icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
2. kvě 2017

@raelyn jasne 🙂 kazdy den jedna 🙂

klokanka73
2. kvě 2017

@luciebx nebyla, jdu v pátek na utz.

romik32
2. kvě 2017

@fonamor od 3 mesice vysazovat eatrofem?Ja zacala vysazovat minuly tyden a to sem byla 8+2,dneska uz mam posledni davku😨taky sem myslela,jestli to neni brzo,ale ani gynekolog nic nerikal,tak asi to je v pohode..jo a nezapomen na cervene vinko,i kdyz estrimax nebo estrofem to hwzky pripravi😉

fonamor
autor
2. kvě 2017

@raelyn hanyas až příští měsíc, ta je na proveře, tak ještě jeden cyklus, ale pak už frčí🙂... cathulinečka nevím, moc o sobě nedává vědět, ale trošku si myslím, zda teď není po KETU🙂.. no a teď ty, pak itworks, tetalucina a já nevím, kdo ještě🙂

hanyas
2. kvě 2017

@fonamor ty budes vest statistiku, holka 😁 mas nas pod kontrolou 😁

fonamor
autor
2. kvě 2017

@romik32 provedu🙂... červené dávám každý den, to musí být🙂
S tím estrofenem, takhle mi to říkala, ale třeba jsem ji špatně pochopila, právě, že jsem vytřeštila oči, když mi řekla, že až po třech měsících v případě těhotenství teda..
Jo a prý postupně, nesmí se najednou.. ale to jsem asi někde spíš četla.. Já si myslím, že to bude něco jak s utrošem..

fonamor
autor
2. kvě 2017

@hanyas to si piš, jste holky moje!!🙂

fonamor
autor
2. kvě 2017

@hanyas a neuvedla jsem wendiska, ta je ale v jiné skupině🙂

romik32
2. kvě 2017

@fonamor no me nechal tyden stejne 2x2,tyden 1x2 a pak vysadit..tak spoleham na to,ze vedi co delaji,oni jsou doktory😉

fonamor
autor
2. kvě 2017

@romik32 určitě jo, to se nic neboj...🙂.. všechno bude dobrý a čím méně léků, tím lépe pro všechny..

nita1984
2. kvě 2017

Holky, moc vám všem držím pěstičky !!!!!!!!!

sticker
fonamor
autor
2. kvě 2017

@nita1984 zrovna si dávám, zlati svoji dvoječku a dám dneska 2 !! Jednu i za tebe a pak možná i za prcka🙂 muck

nita1984
2. kvě 2017

@fonamor bolí mě bříško, koukej si dát na prckovo zdraví ❤

hanyas
2. kvě 2017

@fonamor a wendisek jeste nic? Nemas info?

fonamor
autor
2. kvě 2017

@hanyas mám, píšu sz

raelyn
2. kvě 2017

@hanyas někdo tu přehled mít musííí 😍

catchulinecka
2. kvě 2017

@raelyn u mě taky níííc, ach jooo, budu z vás poslední 🙂 ale tak někdy přijde a doufám, že naposled na nějaký ten roček 😀

raelyn
2. kvě 2017

@fonamor myslela jsem, že jsem to někde v diskuzi od holek četla 😒 ale hlavní je, aby se nám to povedlo. Když tak to holky upřesní, kdy jsme se pletly 😀

fonamor
autor
2. kvě 2017

@raelyn holky, jako občas se tu taky ztrácím, hlavně, když tu člověk není nedej bože pár dní, tak je v pytli🙂

raelyn
2. kvě 2017

@catchulinecka vůbec se tím netrap, nevíme jak to dopadne (určitě dobře) nám. Mě třeba ještě nedorazila MS 🙄 tentokrát bych byla ráda

fonamor
autor
2. kvě 2017

@catchulinecka kdy čekáš mrchu? už už?

catchulinecka
2. kvě 2017

@raelyn a kdy ji čekáš?

catchulinecka
2. kvě 2017

@fonamor 😀 máme stejné myšlenky 😀 viz raylen.
čekám ji tak cca 5-10 května, těžko říct u mě no

raelyn
2. kvě 2017

@catchulinecka no už tu měla být. Po všech stimulkach ani přesně nevím, snad brzy

fonamor
autor
2. kvě 2017

@catchulinecka no já ji čekala až v sobotu nejdřív a přišla o týden dříve🙂... takže holky, červené to jistí🙂

martik29
3. kvě 2017

Podávám hlášení. Tak změny zatím nejsou po týdnu infuzi takže dostávám krevní plazmu. Pořad zadržuji vodu a mám 6 kilo nahoře. Obvod okolo břicha neuvěřitelných 87 cm. Takže břicho nyní 6-7 měsíc. Trpím zácpou v noci se budim jen 2 krát jinak bolesti slabé.

catchulinecka
3. kvě 2017

@martik29 holka ty jo drž se, ty si to opravdu vyžíráš se vším všudy ☹

martik29
3. kvě 2017

@catchulinecka prý to bude lepší tak věřím, ale infuze denně 2 litry plus vypiju 1,5 litru a ven jdou jen 3 litry takže stále minimálně půl litru zadrzuji.

romik32
3. kvě 2017

@martik29 jezis chudinka😢posilam hodne sil😘

fonamor
autor
3. kvě 2017

@martik29 ahojky,no to teda zadna hitparada☹... Ale je dobre,ze jsi v rukou lekaru a oni se o vas dobre postaraji. Drz se nam tam,muck❤

Strana