Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martik29 ojojoooj, jako kdybych viděla sebe :-O holka mi je divné, že ti tu vodu neodsají, ulevilo by se ti! snad ví, co dělají!
ale prostě vydrž!! už bude líp, neboj a jsi těhu 🙂 to je krása 🙂 porod bude taky nepříjemný 😀
Holky prosím je mi mnnohem hůř kam jet jakou nemocnici doporučujete?
z Prahy chtěla jsem jet do Motola tak nevím? Myslíte Podolí?
Tak v Podoli mají omezeny provoz tak se blizime do Motola od 4 hodin křeče v břiše a nespim zvracela jsem myslím, ze se to horší jsem objednána do CAR na 11 ale to čekat nevydrzim.
Tohle je podle mě na hospitalizaci, snad ti v Motole rychle pomůžou. CAR bych teď vůbec neřešila. Držím palce, ať je ti brzy líp.
Tak dnešní UTZ maličko zklamaní. Dle dr. vše v pořádku, odpovídáme 6+2, ale zatím bez srdeční akce. Nemám se stresovat, rozhodující bude UTZ za dva týdny. Přiznám se, ze jsem doufala v lepší zprávy, takže se pořád bojím.
@nita1984 ja te chapu...kdyz jsem byla poprve v 5+6,taky mi srdicko nepotvrdil,jenom pocatecni akci,takze sem se dalsi tyden trasla...neboj,hlavne,ze odpovida,bat se budes asi uz furt..mne pak potvrdili akci,ale ted se zase dva tydny klepu,jestli tam porad bude,az pujdu na gyndu..takze to je porad nejaky strach..snaz se byt v klidu,i kdyz ja treba v noci kvolikrat nemuzu poradne spat,jak na to myslim😘
Holky jen k jinému tématu. Lišil se partnerův spg, ať už při prvotním odběru, nebo v den punkce, příp. kontrolní spg? Jsem z toho jelen, manželovi se to nějak mění, teď mu vyšel skoro v normě a v březnu u ivf byl daleko horší. Vím, že dozrávají co 3 měsíce, tak asi byla blbá doba. Je pravda, že hned po nezdařeném ivf v březnu začal brát vitamíny, carnitiny a tak. Že by během takové chvilky se to zlepšilo, nebo každý vyhodnocuje spg jinak. A měly jste vyšetřenou DNA fragmentaci? Nám vyšla 23,8 procent-normální nález, od 30 procent je zvýšená.
Holky hcg ze včera 2217. To mi to nějak vyskočilo
Na utz sem se objednala 13.5. Ať muže jít i manžel

Tak lezim holky v nemocnici :-/ vůbec nevím co bude dal budu tady par dnů. Bojím se aby to těhotenství tím nezaniklo.
Zdravím děvčata, tak já dnes po kontrole s předpisem a kupou léků čekám na MS. Pokud bude vše na kontrolním UZ v pořádku, tak snad kolem 22. května bude KET 🙂 mám docela strach, tolikrát to nevyšlo 😔 už se to teď musí podařit.
Je tu někdo po úspěšném ET/KET s diagnózou endometrioza?
@martik29 neboj! nic nezanikne, drží se tě zuby nehty, proto je ti hůř, ale neboj, podle mě ti vysajou tu vodu a bude dobře už neboj, držím moc pěsti!!!!

@romik32 moc.díky