katkadam
14. dub 2017

@kvetnatko Moc děkuji,držím ti vsechny palecky,urcite to dopadne,je to dobre znameni 😉😊

kvetnatko
14. dub 2017

@katkadam Moc dekuji.. Uvidime, jestli se nevrati.. A jaka mate vysetreni?

katkadam
14. dub 2017

@kvetnatko No ja právě ani pořádně nevím,na 1.Ivf jsem byla pred rokem,nechavala jsem to tak nejak na doktorech a ti rekli,ze je vse o.k. 1.E.T. skončil mimod.teh. a pak 5 neúspěšných KT,posledni zamlkle v počátku.Příští tyden jdu v patek na konzultaci,delam si poznamky z diskuzi,abych se mohla na vsechno zeptat a zjistit,jestli nejake vysetreni nechybí,jsem vděčná za každou radu 😊Děkuju všem a všem vam přeji,at to klapne 😉

Strana