Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky nebojte, určitě to klapne. Jinak já měla taky utroš předepsaný do konce 12 tt.
Jsem ráda, že s tím chováním cizích miminek...že nejsem v tom sama.Loni jsem koza šla po nevydařeném ket se ségrou a její malou na Dětský den... Cítila jsem se tak trapně, ze tam snad jediná nemám dítě, chtělo se mi brečet, no jsem vyléčená, letos rozhodně nejdu 😀
@tetalucina ahooj🙂... Jj,takova nejaka vnitrni pretvarka,chapu te.. Ono by si clovek pral chovat uz to svoje a psychika pak lomcuje.
Ja to nastesti nemam,deti me nechavaji chladnou,vubec si to nepripoustim. Kdypak jdete v lete? Ktery mesic?... At uz to je,vid?🙂
Chjo minule tam jiný doktor viděl v děloze 2 pidi tečky dnes jen 1 :-/ tak já tomu nerozumím jak je to možné? Samozřejmě budu moc šťastná za jedno mimi, ale kam zmizelo druhé? Nebo se mohl splést? A co když jedno bude v děloze a jedno mimodelozni
@martik29 ano, předtím mohly být dvě, tudíž se jedno nejspíš vstřebalo (nebylo tak silné) a druhé zůstalo. Nebo jak říkáš, každý dr může nález zhodnotit jinak a druhé nemusel vidět. Mimoděložní by to nemělo být, když předtím viděli dvě tečky. Chápu, že to čekání musí být hrozné, ale drž se, zanedlouho bude lépe 😘
To HCG nevím nikdo mi nic neřekne ani na vizite je tu pořad někdo jiný kdybych nebyla na ambulanci u jiného doktora ani se nedozvim co mi je.
holky cerstve tehulky jak vam je? me je tak jaksi divno. proste zaludek jakysi divnej. jim piju hlad mam ale I nemam a kdyz se najim snim malo a je mi divneji jeste vic.. booze..
@luciebx mně není vůbec nic, na rozdíl od předešlých tehu, jen žeru a žeru...
@klokanka73 mě je jaksi divno a furt spím. Ale já to takhle měla i u prvního. Zítra krev asi už poslední před utz tys byla ještě na krvi,

@nita1984 na tohle nesmis myslet.. ja verim osudu ze hold kdyz se ma neco stat tak se to stane. a nic to neovlivni. tak prestan myslet na neco co by se mohlo pokazit. spis brouzdej po netu koukej na mimi hadriky a posli miminku tam dole veselou naladu