icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
1. kvě 2017

Holky, tak to vypadá, že zítra bude 1DC... Já se nikdy tak mrchu netěšila🙂..

hanyas
1. kvě 2017

@fonamor já mám 1.DC dnes, pěkně na první máj 😊 Teda doufám, že jsem to určila správně. Cyklus od cyklusu jsem z toho zmatenějsi...ve svým věku... 😃

raelyn
1. kvě 2017

@fonamor tak to je super 😀 já ji měla mít taky dnes, ale zatím nic 😒 docela bych ji tentokrát taky uvítala 😝

fonamor
autor
1. kvě 2017

@hanyas ty můj věku🙂... kdy jsi jdete pro výsledky do caru z té krve? vidíš, a zase v tom lítáme spolu🙂

fonamor
autor
1. kvě 2017

@raelyn no já ji čekala až tak za čtyři dny nejdříve🙂.. ale bříško už malinko cítím, myslím, že zítra jsem jasná...
tak šup šup, ať jdem spolu... chce to horkou vanu a decku červeného🙂

lenusaak
1. kvě 2017

@martik29 warfarin vazne skodit muze, ale ten ty urcite nemas nebot warfarin je pouze v tabletkach. V tehotenstvi se pichají injekce na redeni krve a to je vetsinou clexane nebo fraxiparine a ten je naprosto bezpecny ba naopak v hodne pripadech žádoucí. Spousta těhulek si picha injekce na redeni krve ( i já) , není to nic neobvyklého. Ženy co dlouhodobe uživaji warfarin ( opak.trombofilní stavy aj.) tak se v tehu musi prevezt na injekce. 😊

raelyn
1. kvě 2017

@fonamor tělo je z těch všech prášků zblblé, že neví, kdy se co bude dít 😲 jinak to mívám pravidelně. Uvidíme kdy to bude 😉

hanyas
1. kvě 2017

@fonamor pry budou volat. Tak doufam, ze se to stihne nez bych mela zacit stimulovat. Bez vysledku nesmim zacit 🙂

jezz13
1. kvě 2017

Ahoj holky, ten prvni maj,byl letos koukam kouzelnej, ja konecne 61 den od revize dostala MS 😊 Drzim palce vsem, co budou tenhle mesic cekat na //!

fonamor
autor
1. kvě 2017

@hanyas držím palečky a čekám a info!!🙂

catchulinecka
1. kvě 2017

jééé holky, já chci taky ms, ale u mě nevypadá, dnes jsem 28dc a chodí mi to dost pozdě ☹ ach jooo to čekání furt

raelyn
1. kvě 2017

@catchulinecka pořád na něco 😍 ale určitě se taky všechny dočkáme 😉

fonamor
autor
1. kvě 2017

@catchulinecka ahojky, ještě pár dnů a mrcha dorazí a pak zase budeme čekat a čekat a čekat.. to je peklo🙂

hanyas
2. kvě 2017

@fonamor napodobne. Chci byt co nejdriv informovana o tvem stavu... o jinem stavu 🙂🌸

verunkadar
2. kvě 2017

Prosím není tu někdo, kdo má doma přebytečné naplasti Extrahexalu 50?

tetalucina
2. kvě 2017

@hanyas ahojky,drzim palce at to vyjde🙏

tetalucina
2. kvě 2017

@fonamor ahoj zlato, jj znam to🙂ja jsem zatim v klidu, uzivam si chvile bez tabletek, ale tesim se na prazdniny a na transfer, vcera jsem si byla pochovat mimi, a zase ta touha a bolest u srdicka jak moc chci mit svoje, citila jsem jak je to na me videt a bala se,aby se neptali co my:(ptz vzdy uhybam a zlehcuju to,ale muj vyraz rika neco jineho, neni mi to prijemne:(((.....tesim se az budeme cekat na tvoje //;)

nita1984
2. kvě 2017

Dneska jsem měla nádherná sen, že jsem porodila syna Matyáše... o jménu Matyáš jsme nikdy ani neuvažovali, ale sen to byl nádherný.... kéž by se za 7,5 měsíce stal pravdou

hanyas
2. kvě 2017

@tetalucina dekuju 🙂 a s tim "pretvarovanim" te chapu. Taky se snazim delat, ze nic, ale rve mi to srdce, chovat si cizi miminko.

luciebx
2. kvě 2017

@nita1984 hele do kdy budes brat utrogestan? uz vis?

nita1984
2. kvě 2017

@luciebx nevím, počítám, že rozhodne příští kontrola za 11 dní... nekonečná doba

luciebx
2. kvě 2017

@hanyas
@tetalucina
holky ja sem pak uz radsi zadny nechovala.. uplne vim jak vam je. ja sem pak vzdy doma vytahla flasku vina na uklidneni. uz I muz to prestal davat

luciebx
2. kvě 2017

@nita1984 ja si ted psala dr o recept a ptala se ji jak asi dlouho a aona ze do 12 tt Muz z toho teda moc nadseny nebude. uz doufal ze si uzijeme hahaha. ja mam utz 13.5 a pokud bude srdicko prestanu brat estrofem

nita1984
2. kvě 2017

@luciebx Taky jsem slyšela, že do 12tt. Já mám další UTZ rozhodující 12. 5. - buď bude srdíčko nebo je konec...

hanyas
2. kvě 2017

@luciebx jojo, je to tezky. Ale na tebe uz rada prisla a doufam, ze jsme ti v patach 🙂 jinak s utrosem nevim jiste, ale nekdo mi rikal, ze se bere do konce tretiho mesice. Ruku do ohne bych za to ale nedala 😉

luciebx
2. kvě 2017

no uvidime holky. vsak co jsou 2 mesice jeste a mit vse potvrzeny ze.
@nita1984 neboj srdicko bude..uvidis

hanyas
2. kvě 2017

@nita1984 SRDICKO BUDE! Nic jinyho ani nepada v uvahu 🌸

nita1984
2. kvě 2017

@luciebx
@hanyas Díky jste zlaté.. jsou dny kdy tomu věřím jsou dny, kdy úplně ne... i když vím, že to nijak neovlivním

luciebx
2. kvě 2017

@nita1984 hlavne v klidu.. nemysli na nic zlyho. dotahla si to tak daleko. tak v klidu.

nita1984
2. kvě 2017

@luciebx díky já vím... jen se mi tom pořád nechce uvěřit, že bychom to dokázali, při naší šílené smůle ve všem...

Strana