Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@luciebx určitě vyjde
ježiš holky, konečně supr zprávy! jen tak dááááál 🙂
Tak devcatka, byla jsem rano na krvi a hcg 115..
@kvetnatko Krásné, kolik dní jsi po et?
@luciebx
Krásná čárka. Potichu moc gratuluji. Jen tak dál ať sílí. Jak se cítíš? nějaké příznaky?
@luciebx Zatim nevim, jestli je to dostatecne..
@vanilly_ol Byla jsem brzy rano a dnes odpoledne je to 10 dni od ET..
@vanilly_ol ty občas prsa ale spis bradavky a picha v podbrisku takový rypani. A trosku začíná zlobit žaludek ale to si možná namlouvam pac u mamky zeru jak utržena z řetězu ha ha. Jinak občas mi Je dost zima. Ale Adi kdybych neměla ket vůbec bych nic netušila. Já to měla i u malého. Skoro vůbec mi nebývalo špatně
@verunkadar ahoj, já jsem z Brna a mají je v hodně obchodech s takovou tou zdravou výživou, čaji atd.. ale myslím, že se dají sehnat i na netu.. nijak jsem neřešila dávkování a vždycky nalila trochu do vody a popíjela to - já psala i tomu dědkovi kořenářovi (má svoje stránky) a ten mi napsal ještě i cosi dalšího, ale to jsem neužívala a pomohlo mi toto asi po měsíci každodenního pití.. držím palce! :o)
Se vám sem asi přidám se svým zázrakem 🙂 Na Apríla mi embroložka potvrdila oplodnění a řádný vývoj, 3. dubna ET, 18. Dr. pogratulovala k těhotenství :D. Až se mi tomu po těch letech útrap věřit nechce. Máte tu prosím někdo přehled na jaká všechna vyšetření musím a na která nemusím? Mám-li se definovat, tak su spíš "lesana" a nechce se mi podstupovat všechno... 😇
Tehulky gratuluju😘moc pekne se ty krasne zpravy ctou;)davejte na sebe pozor a uzivejte si to👏
@itworks jj verim ti,ale ted uz to bude jen lepsi a lepsi👍tesim se az zase zacneme🙂)
Taky se přidávám ke gratulacím ke //, těm, co čekají na utz držím palce, aby bylo vše jak má být a "čekatelkám" po et/ket držím palce, ať // najdou 😘
@tetalucina jojo, já taky 😀 teď půjde na ket @fonamor, té už se určitě zadaří, ještě nás předběhne ve stimulaci @hanyas, té se to hned taky povede, no a pak už budeme na řadě konečně i my 😀
@hanyas jj vsechno bude, uvidis;)proc zobes neco na zkousku?vubec ty tvoje tabletky neznam🙂
@hope01 no tak to by bylo vazne uzasny🙂
Děvčata všechny tu píšete takové skvělé zprávy a suprově 😲 se to čte. Sama se už nemůžu dočkat KETu, tak se všechny držte 😉 a snad se ostatní, co čekáme, brzy přidáme 😍

@nita1984 už nás příští týden ? To je fofr. Já spis krev úterý