icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

martik29
26. dub 2017

@fonamor Tak bohužel prý podle doktora to není možné ten test ☹ a prý na testy nevěří, průkazná je pouze krev nic jiného. Prý ten pozitivní test může být způsoben něčím jiným.

martik29
26. dub 2017

@catchulinecka píšu SZ. Dostala jsem infuze a doktor nechtěl o pozitivním testu vůbec slyšet prý až krev to potvrdí testy jsou nespolehlivé a nevěří jim vůbec. Tak asi vědí možná tím jak beru hormony? tak to je falešně pozitivní nechci propadat panice.

luciebx
26. dub 2017

@martik29 hlavně mysli pozitivně. To nás až moc krásného ducha. To je čárka. Uvidíš co krev

sticker
martik29
26. dub 2017

@luciebx Právě si říkám, že ty digitální testy nelžou přeci ☹ ale já tomu věřím zatím snažíme se 3 roky a ted to prostě, už vyjde!

luciebx
26. dub 2017

@martik29 přesně. Věř tomu nenech se vystresovat.

fonamor
autor
26. dub 2017

@evikuuu hm, no tak to je v čudu už asi, ale zase mi nejde do hlavy, že ti nedorazila mrcha...takže furt šance je..

fonamor
autor
26. dub 2017

@martik29 na jednu stranu chápu doktora. Krev se jistota Ono totiž spousta holek píchá ještě pregnyl po et nebo ket a to způsobuje falešnou graviditu. Píšeš, že bereš nějaké léky, já být tebou, tak zítra valím na krev at jsem v klidu🙂

martik29
26. dub 2017

@fonamor Jo jo beru utrogestan, ale to by to snad ovlivnovat nemělo. mám jít na gyndu na krev a to se dozvím tam brzo? do car jdu na krev až ve středu.

fonamor
autor
26. dub 2017

ne, utroš nedělá žádnou graviditu. Až příští týden? No záleží, jak jsi na tom psychicky, jestli vydržíš. Já bych si zašla do nějaké laborky jako samoplátce a výsledky ti řeknou do dvou hodin..
A nebo počkej do středy a třeba si každý druhý den dělej TT, aby viděla, že čárka sílí🙂

tehulka1167
26. dub 2017

@martik29 neboj bude to ok. Doktoři štve když se testuje brzy. Jenže kdo to má vydržet :D Ják dlouho to je co jsi mela Pregnyl? Mě vynechal cca za pět šest dni od pichnuti

martik29
26. dub 2017

@tehulka1167 15 dnů to je dnes.

martik29
26. dub 2017

@fonamor ano ve středu to bude teprve 14 dnů.

tehulka1167
26. dub 2017

@martik29 haha tak to jsi tehotna. 🙂

fonamor
autor
26. dub 2017

Raduj se🙂.. a je jen na tobě, jestli to vydržíš s krví🙂

evikuuu
26. dub 2017

Ja jsem ted z Car hodne zklamana. Chtela jsem aby zamrazlili a pak bych sla az na KET. Ale nedali mi sanci. Chtela jsem dve slabsi zavest, dat jim sanci a to jedno dobre co mi ted zavadeli bych zamrazila. A oni mi jedno zavedli a dve vyradili, ze nebyly vhodne na zmrazeni. Vubec se se mnou nikdo nebalil a clovek jde jak prase na porazku.

hanyas
26. dub 2017

@martik29 jsi tehotna 🙂 at si rikaji co chteji, prosim te. Test je jasnej a carka na nem taky. Krev to jen potvrdi, neboj 😉

fonamor
autor
26. dub 2017

@evikuuu a jejda☹(... můžu se zeptat kam chodíš? Asi bych taky byla naštvaná, ale pořád věřím doktorům, že věděli, proč ti zavádí to lepší...Hlavně ale, co mě zaráží je to, že to s tebou nekonzultovali!!.. Od toho je embryolog, aby ti k embryjkám řekl vše, jak se kterému vede, proč vyřazují to a to, jaké mělo vady atd... ach jo☹(... den na pikaču a ještě tohleto..

