icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
3. kvě 2017

@martik29 zlato drz se. Musí to byt hrozny. Oni ti pomůžou. Posílám hodně sil

raelyn
3. kvě 2017

@martik29 držím vše co mám ať je líp 😘 hlavně klídek a nestresovat se a odpočívat 😉

hanyas
3. kvě 2017

@martik29 je mi lito, ze to mas tak komplikovany. ☹ ty to ale zvladnes. Musis. Pro mimiska, ktery ti v brisku cile roste. Tfuj, tfuj, tfuj, at uz se to v dobre obrati :-*

tetalucina
3. kvě 2017

@martik29 beru, drz se, bude to dobry❤

tetalucina
3. kvě 2017

@fonamor zlati, ty jsi vazne skvela jak si nas vsechny pamatujes👍ja se fakt ztracim,kdyz sem nechodim porad:((my az v cervnu objednani na konzultaci, aby nasli darkyni a sjednotili nas, takze et nevim nevim kdy az:(....s tim mimi to ja mam bohuzel asi napsany na cele:(

fonamor
autor
3. kvě 2017

Holky, připomínám červené, ne, že mi zapomenete🙂

hanyas
4. kvě 2017

@tetalucina a kdy v cervnu? Doufam, ze hned na zacatku. To cekani se zda nekonecny, vid?

fonamor
autor
4. kvě 2017

@tetalucina ahoj zlatouši, neboj, to už máš za pár, vždyť už je květen🙂... Čím dřív, tím lépe, viď? Tak pokud půjde vše hladce, tak červen konzultace, červenec transfer... To víš, že na tebe myslím:´...

luciebx
4. kvě 2017

@fonamor mňam. Červené

sticker
luciebx
4. kvě 2017

bry rano holky.. v 10 budu volat na vysledky krve snad nam hcg krasne roste. jeste tyden a neco a mam prvni utz. ja se tak tesim

martik29
4. kvě 2017

Děkuji holky za podporu vážím si toho, ale po týdnu léčby, kdy nic nepomáhá nehorší se to, ale ani nezlepšuje jsem s psychikou na dně. Chtěla jsem se držet, ale nějak to nejde řvu tady příští týden totiž můj muž odjíždí na měsíc pryč a já si ho doma chtěla ještě užít. Vůbec se nevidíme ☹

luciebx
4. kvě 2017

@martik29 ach jo zlato.. musi to byt hodne tezky. ale my tu vsechny na tebe myslime. Uvidis ze par tydnu utece a budete si tehulkovani uzivat spolu.

sticker
fonamor
autor
4. kvě 2017

@luciebx super,budu se tesit na info
Drzim palecky🙂

evina2310
4. kvě 2017

@romik32 Ahoj mozna si me pamatujes v lednu jsem mela 1.minimalku ,et byl- biochemko.V dubnu druha minimalka,na et jsem byla 25.4. cekam.Tobe mooooooooooc velka gratulace!!!

luciebx
4. kvě 2017

Tak včerejší hcg 9754. 27.4 bylo 2217 myslíte ze to stoupá v pohodě nebo pomalu.

fonamor
autor
4. kvě 2017

@martik29 ahojky,depky posli do haje,je to dulezite i pro mimco. Zkus to nejak vstrebat a brat to tak,jak to je. Vim,lehce se rika,tezko dela... Posilam mraky pozitivni energie a silu,jsi bojovnice,to zvladnes🙂❤

fonamor
autor
4. kvě 2017

@luciebx Luci,to je super🙂... Drz se,muck

romik32
4. kvě 2017

@evina2310 ahoooooj,jojo pamatuju🙂 dekuju,akorat jedu na kontrolu,tak se klepu...a kolikatej si den? Jaky si mela vysledek minimalky?

romik32
4. kvě 2017

@martik29 je mi to moc lito,ale uvidid,ze o to lepsi budes mit tehu😍mesic utece jako nic,ale musi to bejt ku*va tezky..
V tom caru taky mohli videt?ze bude hrozit ohss..😈

absintka19
4. kvě 2017

@martik29 ja mela taky ohss takze jsem mesic pockali a sli do KET. A nelituju, jinak to byl hnus. Co mi pomohlo bylo vypit min 3L ciste vody za den a min 2L bilkovin-jogurty, mlecne napoje, kefiry, nutridrinky z lekarny a reknu ti ze se mi tak ulevilo ze uz jsem tomu neverila. No a nelezet, nesedet jen v takovem polosedu/pololehu - to vse poradil primar a kouzelne fungovalo.

evina2310
4. kvě 2017

@romik32.2 minimalka,byla uspesnejsi ze 6oocytu-4 k oplodneni a vsechny se drzely do 3.dne.5.den 2krasny blastyticky.jsem 9.den po et.

klokanka73
4. kvě 2017

@luciebx já bych řekla že je to super hodnota, vůbec netuším jak to má nebo nemá stoupat..byla jsem na krvi jen jednou a víckrát mně nezvali a zítra mám utz, ten je prý rozhodující takže se tesim i bojím zároveň.

romik32
4. kvě 2017

@evina2310 a kdy testujes? Ja vydrzela do 7 dne😀moc drzim pesti👎

luciebx
4. kvě 2017

@klokanka73 no já si oddalila utz o týden. Takže jdu příští sobotu. Teď už na krev taky nepůjdu.

kvetnatko
4. kvě 2017

Ahoj holky. Vcera jsem byla na kontrolni krvi. Pred tydnem HCG 1157 a vcerejsi vysledek HCG 10.589. V utery v deloze gestacni vacek 10mm. Snad je vse v poradku 😯

luciebx
4. kvě 2017

@kvetnatko koukám ze my to hcg fakt máme kousek od sebe

sticker
kvetnatko
4. kvě 2017

@luciebx 😊 Tak to je jiste na dobre ceste..

luciebx
4. kvě 2017

@kvetnatko to musi... bozinku ja se tesim na ten pristi tyden utz jak mala na kolotoc hahaha

kvetnatko
4. kvě 2017

@luciebx Ja take, ale mam i trochu strach..

evina2310
4. kvě 2017

@romik32 ja testuju od pateho dne a byl tam,krasne sili.Jak utz dopadl?

Strana