icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
2. kvě 2017

@nita1984 na tohle nesmis myslet.. ja verim osudu ze hold kdyz se ma neco stat tak se to stane. a nic to neovlivni. tak prestan myslet na neco co by se mohlo pokazit. spis brouzdej po netu koukej na mimi hadriky a posli miminku tam dole veselou naladu

sticker
hanyas
2. kvě 2017

@nita1984 taky mam ve vsem smulu, co se plozeni tyka. Ale stejne verim, ze na nas na vsechny, takze i na me, to miminko ceka. U me jeste nenastal spravny cas. U tebe ale jo, tak se snaz myslet pozitivne 🙂

nita1984
2. kvě 2017

@luciebx Já ž mám takovou výbavičku, že spís pjdu třídit to co mám doma 🙂 Dělá mi to dobře 🙂

@hanyas u mě to není jen co se týká plození, mám takový poměrně pohnutý osud a život... ale to by bylo na dlouhé povídání... doufám a snažím se věřit, že naše štěstí roste a je zdravé.

jezz13
2. kvě 2017

Holky nebojte, určitě to klapne. Jinak já měla taky utroš předepsaný do konce 12 tt.

hanyas
2. kvě 2017

@nita1984 jestli mas chut se podelit, klidne napis do SZ. A vubec. Tim spis by ti tohle melo vyjit. Vsechno zle jednou konci, takze tohle je zacatek toho dobreho. Moc ti to preju 🙂

nita1984
2. kvě 2017

@hanyas Díky za nabídku, už jsem si to vśechno taknějak zpracovala a snažím se 🙂 Kéž by tohle bylo to, co celou smůlu prolomí... uvidíme

itworks
2. kvě 2017

@nita1984 ano správně, jednou se ta smůla prolomí a to bude teď 🙂 no a u nás ostatních příště 😘 držím 🙏

itworks
2. kvě 2017

Jsem ráda, že s tím chováním cizích miminek...že nejsem v tom sama.Loni jsem koza šla po nevydařeném ket se ségrou a její malou na Dětský den... Cítila jsem se tak trapně, ze tam snad jediná nemám dítě, chtělo se mi brečet, no jsem vyléčená, letos rozhodně nejdu 😀

fonamor
autor
2. kvě 2017

@tetalucina ahooj🙂... Jj,takova nejaka vnitrni pretvarka,chapu te.. Ono by si clovek pral chovat uz to svoje a psychika pak lomcuje.
Ja to nastesti nemam,deti me nechavaji chladnou,vubec si to nepripoustim. Kdypak jdete v lete? Ktery mesic?... At uz to je,vid?🙂

fonamor
autor
2. kvě 2017

@luciebx ahoj Luci,s tim estrofenem,taky na nem jsem a rikala mi dr,ze se pak od tretiho mesice vysazuje postupne snizovanim davek... Byla jsi vcera na krvi?

fonamor
autor
2. kvě 2017

@nita1984 jer,to jsi mela hezky sen🙂
Takze bude Matej?🙂)))

nita1984
2. kvě 2017

@fonamor neeeee, bude Kuba 🙂 Nebo Kačenka... ale prostě ve snu byl Matyáš... zajímavé, že jsem ve snu porodila, věděla jsem, že jsem porodila, ale porod si nepamatovala ani v tom snu... noo, mozek asi holt neví, co si o tom myslet 😀

fonamor
autor
2. kvě 2017

@nita1984 podle snu soudim,ze mozek se s tim popral,ale maminka jeste ne🙂)

luciebx
2. kvě 2017

@fonamor na Krev jdu zítra

nita1984
2. kvě 2017

@fonamor že by? Já už chci mít hlavně za sebou ten příští UTZ... to je teď můj dalśí cíl 🙂

martik29
2. kvě 2017

Chjo minule tam jiný doktor viděl v děloze 2 pidi tečky dnes jen 1 :-/ tak já tomu nerozumím jak je to možné? Samozřejmě budu moc šťastná za jedno mimi, ale kam zmizelo druhé? Nebo se mohl splést? A co když jedno bude v děloze a jedno mimodelozni

itworks
2. kvě 2017

@martik29 ano, předtím mohly být dvě, tudíž se jedno nejspíš vstřebalo (nebylo tak silné) a druhé zůstalo. Nebo jak říkáš, každý dr může nález zhodnotit jinak a druhé nemusel vidět. Mimoděložní by to nemělo být, když předtím viděli dvě tečky. Chápu, že to čekání musí být hrozné, ale drž se, zanedlouho bude lépe 😘

luciebx
2. kvě 2017

@martik29 každy dr ma jiný přístup. A co hcg je hodně rozdílné?

romik32
2. kvě 2017

@martik29 neboj se..fakt,mimodelozni to nebude,kdyz uz jesnou bylo v deloze..a to druhy se proste chytlo,ale nevyvijelo,tudiz se vstreba..fakt se neboj😘

martik29
2. kvě 2017

To HCG nevím nikdo mi nic neřekne ani na vizite je tu pořad někdo jiný kdybych nebyla na ambulanci u jiného doktora ani se nedozvim co mi je.

hanyas
2. kvě 2017

@martik29 a ptas se? Ja bych byla tak otravna, ze by mi vsechno rekli 😁 mozna i to, co sami nevi 😁

luciebx
2. kvě 2017

@martik29 si vyzadej info zlato

itworks
2. kvě 2017

@martik29 holky mají pravdu, máš právo mít informace o tvém aktuálním zdravotním stavu.

romik32
2. kvě 2017

@martik29 tak to se rozhodne ptej,musi ti rict jak ja tom ste😈

raelyn
2. kvě 2017

@fonamor ahojky zlato, tak co MS dorazila? U mě zatím nic 😒, volala jsem do CARu mám počkat do pátku a uvidíme (budu mít posunutý protokol) ach jo, nikdy jsem ji tak nedočkavě neočekávala 😈

luciebx
2. kvě 2017

holky cerstve tehulky jak vam je? me je tak jaksi divno. proste zaludek jakysi divnej. jim piju hlad mam ale I nemam a kdyz se najim snim malo a je mi divneji jeste vic.. booze..

fonamor
autor
2. kvě 2017

@raelyn ahojky,jj,dorazila,dnes 1Dc... Drahousi,koukej si koupit flasu cerveneho a vylez se v horke vane🙂.. Cekam na tebe🙂... Njn,my jsme ted tak rozhozene po tech stimulkach atd,ze clovek fakt nevi,kdy prijde.. 🙄

raelyn
2. kvě 2017

@fonamor super 😲, tak to je skvělé. Bude to tu pěkně popořadě. Včera hanyas 👏 no a pozítří nebo popozítří já 😀 nebo catchulinecka 😍 jsme si v patách

sticker
klokanka73
2. kvě 2017

@luciebx mně není vůbec nic, na rozdíl od předešlých tehu, jen žeru a žeru...

luciebx
2. kvě 2017

@klokanka73 mě je jaksi divno a furt spím. Ale já to takhle měla i u prvního. Zítra krev asi už poslední před utz tys byla ještě na krvi,

Strana