hanyas
26. dub 2017

@evikuuu to je mi lito ☹ pujdete po pauze do dalsiho pokusu?

fonamor
autor
26. dub 2017

@hanyas nakukuju do heliosaček, ale nemíchám se vám do diskuze, vůbec nechápu, o čem se tam bavíte🙂... nějaký kryop či co to je🙂
V pátek jdeš jen na utz, viď🙂
jo a ahoooj😀

kvetnatko
26. dub 2017

Holky.. gratuluji vsem, co nasly vytouzene //. Ty, ktere je zatim nenasly, nevzdavejte se a bojujte dal.. I kdyz to casto moc boli.. A verte, ze dobre vim, o cem mluvim.. Dnesni testik.. Snad uz posledni.. Cekala jsem na to skoro 5 let ❤

evikuuu
26. dub 2017

Chodim do Pronatalu. Mela jsem sliznici 7mm. A tvrdili ze to je dobre. Ja jsem navrhovala zamrazit a pak s podporou hormonu vypestova krasnou sliznici. Minule se tak povedlo, ale sice pak nedopadlo. Taky jim duveruju, nic jineho nam stejne nezbyva.

fonamor
autor
26. dub 2017

@evikuuu 😲taky chodím do Pronatalu v Praze, ale s námi tam vžddy diskutují o všem!! nechápu.

tehulka1167
26. dub 2017

@kvetnatko nádhera. Miluju tyhle tučný dálnice :D

fonamor
autor
26. dub 2017

tetalucina
26. dub 2017

@evikuuu moc me to mrzi, chapu jak ti je😢

klokanka73
26. dub 2017

@evikuuu já teď měla sliznici 6mm a vyšlo to. Chodim taky do Pronatalu a minulý měsíc jsem měla 10mm a nevyšlo to. 7mm je v pohodě, ve vejcovodu kde není žádná sliznice se taky uchytí. O sliznici to fakt není.

nita1984
26. dub 2017

@klokanka73
@evikuuu holky, bohužel, pořád je to mezi nebem a zemí.. já měla při ET sliznici přes jeden CM vysokou, embryo exkluzivní, ležela jsem, brala vśe možné i nemožné a nevyšlo to... Při KET jsem brala jen utrogestan, na KET si odskočila o polední pauze z práce, celý týden po skoro nespala, makala jak šílená a dneska jsem 7tt.... jsou prostě věci, které neovlivníme ☹

hanyas
26. dub 2017

@fonamor no nejdu. Právě že jak mi dělali genetiku (nějaký karyotyp), tak asi něco není úplně OK, protože si mě v pátek volají na konzultaci ke genetičce a snad i na nějaký další testy. Tak jsem zvědavá a mám stažený půlečky... Do toho špiním přes Proveru a bolí mě břicho tak jako když mám cystu. Tak doufám, že se mi tam nějaká potvora neudělala a nebudu kvůli tomu muset posunovat celou stimulaci :-O

fonamor
autor
26. dub 2017

@hanyas ježiší, zase se nám něco mele!!☹... ty jo, no doufám, že to nebude nic vážného a do stimulky půjdeš. Počkej, já myslela, že ještě po proveře jedna mrcha bude, tak te´d jsem zmatená...

hanyas
26. dub 2017

@fonamor jojo, dnes mám poslední den Proveru, měla by přijít MS a to bude 1.DC od kterého začnu počítat. Od 16.dc zase provera, potom od 23. dc dipherelline atd... jenže jestli to bude cysta, tak kdo ví...před prvním IVF se mi cysta udělala, nemizela, takže jsem musela na punkci a celá stimulka se o měsíc posunula. Do toho nevím, co je s tou genetikou...chjo...

Strana