Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martik29 beru, drz se, bude to dobry❤
@fonamor zlati, ty jsi vazne skvela jak si nas vsechny pamatujes👍ja se fakt ztracim,kdyz sem nechodim porad:((my az v cervnu objednani na konzultaci, aby nasli darkyni a sjednotili nas, takze et nevim nevim kdy az:(....s tim mimi to ja mam bohuzel asi napsany na cele:(
Holky, připomínám červené, ne, že mi zapomenete🙂
@tetalucina a kdy v cervnu? Doufam, ze hned na zacatku. To cekani se zda nekonecny, vid?
@tetalucina ahoj zlatouši, neboj, to už máš za pár, vždyť už je květen🙂... Čím dřív, tím lépe, viď? Tak pokud půjde vše hladce, tak červen konzultace, červenec transfer... To víš, že na tebe myslím:´...
bry rano holky.. v 10 budu volat na vysledky krve snad nam hcg krasne roste. jeste tyden a neco a mam prvni utz. ja se tak tesim
Děkuji holky za podporu vážím si toho, ale po týdnu léčby, kdy nic nepomáhá nehorší se to, ale ani nezlepšuje jsem s psychikou na dně. Chtěla jsem se držet, ale nějak to nejde řvu tady příští týden totiž můj muž odjíždí na měsíc pryč a já si ho doma chtěla ještě užít. Vůbec se nevidíme ☹
Tak včerejší hcg 9754. 27.4 bylo 2217 myslíte ze to stoupá v pohodě nebo pomalu.
@martik29 ja mela taky ohss takze jsem mesic pockali a sli do KET. A nelituju, jinak to byl hnus. Co mi pomohlo bylo vypit min 3L ciste vody za den a min 2L bilkovin-jogurty, mlecne napoje, kefiry, nutridrinky z lekarny a reknu ti ze se mi tak ulevilo ze uz jsem tomu neverila. No a nelezet, nesedet jen v takovem polosedu/pololehu - to vse poradil primar a kouzelne fungovalo.
@luciebx já bych řekla že je to super hodnota, vůbec netuším jak to má nebo nemá stoupat..byla jsem na krvi jen jednou a víckrát mně nezvali a zítra mám utz, ten je prý rozhodující takže se tesim i bojím zároveň.
@klokanka73 no já si oddalila utz o týden. Takže jdu příští sobotu. Teď už na krev taky nepůjdu.
Ahoj holky. Vcera jsem byla na kontrolni krvi. Pred tydnem HCG 1157 a vcerejsi vysledek HCG 10.589. V utery v deloze gestacni vacek 10mm. Snad je vse v poradku 😯

@martik29 zlato drz se. Musí to byt hrozny. Oni ti pomůžou. Posílám hodně sil