Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
ne dve blasticky,s tim ze se urcite jedno chyti🙂.Takze 7+6byla poprve srdecni akce?
@evina2310 nene,srdecni akci jsem mela uz v caru na poslednim utz,to jsem byla 7+0..6+0 byl naznak akce,tak si me radsi pozval este za tyden..a pak me uz predal na gyndu...holky,moc vam preju,at se vsechny dockate..ten pocit,kdyz slysim to srdicko,nebo jak hejbe nozkama,kfyz zatlaci tim utz😍sice me ted poboliva podbrisek,ale stalo to zato👍
@klokanka73 tak držím moc palce na zitrek a nezapomen napsat 😘
@klokanka73 tfuj tfuj na zitra
Holky, nemá někdo zájem o angelsounds?
@tehulka1167 my uvažujeme že si ho poridime
@tehulka1167 Taky ho budu pořizovat, ale zatím je moc brzo nerada bych to zakřikla až budu za prvním trimestrem.
@tehulka1167 jaaaaaa😍
Holky Já poslouchala od 9 tt. AZ do porodu každý den a tak dvakrát denne. Věděla jsem ,ze je vse . Ok a moc me to uklidnovalo.
@tehulka1167 já měla u prvního a budu určitě zase kupovat
@tehulka1167 prave kvuli tomu uklidneni si ho koupim,akorat jsem hrozny plasan a kdyz ho nenajdu,tak nevim,jestli se nezblaznim😀
@romik32 no taky jsem občas nenašla. Trvalo mi třeba 10 minut. :D jinak kdyby někdo měl zájem nechám ho Za 500 plus poštovné. Možná k tomu najdu i Sono gel. Zdarma.
@tehulka1167 ja ho beru....hned😍
@tehulka1167
@romik32 jééé taky bych brala.. neva, jdu googlit
😨nejsi z plzne,ze by sme si pujcovali 😀
@romik32 ok. Napiš mi adresu. Zítra poslu. A gel jsem vyhodila bohužel. Kupovala jsem v lékárně Sono gel. Stal asi padesát korun. Jo a sluchátka jsem používala od telefonu. A musíš hledat prcka hodně dole až u pipiny :D tam jsem ho mela adi do pátého měsíce. Pak ruzne i na stranách, ale dole.
@tehulka1167 jo jasne,mam lubrikant,ten snad bude stacit😀penizky chces na ucet?napisu do spravy
Holky kouknete na eBay tam se dá koupit
Ona ta cena je stejná. Kolem 500 takže ušetřit asi ne. Ale taky koupim

@evina2310 tak jenom tak potichoucku gratuluju👏vkladali jedno predpokladam🙂 mam prukazku😀slysela jsem zase srdicko,mame uz 28mm,podle menzesu 9+1,podle utz 9+3😀minuly patek bylo o 3 dny mensi,7+6,myslim,ze ho spatne zmeril,nezda se mi,ze za 10 dnu vyroste o 6mm a pak za 6 dnu o 14mm😀ale jsem rada,ze to dobeh..ted jedu az za 4 tydny,to se zcvoknu,uz sem si zvykla kazdy tyden😝a za 3 tydny na screening na genetiku,tak se budu modlit😍