Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks ahoj drahouši, u nás je to jak na houpačce se spg... Ale máme už to za ty roky vychytané.. před odběrem je u Rosti dobré týden abstinovat, to šel až na hodnotu 8 mil/j.. a naopak, když abstinuje až moc dlouho, bylo to nic moc, něco jako jako by měl jen pár dní bez🙂..
Tak tu budu minimálně ten týden do pátku 😢 řědí mi krev a musím hodně pít maximální doba je 14 dnů co bych tu měla být.
@fonamor no naše taktika je teď taková, že manžel bere vitamíny ( jako hodně prášků, carnitiny, tribulus, antioxidanty). A je neberu nic, jen sem tam listovku 🙂 No a v červenci on skončí a já budu mít 2 injekce denně. Aspoň, že odpadl fraxiparin. Může si za to sám, že to má v prášcích, ptž mi nějaké bylinné čajíky, tinktury, ječmen a takové přírodní věci nevypije 😀 ale je statečný a 2x denně všechny spolkne a je najezený 😀😂
@luciebx hele Já mela 15 den po Ketu Hcg 3602 a mela jsem zavedeny jedno embryo. Takže asi tak.
@tehulka1167 tak to je super... ono to fakt kazdymu roste jinak.
@luciebx hlavni je, že je to ok.
Dostávám injekce warfarinu na ředění krve všude píšou jak je to v těhotenství zakázané, protože hrozí poškození plodu a vysloveně se to nesmí brát v těhotenství. Neměl to někdo?
Neboj, určitě vědí, co dělají. Navíc embryjko teď asi ještě není spojené s tvým krevním oběhem, takže by se to k němu neměl dostat.
Myslíme na tebe, drž se.
@martik29 Já celý těhotenství si pichala clexan na ředění krve. Tak klid 🙂
Tak tehu potvrzeno z krve. Jelikož jsem teprve 11 dnů od ET tak se můj stav asi bude zhoršovat to si vůbec neumím představit. Navíc jsou tam dvě. Mám stále i po par dnech v nemocnici bolesti zvracim nejim.
Děkuji vám holky všem za podporu a za milá slova. Je to náročné, ale musí se bojovat. Věřím, ze tu budu maximálně 14 dnů zatím pořad zadržují vodu nechce to ven a denně do sebe dostanu tak akorát jogurt. Takže zatím vyhlídky nic moc.
@martik29 super! já ti to říkala a dvojičky 🙂 jéééé, moc gratuluju, bojuj holka, stojí to za to!!!!! držím ti pěsti! a kolik byla hodnota?
@catchulinecka hodnotu nevím to mi v nemocnici nikdo nesdělil, ale krev brali dvakrát na ten hormon. Pořad se tu střídá jiný doktor a něco se dozvědět je skoro nereálné.
Jo ale dvojky videli na utz? Nebo to usuzujou z krve? Ja mela 14 den po ket 3800 hcg a bylo jedno...za tyden jsem mela 56000,a byl jenom jeden vacek...

@itworks My dělali jeden test v prosinci a jeden teď. Oba v normě, ale hodnoty se lišily. Známé partner měl při prvním vyšetření spermiogram v pohodě, když se u ní konečně vyřešily srůsty atd., měl zas problém on. Ale po vitamínech se to prý srovnalo.
@martik29 Držím palce, určitě se embryjko udrží a ty se dáš do kupy
@nita1984 kontrola takhle na přelomu 6 a 7 tt je z tohoto pohledu nepříjemná, taky jsem byla nervózní, že nemám ještě srdíčko. Ale příště už určitě bude mládě dusat jak stádo koní.