Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Tak utz za mnou. V děloze jeden gestacni váček se žl.váčkem. Za 14 dní další utz kvůli srdeční akci. Tfuj jsem si ooddychla že tam je, když mi vůbec nic není.
Holky, pokud nemusíte mít nový, mohu doporučit na fcb skupiny bazarek pro maminky a miminka atd, tam zadáte poptávku a holky vám nabídnou..
Tak dnes na ultrazvuku konečně viděli krásné 2 gestační váčky 🙈Můj bože ať je vše v pořádku je dlouhá cesta a přeci jen hrozí potrat u dvou snad i víc.
holky ja se rano probudim a je mi fajn. ale padne obed a ja od obeda az po tu dobu co jdu spat je mi spatne. toto zacina teda
@martik29 jééé, krásná zpráva 🙂 at jsou silní drobci, ale myslím, že budou po tom těžkém začátku!!! 🙂
@martik29 no konecne je ti lip🙂preju stesticko🍀to nejhorsi mas za sebou a ted uz jen krasne zpravy😘
@fonamor
@hanyas ahoj kocky, budu do car volat pristi tyden, abych se objednala🙂a dcl se dost zamestnavam, abych to porad neresila,...ted me ale zlobi cyklus:(ne a ne ta mrcha skoncit, takze ani prirozene nemuzeme zkouset:(nasadila jsem vit. C, ascorutin a citronky, ale zadna zmena:(pripadam si jak stara baba pred prechodem:(ty poprdeny hormony mi chybi v tom,ze jsem to aspon nejak pravidelneji mela🙂no tesim se na prozivani s vami, ptz ja si vazne pockam:(
@tetalucina kociii, kdo vi, jak to dopadne se mnou 😁 je mozny, ze v tom nakonec pojedu zaroven s irworks a s tebou. Neboj. Ono je vsechno daleko, ale utece to jako voda a budes cekat na // 🙂 jak ale zabrzdit ms, to nevim, kdyz ani Cecko nepomaha...
@martik29dovolim si gratulovat,krasne!!!Jinak vypust z hlavy myslenky o potratech a pozivne mysli!!!Ver tem bobeckum!!!hodne stesti❤

@luciebx koukala jsem v rychlosti a tohle mi vypadlo nejlevnější... ale to víš, člověk pro svůj klid se vzdá jiných věcí no... škoda, že neumím s ebay ☹